ΣΤΗΛΕΣ

Η "εκτέλεση" πέναλτι της χρονιάς!

Η "εκτέλεση" πέναλτι της χρονιάς!

Ένα... γλίστρημα την κρίσιμη στιγμή στο Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπέρνλι, είχε ως αποτέλεσμα να λάβει χώρα η πιο κωμική εκτέλεση πέναλτι μέσα στο 2012. Δείτε το ξεκαρδιστικό video!

O αγώνας κόντρα στη Μπέρνλι κέρασε με ένα ακόμα πικρό ποτήρι τους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς είδαν την ομάδα τους να γνωρίζει εντός έδρας ήττα με 2-0 και να παραμένει άσφαιρη στο σπίτι της από τον περασμένο Νοέμβριο.

Υπήρχε όμως ένα γεγονός που έκανε τους οπαδούς των "ξυλοκόπων" να φύγουν με ένα πλατύ χαμόγελο από το "Σίτι Γκράουντ", και αυτό ήταν ένα χαμένο πέναλτι από πλευράς Μπέρνλι.

Ο Τζέι Ροντρίγκες οδήγησε μεν τους "κλάρετς" στη νίκη με τα δύο τέρματα που πέτυχε, αλλά έχασε ευκαιρία να κάνει το χατ-τρικ με έναν τρόπο που σπάνια συναντάει κανείς σε αγώνες ποδοσφαίρου.

Με το σκορ στο 1-0 για τη Μπέρνλι λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ροντρίγκες έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα θέλοντας να διπλασιάσει τα τέρματά του και να "κλειδώσει" τη νίκη.

Η "εκτέλεση" πέναλτι της χρονιάς!

Όμως την ώρα που επιχειρούσε την προσπάθειά του και ο γκολκίπερ διάλεγε λάθος γωνία, γλίστρησε, έπεσε άτσαλα, και έστειλε τη μπάλα πολλά μέτρα έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας μέσα σε... αποθέωση από τους φίλους της Φόρεστ.

Απολαύστε τον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ