OPINIONS

Ποιος θα τΡΟΜΑξει στο Βικελίδης;

Ποιος θα τΡΟΜΑξει στο Βικελίδης;

Ο Γιάννης Ιωαννίδης γράφει για τη φιέστα στο Χαριλάου που θα ταρακουνήσει όσους σαμποτάρουν την πώληση διαρκείας, με στόχο να στείλουν καλοκαιριάτικα τον κόσμο στο… ‘βουνό’.

Στο παρελθόν, ο Άρης αποκτούσε τον Ολίβα και οι opinion makers ‘έστελναν’ τους οπαδούς στα αεροδρόμια να φωνάζουν «Ολίβα φέρε μια κούπα να τα κάνουμε όλα λίμπα». Κάθε καλοκαιρινή κίνηση συνοδευόταν από επιστημονική προπαγάνδα, με μοναδικό στόχο την πώληση διαρκείας.

Φέτος, οι ‘παπαγάλοι’ πουλάνε σκεπτικισμό και εσωστρέφεια. Φτάσαμε σε σημείο να υποδεχόμαστε τη Ρόμα στο Χαριλάου και να μην κουνιέται φύλλο, εξ’ αιτίας της ύποπτης ραστώνης όσων προτιμούν τη…δροσιά του ‘βουνού’.

Παραθέτω ενδεικτικά τα ‘αν’ και τα ‘γιατί’ που διαχέονται επιμελώς από το press system ώστε να δηλητηριαστεί το συναίσθημα των φιλάθλων και να μην εκτοξευτούν τα διαρκείας (συνοδευμένα από mini απαντήσεις)

"Αν…"

‘αν’ ο Μούτας είναι παοκτσής ή…πασοκτσής: Είμαστε συνηθισμένοι σε τεχνικούς διευθυντές υποστηρικτές αντιπάλων.

‘αν’ ο Αγκάνθο είναι superman ή ακριβοπληρωμένος ή "στρατιώτης" ή…"διπλός πράκτορας": Σημασία έχει πως πρέπει να στηριχθεί, καθώς είναι ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής του roster

‘αν’ θα έρθει ο Βιόλα ή ο Σαβιόλα ή ο Παρταόλα ή ο Γαμ…: Η κληρονομιά που άφησαν οι κακοδιαχειριστές είναι τόσο βαριά που ούτε ο επενδυτής ‘Ιμαλάια’ δε μπορεί να προσελκύσει stars

‘αν’ το χρέος του Άρη είναι €32.000.000 ή €16.000.000: Το ερώτημα είναι ποιοι κακοδιαχειρίστηκαν το χρήμα και γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου. Και €10.000.000 να είναι, δεν τα λες και λίγα…

‘αν’ η δικαστική νίκη στο CAS για την υπόθεση Αμορόζο είναι προσωπική επιτυχία του Κωνσταντίνου Ζέμπερη ή πιστώνεται στη διοίκηση Ηλιάδη: Την απάντηση μπορεί να τη δώσει ο εκπρόσωπος του επενδυτή ‘βουνού’.

"Γιατί…"

‘γιατί’ ο Άρης παρακαλούσε δύο εβδομάδες τον Σουμπίνιο και αυτός, τελικά επέλεξε Καραμπάχ: Το πρόβλημα είναι ότι σε άλλες εποχές μπορεί να βλέπαμε τον…Καραμπάχ στον Άρη, χωρίς να ξέρουμε αν είναι άνθρωπος ή πόλη ή ομάδα.

‘γιατί’ ο 20χρονος Διούδης φέρεται να υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο με αποδοχές €150.000 ετησίως: Τουλάχιστον, δε μπήκε ρήτρα αποδέσμευσης €150.000 για να κάνουν πάρτι οι managers.

‘γιατί’ οι όροι της ΑΜΚ είναι, ακόμα, θολοί και ο ειδικός λογαριασμός υπέρ ΑΜΚ αναζητείται από τη…Νικολούλη: Οι φραπεδοαπένταροι θα τραπούν σε άτακτη φυγή, εφόσον εμφανιστεί ο Αμπράμοβιτς. Γιατί δεν τον αποκαλύπτετε;

Μην τους αφήνετε…

να σας ξενερώνουν, χρησιμοποιώντας ως επιχειρήματα τα προβλήματα που οι ίδιοι δημιουργούν μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν. Είναι, πλέον, σαφές ότι επιδιώκουν να απαξιώσουν τον Άρη και να καταποντίσουν το brand name του λαού του.

Σας προειδοποιώ ότι σχεδιάζουν να καπηλευτούν τα ‘λίγα διαρκείας’ για να ισχυριστούν ότι κανένας δεν ‘ψήνεται’ με την προσπάθεια εξυγίανσης. Εν συνεχεία, θα προβάλλουν παρατρεχάμενους του παρελθόντος ως μοναδική λύση για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Το σχέδιο είναι καλά μελετημένο.

Ο Άρης έχει ανάγκη…

τα Ευρώ του καθενός, για να ‘κλείσει τις τρύπες’ των χρεών του παρελθόντος και να ‘μπαλώσει τα κενά’ του φετινού roster. Οι προκαταβολές μετρητών είναι το χάπι που θα γιατρέψει παλιές πληγές και θα προσελκύσει νέο αίμα.

Αυτή τη στιγμή, ο μοναδικός επενδυτής είναι ο κόσμος. Ακούγεται γραφικό, κουραστικό, χιλιοειπομένο, λαϊκίστικο. Είναι, όμως, αλήθεια. Μέχρι να εμφανιστεί ο επενδυτής ‘βουνό’, κανένας άλλος δεν έχει δυνατότητα να προσφέρει ένεση ρευστότητας χωρίς να…ανοίξει καρτέλα για το μέλλον.

Αγοράστε όλοι διαρκείας και στείλτε μήνυμα στο φιλικό με τη Ρόμα! Κάντε τους να τρομάξουν με τη δύναμη που πασχίζουν να σας αποδείξουν ότι δεν έχετε…

O Γιάννης Ιωαννίδης συνεργάζεται με το Sport24.grκαι αρθρογραφεί στο overlap.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ