ΣΤΗΛΕΣ

Φλερτ Αζαρένκα με Κύργιο

Φλερτ Αζαρένκα με Κύργιο

Την έριξε την εντυπωσιακή ξανθιά ο Νικ Κύργιος; Η Βικτόρια Αζαρένκα και ο Ελληνοαυστραλός τενίστας έχουν μια ιδιαίτερη σχέση και δεν την κρύβουν.

Το ερώτημα πλανάται εδώ και μήνες στον κόσμο του τένις. Υπάρχει απλή συμπάθεια ανάμεσα στη δύο φορές νικήτρια του Αυστραλιανού Όπεν, Βικτόρια Αζαρένκα με τον Νικ Κύργιο ή κάτι περισσότερο.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο όπου επαίνεσε ο ένας τη "σέξι προφορά" του άλλου και η φημολογία για κοινές διακοπές, ο κόσμος του τένις παρακολουθεί την επικοινωνία των δύο.

Δεν το κρύβουν άλλωστε και χιλιάδες χρήστες τους ακολουθούν στο Twitter. Λοιπόν, η 25χρονη Αζαρένκα ρώτησε τον 19χρονο Κύργιο πως θα μπορέσει να μάθει να κάνει μεγάλα σερβίς σαν τον Ελληνοαυστραλό. Όχι φυσικά πως η Λευκορωσίδα πρώην Νο1 στον κόσμο δεν έχει μεγάλο σερβίς.

Φλερτ Αζαρένκα με Κύργιο

"Με ιδιαίτερα μαθήματα φυσικά", απάντησε ο 19χρονος. "Ωραία, θα κλείσω ένα", ολοκλήρωσε τη συζήτηση ο Κύργιος παραμονές του αγώνα με τον Αντρέας Σέπι.

Ο πρώτος έφηβος στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν το 1990 και ο πρώτος έφηβος με δύο συμμετοχές στην 8άδα διαφορετικών Grand Slam (Γουίμπλεντον, Αυστραλιανό Όπεν) μετά τον Ρότζερ Φέντερερ το 2001, αναμένεται να στηρίξει την Αζαρένκα στο δικό της δύσκολο προημιτελικό με την περσινή φιναλίστ Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα.

Η Αζαρένκα είναι ελεύθερη μετά τη διάλυση του δεσμού της με τον RedFoo και σε συνέντευξη της στους New York Times πριν από την έναρξη του τουρνουά, παραδέχθηκε πως είχε κατάθλιψη, αλλά τώρα χαμογελάει ξανά. Για τον Κύργιο δεν είναι γνωστό αν διατηρεί σχέση.

NEW YORK, NY - MARCH 03:  Musician Redfoo and tennis Player Victoria Azarenka attends the BNP Paribas Tennis Showdown cocktail party at Essex House on March 3, 2013 in New York City.  (Photo by Bryan Bedder/Getty Images for StarGames)
NEW YORK, NY - MARCH 03: Musician Redfoo and tennis Player Victoria Azarenka attends the BNP Paribas Tennis Showdown cocktail party at Essex House on March 3, 2013 in New York City. (Photo by Bryan Bedder/Getty Images for StarGames) 2013 GETTY IMAGES

Προς το παρόν το διασημότερο ζευγάρι στο τένις είναι η Μαρία Σαραπόβα με τον Γκριγκόρ Ντίμιτροφ. Ο Βούλγαρος μετακόμισε στην Καλιφόρνια, αν δείτε τον Κύργιο να αφήνει την Καμπέρα για το Λος Άντζελες όπου ζει η Αζαρένκα, τότε κάτι τρέχει. Και θα μάθουμε για ποιον προορίζονται τα φιλιά που στέλνει η Λευκορωσίδα μετά το τέλος των αγώνων της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ