ΣΤΗΛΕΣ

Έχασε πέναλτι λόγω... fair play!

Έχασε πέναλτι λόγω... fair play!

Απίστευτο σκηνικό σε αγώνα στο Μεξικό, με προπονητή να δίνει εντολή στην ομάδα του να αστοχήσει επίτηδες σε πέναλτι επειδή δεν έπρεπε να το κερδίσει. Δείτε το video!

Η αναμέτρηση Πατσούκα-Εστουντιάντες για το πρωτάθλημα Μεξικού Κ20 δεν είχε κάτι το ενδιαφέρον λίγο πριν από το φινάλε, με την Πατσούκα να προηγείται 3-0 και να μην υπάρχει η παραμικρή αγωνία για τον τελικό νικητή.

Και όμως στο 87ο λεπτό συνέβη μία φάση η οποία καθιστά το συγκεκριμένο παιχνίδι ως υποψήφιο για να φιλοξενεί στο τέλος της χρονιάς την κορυφαία επίδειξη fair play που θα συναντήσουμε στα γήπεδα μέσα στο 2012.

Δείτε και την "εκτέλεση" πέναλτι της χρονιάς!

Η Πατσούκα είχε εκείνη τη στιγμή τη μπάλα όμως βλέποντας οι παίκτες της έναν αντίπαλο (Άντριο Ντομίνγκες) στο έδαφος, στη δική τους πλευρά γηπέδου, αποφάσισαν να σταματήσουν το παιχνίδι.

Ο παίκτης δεν είχε τελικά κάτι το ανησυχητικό, όμως ο συμπαίκτης του στην Εστουντιάντες, Σέρχιο Τέραν, δεν επέστρεψε τη μπάλα -ως όφειλε- αλλά ξεκίνησε μία κούρσα, η οποία κατέληξε με την ανατροπή του στη μεγάλη περιοχή από τον τερματοφύλακα της Πατσούκα.

Επωφελούμενη από την "πονηριά" του παίκτη της, η Εστουντιάντες ήταν έτοιμη να σημειώσει το "γκολ της παρηγοριάς", όμως λογάριαζε χωρίς τον... ξενοδόχο.

Τέτοιος αποδείχτηκε ο προπονητής της, Μαουρίσιο Γκαλάγκα, καθώς διέταξε τον εκτελεστή πέναλτι της ομάδας του, Γκουστάβο Μέντες, να αστοχήσει επίτηδες από την άσπρη βούλα.

Τι έγινε; Απολαύστε το πέναλτι κατά... παραγγελία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ