ΣΤΗΛΕΣ

Άλλη μια απάντηση... αγάπης του Πόποβιτς σε δημοσιογράφο

Άλλη μια απάντηση... αγάπης του Πόποβιτς σε δημοσιογράφο

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς είναι γνωστός (και) για την λατρεία που δεν τρέφει, στο να απαντά σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Δείτε το τελευταίο highlight του (video).

Το δίχως άλλο, ο Γκρεγκ Πόποβιτς είναι ανεξάντλητος σε... πληρωμένες απαντήσεις προς δημοσιογράφους. Έχει πάντα μια νέα ατάκα, για όποιον τον ρωτά κάτι που εκείνος θεωρεί λάθος. Γιατί αν έχει γίνει κάτι ξεκάθαρο, μέσα στα χρόνια που συναναστρέφεται με εκπροσώπους του Τύπου, στο μυαλό του δεν υπάρχουν ηλίθιες απαντήσεις. Μόνο ηλίθιες ερωτήσεις.

Μετά λοιπόν, το 3-2 των Σπερς, στη σειρά με τους Κλίπερς , πήγε στη συνέντευξη Τύπου και άκουσε μία ρεπόρτερ να τον ρωτά "πώς θα περιγράφατε τη νίκη σας, δεδομένου ότι είχατε και 5-6 διψήφιους παίκτες;".

" Πώς θα την περιέγραφα; Εγώ... (παύση). Ήταν καλή νίκη. Δεν ξέρω πώς περιγράφετε εσείς τις νίκες (παύση). Είναι καλύτερες από τις ήττες. Δεν προσπαθώ να ξεγλιστρήσω ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω πώς περιγράφονται οι νίκες. Στα playoffs δεν σε νοιάζει πώς γίνεται η δουλειά. Η νίκη, είναι νίκη. Δεν συνηθίζω να τους βάζω ταμπέλες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ