OPINIONS

Το θηρίο

Το θηρίο

Φέρει ο Ευάγγελος Βενιζέλος τον αριθμό 666; Είναι ο αντίχριστος; Η "Ελεύθερη Ώρα" θέτει αυτό το μείζον θέμα κι ο Κώστας Καίσαρης έχει τις απαντήσεις.

Οι μεγαλύτεροι εξ ημών θα ενθυμούνται την κλασική πλέον ταινία του είδους, "το μωρό της Ρόζμαρι". Δεκαετία '60, σκηνοθέτης ο μερακλής Ρομάν Πολάνσκι, πρωταγωνίστρια η Μία Φάροου.

Ο αντίχριστος, όμως, και η επί γης έλευσή του, δεν απασχολούν μόνο τη φαντασία συγγραφέων και λοιπών πνευματικών ανθρώπων. Το θηρίο, που θέλει να καταστρέψει αυτόν τον κόσμο, παραμονεύει και καιροφυλακτεί.

Η σχετική συζήτηση αναζωπυρώθηκε πρόσφατα, με τη γέννηση του μωρού με δυο κεφάλια στην Ινδία. Πρόκειται για τυχαίο γεγονός ή για ένα από τα σημάδια του Εωσφόρου, που φέρει τον καταραμένο αριθμό 666; Το ζήτημα αφορά πολύ περισσότερο τη χώρα μας. Τα βάσανα που υφίσταται η Ελλάδα, ο αμέτρητος αυτός πόνος, η οικονομική καταστροφή, όλη αυτή η δυστυχία, είναι κάτι τυχαίο και συμπτωματικό;

Ή μήπως κρύβεται από πίσω το θηρίο; Κι όταν λέμε θηρίο, σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε τον κατά κόσμο Κώστα Δράκουλα. Τον γνωστό καλλιτέχνη, που φέρει το ψευδώνυμο "θηρίο", λόγω των 238 κιλών που κουβάλαγε (και ειρήσθω εν παρόδω έχασε τα 140 κι έγινε σχεδόν καινούργιος). Το θηρίο έχει να κάνει με το 13ο κεφάλαιο, παράγραφος 1, της Αποκάλυψης του Ιωάννου, που συμπεριλαμβάνεται στην Καινή Διαθήκη.

" Και εστάθην επί την άμμον της θαλάσσης. Και είδον εκ της θαλάσσης θηρίον αναβαίνον, έχον κέρατα δέκα και κεφαλάς επτά και επί των κεράτων αυτού, δέκα διαδήματα και επί τας κεφαλάς αυτού, ονόματα βλασφήμιας... Κι ο αριθμός του θηρίου είναι εξακόσια εξήντα έξι".

Την απάντηση ήρθε να δώσει με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της, η εγκρατής εφημερίς, που φέρει τον τίτλο "Ελεύθερη Ώρα". Η αριθμοσοφία μάς δίνει τον... αριθμό του θηρίου. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ = ο αριθμός XΞF = 666. Το θηρίο λοιπόν είναι εδώ. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με τα 100+ κιλά του Ευάγγελου Βενιζέλου. Όταν ομιλούμε δια το θηρίον, δεν αναφερόμαστε ούτε στον όγκον ούτε στο βάρος. Ακόμα πιο τεράστιες είναι οι φάλαινες. Δεν ενοχλούν όμως κανέναν και δεν προκαλούν κανένα κακό. Ο αντίχριστος έχει να κάνει με το σατανά. Το δαίμονα που κρύβει μέσα του.

Κι η αριθμοσοφία, την οποία επικαλείται η "Ελεύθερη Ώρα", δεν κάνει ποτέ λάθος. Είναι ένα αλάνθαστο επιστημονικό εργαλείο για την αναζήτηση και την ανεύρεση της αλήθειας. Η πλέον σύγχρονη μέθοδος. Δεν υπάρχει λοιπόν η παραμικρή αμφιβολία: Ο σατανάς, δια μέσου του Ευάγγελου Βενιζέλου, έχει βάλει στο στόχαστρο την Ελλάδα. Την ταλαιπωρεί, τη βασανίζει, με απώτερο τελικό σκοπό την εξόντωση και την εξαφάνισή της. Όσο είναι στα πολιτικά πράγματα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Ελλάδα θα βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια προς τον όλεθρο.

Δεν βλέπετε τι έχει πάθει το ΠΑΣΟΚ; Κι όχι επειδή ο Βενιζέλος είναι κακός άνθρωπος ή ανίκανος πολιτικός. Κάθε άλλο. Δεν είναι η βούλησή του, που έχει επιφέρει όλα αυτά τα δεινά. Είναι το θηρίο, που έχει εγκατασταθεί μέσα του. Ας μην μας ξεγελά το χαμόγελό του και τα τροφαντά μάγουλά του. Αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός δηλαδή. "Χοντρός άνθρωπος, καλός άνθρωπος". Και το μωρό της Ρόζμαρι, αγγελικό πρόσωπο είχε. Ο αντίχριστος, που έχει κι ελοχεύει εντός του, προκαλεί όλες αυτές τις καταστροφές.

Ο διακεκριμένος μαθηματικός Ελευθέριος Αργυρόπουλος, που συνεργάζεται με την "Ελεύθερη Ώρα" σε θέματα αριθμοσοφίας, δεν πέφτει ποτέ έξω. Η αριθμοσοφία μάλιστα, "προφήτευσε" την πρόσφατη μείωση του ΦΠΑ! Ακόμα: Κρίση = μνημόνιο = 338. Σόιμπλε = Λαγκάρντ = 505. Και το καλύτερο: Ο Σαμαράς δεκτός από τον Ομπάμα = υπάκουος δούλος = 2015. Και η μεγάλη έκπληξη: Ελεύθερη ώρα = Κυβερνητική κρίσις = 1453.

Ποιο είναι το συμπέρασμα όλων αυτών; Ότι ακόμα είναι νωρίς. Ότι οι ζέστες δεν έχουν σφίξει για τα καλά. Όσο ανεβαίνει ο υδράργυρος, όσο η θερμοκρασία σκαρφαλώνει πάνω από το 40, έχουμε να δούμε και να ακούσουμε ακόμα χειρότερα. Ο αντίχριστος είναι ακόμα η αρχή. Δεν αποκλείεται μάλιστα, η "Ελεύθερη Ώρα" να επιστρέψει δριμύτερη με νέο δημοσίευμά της.

Να ζητήσει δηλαδή τη θυσία του Ευάγγελου Βενιζέλου, προκειμένου να σωθεί ο τόπος. Και δεν μιλάμε βέβαια, εν έτει 2013, για ανθρωποθυσίες. Να γίνει δηλαδή ο Ευάγγελος, είτε η Ιφιγένεια, είτε ο μόσχος ο σιτευτός. Μιλάμε για πολιτική θυσία. Να θυσιαστεί πολιτικά δηλαδή, να απομακρυνθεί, να παραιτηθεί, να τεθεί στο περιθώριο, για να φύγει δια παντός ο αντίχριστος από την πολιτική ζωή του τόπου. Και να διασωθεί η Ελλάς. Αμήν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ