ΣΤΗΛΕΣ

Φαν του Μέσι ο γιος του Κριστιάνο!

Φαν του Μέσι ο γιος του Κριστιάνο!

Ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Λιονέλ Μέσι στο γκαλά της FIFA, με τον CR7 να αποκαλύπτει πως είναι μεγάλος φαν του Αργεντίνου. Δείτε το video!

Πέρα από την απονομή των βραβείων στους μεγάλους πρωταγωνιστές από τον κόσμο του ποδοσφαίρου για το 2014, το γκαλά της FIFA σημαδεύτηκε και από ένα ιδιαίτερο γεγονός που ήταν η συνάντηση του Λιονέλ Μέσι με τον γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο μονάκριβος γιος του Πορτογάλου είναι φαν του Μέσι και όταν αντιλήφθηκε τον Αργεντίνο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θέλησε να τον πλησιάσει, με την οικογένειά του να τον προτρέπει να το κάνει χωρίς να ντρέπεται.

"Ο γιος μου είδε video με εμάς στο διαδίκτυο και μιλούσε για σένα", είπε ο Κριστιάνο στον Λιονέλ Μέσι την ώρα που ο άσος της Μπαρτσελόνα χαιρετούσε εγκάρδια τον γιο του Πορτογάλου, σε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς.

Να σημειωθεί πως σε αντίθεση με άλλες φορές που υπήρχε "αμηχανία" μεταξύ των δύο ανδρών, αυτή τη φορά Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι ήταν σαφώς πιο φιλικοί ο ένας με τον άλλο , με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει μάλιστα μερικές φορές να αστειεύονται μεταξύ τους.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ