ΣΤΗΛΕΣ

Φρανσέσκο Τότι ο... τραγουδιστής!

Φρανσέσκο Τότι ο... τραγουδιστής!

Η νίκη της Ρόμα στην έδρα της Μπολόνια ενθουσίασε τόσο τον Φραντσέσκο Τότι ώστε να αρχίσει το τραγούδι προστά στην κάμερα. Δείτε το video!

Μετά το 3-1 επί της Νάπολι στο "Σαν Πάολο", η Ρόμα πανηγύρισε (μέσα σε τέσσερις μόλις ημέρες) δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη, αυτή τη φορά με το 2-0 επί της Μπολόνια στο "Νταλ'Άρα" και το γεγονός αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει έκσταση στον Φραντσέσκο Τότι.

Κατά την αποχώρηση των παικτών της Ρόμα για τα αποδυτήρια, η κάμερα πλησίασε τον καπιτάνο των Ρωμαίων και εκείνος δεν δίστασε να τραγουδήσει σε απευθείας σύνδεση στην τηλεόραση στίχους του διάσημου ιταλικού τραγουδιού "Tutti al mare", της Γκαμπριέλα Φέρι.

"Tutti al mare, tutti al mare a mostrar le chiappe chiare" ( "Όλοι στη θάλασα για να δείξουμε τα καθαρά οπίσθιά μας") τραγουδούσε περιχαρής ο φυσικός ηγέτης της Ρόμα, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ αναφορικά με το γεγονός ότι βρήκε για τελευταία φορά δίχτυα τον περασμένο Μάη.

"Μου λείπει το γκολ, όμως δεν θα μου γίνει ποτέ ψύχωση. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει σύντομα, αν και θα πρέπει να περιμένουμε πλέον το νέο έτος.

Εγώ πάντως διασκεδάζω όλο και περισσότερο όταν παίζω. Μου αρέσει να χαρίζω ασίστ στους συμπαίκτες μου και να βοηθάω την ομάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ