ΣΤΗΛΕΣ

Η Ιρίνα επιβεβαίωσε το τέλος με Κριστιάνο

Η Ιρίνα επιβεβαίωσε το τέλος με Κριστιάνο
© FIFA VIA GETTY IMAGES

Η Ιρίνα Σάικ επιβεβαίωσε τα σενάρια περί χωρισμού της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μέσω δήλωσης εκπροσώπου της, τονίζοντας ωστόσο πως δεν υπήρχε κόντρα της με τη μητέρα του Πορτογάλου άσου.

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η Ιρίνα Σάικ έληξε τη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ήταν κοντά στην οικογένειά του κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Οποιεσδήποτε αρνητικές φήμες αναφορικά με την Ιρίνα και την οικογένεια του Ρονάλντο είναι εντελώς αναληθείς και δεν ήταν παράγοντας που έπαιξε ρόλο στο χωρισμό τους.

Στην παρούσα φάση η Ιρίνα δεν έχει να κάνει κάποιο επιπρόσθετο σχόλιο", δήλωσε η εκπρόσωπος της Ρωσίδας μοντέλου στην αμερικανική εφημερίδα "New York Post".

Από την πλευρά της πάντως η πορτογαλική εφημερίδα "Coreio de Manhana" παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή όσον αφορά στο χωρισμό του διάσημου ζευγαριού , υποστηρίζοντας πως η επιθυμία της Ιρίνα Σάικ να μην ακολουθήσει τον αγαπημένο της στο πατρικό του σπίτι στη Μαδέιρα προκάλεσε... τριγμούς.

Η Ιρίνα επιβεβαίωσε το τέλος με Κριστιάνο
© REUTERS

Η μητέρα του Ντολόρες δεν θα μπορούσε να μην είναι παρούσα στο γκαλά της FIFA όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέλαβε για τρίτη φορά στην καριέρα του και δεύτερη σερί το βραβείο της Χρυσής Μπάλας

"Ο Κριστιάνο ήθελε να κάνει έκπληξη στη μητέρα του και καθώς περνούσε τα Χριστούγεννα με την Ιρίνα στο Ντουμπάι, προγραμμάτιζε να είναι στα γενέθλια της μητέρας του, κάτι που δεν επιθυμούσε όμως η Ιρίνα.

Είχαν έναν τόσο έντονο καυγά που κατέληξε να περνάει μόνος την Πρωτοχρονιά μαζί με το γιο του. Η Ιρίνα γκρίνιαξε για τη μητέρα του και ο Ρονάλντο πήρε το μέρος της.

Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μιας που δεν τα πήγαιναν καλά τους τελευταίους μήνες", αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα μία ανώνυμη πηγή.

Η Ιρίνα επιβεβαίωσε το τέλος με Κριστιάνο
© REUTERS

Στη σπουδαία αυτή βραδιά για τον CR7 ήταν δίπλα του και ο 5χρονος γιος του Κριστιάνο Jr ο οποίος μάλιστα γνώρισε από κοντά και τον Λιονέλ Μέσι του οποίου είναι θαυμαστής

Σημειώνεται πως μετά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας η επί μία πενταετία σύντροφός του απέφυγε να του δώσει συγχαρητήρια για αυτό το σπουδαίο επίτευγμα ενώ αντίθετα πόσταρε φωτογραφίες από κάποια άγνωστη τοποθεσία όπου επέλεξε να γιορτάσει μόνη στις 6 Ιανουαρίου τα 29α γενέθλιά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ