ΣΤΗΛΕΣ

"Ντου" οπαδών στον αγωνιστικό χώρο

"Ντου" οπαδών στον αγωνιστικό χώρο
Οπαδοί εισβολή στον αγωνιστικό χώρο

Παραλίγο να έχουμε νέα αιματηρά επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Δείτε το "ντου" οπαδών σε δυο διαφορετικούς αγώνες στην Κολομβία (videos)

Η 1η Φεβρουαρίου βάφτηκε με αίμα, καθώς στον ποδοσφαιρικό αγώνα Αλ-Μασρί - Αλ-Αχλί είχαμε σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών που οδήγησαν περισσότερους από 7 4 ανθρώπους στο θάνατο.

Για την τραγωδία μάλιστα είχε μιλήσει στο Sport24.gr ο προπονητής της Αλ Αχλί, Μανουέλ Ζοζέ, ο οποίος έριξε την ευθύνη στην Αστυνομία.

Λίγες ημέρες αργότερα ωστόσο σε ένα άλλο μέρος του πλανήτη παραλίγο να θρηνήσουμε νέα θύματα σε δυο διαφορετικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες!

Ο πρώτος ήταν για τη δεύτερη κατηγορία της Κολομβίας ανάμεσα στην Deportivo Pereira και την Alianza Petrolera με περίπου 70 οπαδούς να μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο και να παίρνουν στο κυνήγι τον τερματοφύλακα της Alianza, παρά τη νίκη της ομάδας τους!

Ο δεύτερος αγώνας είναι πάλι από την Κολομβία, πρώτη κατηγορία αυτή τη φορά, με τους οπαδούς να μπαίνουν στη ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο και να κατευθύνονται στην αντίπαλη κερκίδα για να πάρουν ένα πανό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ