ΣΤΗΛΕΣ

Η... πεθερά χώρισε Ιρίνα και Κριστιάνο!

Η... πεθερά χώρισε Ιρίνα και Κριστιάνο!

Τα αγγλικά ΜΜΕ έκαναν... ρεπορτάζ για το χωρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Ιρίνα Σάικ και ανακάλυψαν ότι από πίσω κρύβεται η μαμά του Κριστιάνο! Διαβάστε λεπτομέρειες.

"Ο Ρονάλντο άφησε την Ιρίνα επειδή σνόμπαρε τα γενέθλια της μαμάς Ντολόρες". Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν τα αγγλικά ΜΜΕ προκειμένου να δικαιολογήσουν το χωρισμό του σούπερ σταρ της Ρεάλ με το διάσημο μοντέλο από τη Ρωσία , με τα ρεπορτάζ από το Νησί να υποστηρίζουν πως η απουσία της Ιρίνα από τα 60α γενέθλια της μαμάς του Ρονάλντο, Ντολόρες, εξόργισε τον Κριστιάνο και μετά από έναν καυγά που ακολούθησε επήλθε ο χωρισμός.

Η... πεθερά χώρισε Ιρίνα και Κριστιάνο!

Πέρα όμως από την ένταση μεταξύ της Ιρίνα Σάικ και της μητέρας του CR7, σύμφωνα με αρκετά έντυπα στο Νησί καθοριστικό ρόλο στο χωρισμό έπαιξε και το γεγονός πως η Ρωσίδα καλλονή δεν είχε και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με τις αδερφές του παίκτη, Έλμα και Κάτια.

Η... πεθερά χώρισε Ιρίνα και Κριστιάνο!

Η "Mirror" προχώρησε μάλιστα ακόμα περισσότερο το θέμα καθώς σύμφωνα με μία πηγή της "η μαμά Ντολόρες ήθελε για το γιο της κάποιο άτομο που να μπορεί να αναλάβει το ρόλο της μητέρας για τον Κριστιάνο jr, ρόλος που δεν ήταν μέσα στις άμεσες προτεραιότητες της Ιρίνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ