ΣΤΗΛΕΣ

Όταν ο Ολυμπιακός "σκοτώνει" στο τέλος!

Όταν ο Ολυμπιακός "σκοτώνει" στο τέλος!

Ο Ολυμπιακός νίκησε ΚΑΙ την Σολνόκι με γκολ στο φινάλε του ημιτελικού του Champions League πόλο ανδρών και το Sport24.gr θυμίζει χαρακτηριστικές περιπτώσεις όπου ο "ερυθρόλευκος" κόσμος πανηγύρισε έξαλλα στο τέλος ενός αγώνα (VIDEOS).

Δεν εγκαταλείπει αν δε λήξει ο αγώνας. Παλεύει μέχρι τέλους και πολλάκις έχει δικαιωθεί. Όσο για την χαρά του κόσμου, ανείπωτη. Ο Ολυμπιακός προσέφερε μια ακόμη στιγμή υπερηφάνειας στους φιλάθλους του, αυτή την φορά στο πόλο ανδρών με την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Δεν είναι μόνο η επιτυχία αυτή καθεαυτή που χαροποίησε πολύ, αλλά και ο τρόπος. Πολλές φορές, αυτός έχει μεγαλύτερη σημασία...

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ FOOTSHIRTS!

Τα "buzzer beaters" έχουν καταντήσει βούτυρο στο ψωμί του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα το μπάσκετ και τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό. Έχει συμβεί όμως πολλές φορές και στο παρελθόν, δεν ήταν η πρώτη, δεν θα είναι και η τελευταία.

Το Sport24.gr κάνει φλας μπακ και θυμίζει χαρακτηριστικές περιπτώσεις που ένα τμήμα του συλλόγου πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη με "χτύπημα" στο τέλος. Πρίντεζης, Σπανούλης, Μάντζαρης, Παπανικολάου, Ντάρμπισιρ, Τζόρτζεβιτς, Στολτίδης και αισίως... Βλαχόπουλος έδωσαν το έναυσμα στον κόσμο για να τρελαθεί από τη χαρά του και να βγάλει τα λαρύγγια του.

Άγγελος Βλαχόπουλος

Ματ Ντάρμπισιρ

Ιεροκλής Στολτίδης

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

Γιώργος Πρίντεζης

Βαγγέλης Μάντζαρης

Δημήτρης Παπανικολάου

Βασίλης Σπανούλης

BONUS: Καλάθια στη λήξη των ματς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ