ΣΤΗΛΕΣ

Η άχαστη... ευκαιρία του Μέσι!

Η άχαστη... ευκαιρία του Μέσι!

Ακόμα και οι κορυφαίοι σταρ της μπάλας έχουν "δικαίωμα" στα λάθη. Απόδειξη ο Λιονέλ Μέσι που αστόχησε σε κενή εστία στο ματς με τη Λεβάντε (videos)!

Ο Λιονέλ Μέσι έχει βρει 17 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα μετά τη συμπλήρωση 15 αγωνιστικών στη La Liga και μοιράζεται την κορυφή του πίνακα των σκόρερ με το "αντίπαλο δέος" Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο στον αγώνα με τη Λεβάντε έχασε ίσως ένα από τα ευκολότερα γκολ στην καριέρα του.

Με το σκορ ήδη στο 5-0 για τους "μπλαουγκράνα", ο Τσάβι εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά προς το φινάλε του αγώνα, ο Αλέξις Σάντσες έπιασε την γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και οι φίλοι των πρωταθλητών Ισπανίας και Ευρώπης ήταν έτοιμοι να φωνάξουν "γκολ" για 6η φορά στο ματς βλέποντας τον Μέσι έτοιμο για το πλασέ στο δεύτερο δοκάρι με τον αντίπαλο γκολκίπερ εξουδετερωμένο.

Η παραβίαση της εστίας έμοιαζε με εύκολη υπόθεση, αλλά το απευθείας πλασέ με το αριστερό από τον "Pulce" δεν ήταν το ιδανικό, με τη μπάλα να φεύγει έξω από δεξί δοκάρι προς απογοήτευση της εξέδρας.

Αυτός πάντως που φάνηκε περισσότερο εκνευρισμενος από όλους ήταν ο ίδιος ο Αργεντινός άσος, ο οποίος δεν σταμάτησε να τρίβει το κεφάλι με τα χέρια του μετά τη χαμένη ευκαιρία!

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Μέσι έχασε πρόσφατα και άλλη καραμπινάτη ευκαιρία για το Champions League με τη Μίλαν, όταν μετά από συνεργασία Τσάβι-Φάμπρεγας, έστειλε τη μπάλα από το ύψος της μικρής περιοχής οριζόντιο δοκάρι και... άουτ.

Δείτε την άτυχη στιγμή του Μέσι στο "Σαν Σίρο":

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ