ΣΤΗΛΕΣ

Είσαι Λίβερπουλ και κανόνισες να παντρευτείς την ώρα του τελικού; Η λύση είναι μία!

Liverpool fans light flares prior to the start of the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Riccardo De Luca)
Liverpool fans light flares prior to the start of the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Riccardo De Luca) AP PHOTO/RICCARDO DE LUCA

Φίλος της Λίβερπουλ έχει εισιτήρια για τον τελικό του Champions League και την ίδια μέρα παντρεύεται, αλλά δεν είχε κανένα δίλημμα: ψάχνει γαμπρό για τη μέλλουσα σύζυγο του!

Το Σάββατο 26 Μαΐου διεξάγεται στο Κίεβο ο τελικός του Champions League, όπου Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Στα social media κυκλοφορεί ένα σημείωμα - αγγελία που κάνει θραύση, καθώς θέλει φίλο της Λίβερπουλ που έχει εισιτήρια για τον τελικό και την ίδια μέρα παντρεύεται, να ψάχνει γαμπρό για τη μέλλουσα σύζυγο του!

"Ένας φίλος μου έχει δύο εισιτήρια για τον τελικό του Champions League. Είναι σε καλές θέσεις και περιλαμβάνουν έξοδα ταξιδιού και διαμονής σε ξενοδοχείο. Όταν αγόρασε τα εισιτήρια δεν συνειδητοποίησε πως την ίδια μέρα γινόταν ο γάμος του, επομένως δεν μπορεί να πάει.

Αν ενδιαφέρεστε και θέλετε να πάτε στη θέση του: είναι στην εκκλησία του St James, στο Bootle και ώρα 15:00. Το όνομα της είναι Σούζαν. Είναι εκείνη που θα φοράει το άσπρο φόρεμα. Ευχαριστώ και You 'll Never Walk Alone".

Είσαι Λίβερπουλ και κανόνισες να παντρευτείς την ώρα του τελικού; Η λύση είναι μία!

Photo credits: AP Photo/Riccardo De Luca

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ