ΣΤΗΛΕΣ

Αποβλήθηκε γιατί είχε μοϊκάνα μαλλί!

Αποβλήθηκε γιατί είχε μοϊκάνα μαλλί!

Ο Νέιθαν Βαν Σόμερεν διεκδικεί θέση στο βιβλίο Γκίνες καθώς αποβλήθηκε από διαιτητή όχι για επικίνδυνο παίξιμο αλλά λόγω της πανκ κόμμωσής του (video)!

Ο Νέιθαν Βαν Σόμερεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αθλητικής επικαιρότητας στην Αυστραλία εδώ και λίγα 24ωρα, εξαιτίας της αποβολής του από έναν αγώνα ράγκμπι για επικίνδυνο παίξιμο...

Για όσους αναρωτηθούν "πού είναι το παράξενο" θα πρέπει να κάνουμε μία διευκρίνιση: το απίστευτο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Αυστραλός δεν είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια λόγω κάποιου τάκλιν υπέρ του δέον σκληρού σε αντίπαλο αλλά λόγω της πανκ κώμης του!

"Ήμουν στο γήπεδο και ο διαιτητής ήρθε προς το μέρος μου. Έδειχνε ξαφνιασμένος και μου είπε: "Σου είπα ότι δεν μπορείς να μπεις στο γήπεδο με αυτό το μαλλί.

Βγες έξω", αποκάλυψε με δηλώσεις του ο άσος των Simpson Tigers, ο οποίος αποβλήθηκε λίγο μετά τα μέσα της αναμέτρησης κόντρα στους Otway Districts το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τον Βαν Σόμερεν, έπαιζε με το συγκεκριμένο πανκ μαλλί (γνωστό και ως "μοϊκάνα") για τρία χρόνια χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα, με τον διαιτητή να έχει πάντως ελαφρυντικά για την τραβηγμένη από τα... μαλλιά απόφασή του.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με τους κανονισμούς του Αυστραλιανού ποδοσφαίρου, ένας παίκτης δεν επιτρέπειται να κάνει άλμα στο γήπεδο φορώντας κοσμήματα ή άλλα αντικείμενα που ενδέχεται να βλάψουν άλλους παίκτες την ώρα ενός αγώνα.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αυστραλία, ο διαιτητής πρέπει να εκτίμησε ότι ο Βαν Σόμερεν μπορούσε να τραυματίσει άλλους παίκτες, κυρίως στα μάτια.

Η "πέτρα του σκανδάλου" Βαν Σόμερεν μιλάει για την αποβολή του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ