OPINIONS

Επιστολή προς κκ. Κόντη, Αβάνογλου, Παπαδόπουλο

Επιστολή προς κκ. Κόντη, Αβάνογλου, Παπαδόπουλο
INTIME SPORTS

Οι επιστολές έγιναν μόδα στον Άρη και ο Γιάννης Ιωαννίδης μεταφέρει την απαίτηση του κόσμου προς τους εξωαγωνιστικούς πρωταγωνιστές.

Η εσωστρέφεια στον Άρη τελειωμό δεν έχει. Το δημόσιο ξεκατίνιασμα έχει γίνει καθημερινότητα και η σοφιστεία επάγγελμα. Τα υπονοούμενα δίνουν και παίρνουν, οι απαξιωτικές κορόνες βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη και κανένας δε δείχνει διατεθειμένος να βάλει τέλος στην κατρακύλα.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης ανταλλαγής απόψεων, δράττομαι της ευκαιρίας να μεταφέρω την άποψη του κόσμου για τα πρόσωπα που απασχολούν την κιτρινόμαυρη επικαιρότητα. Οι παρακάτω επιστολές αποτυπώνουν τον απόηχο της κοινής γνώμης σχετικά με άτομα που εκτιμώ απεριόριστα.

Προς κ. Κόντη…

Η πολυετής συνεργασίας σας με την ΠΑΕ Άρης έχει λήξει επισήμως εδώ και πολλούς μήνες. Το έργο σας γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου και οι εισηγήσεις για απόκτηση ποδοσφαιριστών ήταν πετυχημένες στο σύνολό τους. Άπαντες παραδέχονται πως όσοι παίκτες «βγήκαν» προτάθηκαν από εσάς, ενώ όσοι παίκτες «δε βγήκαν» προτάθηκαν από τρίτους εμπλεκόμενους.

Η λατρεία του κόσμου λύγισε την καρδιά σας, με αποτέλεσμα να απαρνηθείτε την παιδική σας αγάπη (τον Παναθηναϊκό) για τον Θεό του πολέμου. Χαρίσατε μόνο στιγμές ποδοσφαιρικής συγκίνησης και δε συμμετείχατε στην κακοδιαχείριση, καθώς οι οικονομικές επιλογές βαραίνουν πάντα τους υπογράφοντες.

Χάρη στην πολύτιμη βοήθειά σας, ο Άρης κέρδισε την Ατλέτικο Μαδρίτης επί ισπανικού εδάφους. Η ήττα «στο καπάκι» από την Ξάνθη είναι αποκλειστική ευθύνη των ποδοσφαιριστών που μέθυσαν από το νέκταρ της επιτυχίας και δεν επέδειξαν τη δική σας επαγγελματική αυτοσυγκράτηση.

Δυστυχώς, όμως, οι φίλαθλοι αποφάσισαν να μην εμπλακεί έμμεσα ή άμεσα στα διοικητικά του Άρη κανένα πρόσωπο που συμμετείχε έμμεσα ή άμεσα στα κοινά την περίοδο 2004-2013. Ως γνωστό, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Έτυχε, λοιπόν, εσείς να είστε στα χλωρά και να σας πάρει η μπάλα της οργής του κόσμου.

Μη χάνεται το χρόνο σας επιδιώκοντας να σώσετε τον Άρη. Οι απένταροι καρακλοκένταυροι έχουν δηλητηριάσει το μυαλό των αγνών φιλάθλων και δημιουργούνται αρνητικά vibes προς το πρόσωπό σας.

Προς κ. Αβάνογλου…

Συγκαταλέγεστε στους επιφανείς αριανούς και κανένας δεν αμφισβητεί την αγνότητα των προθέσεών σας. Ωστόσο, ο αυθορμητισμός που επιδεικνύετε γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον σας. Ο κόσμος θέλει να σιωπήσετε και ξαναμιλήσετε μόνο με πράξεις. Μέχρι τότε, δε χρειάζεται να φθείρεστε από την υπερέκθεση στη δημοσιότητα.

Κλείστε το χορό των ανακοινώσεων, απαντώντας κατηγορηματικά στους εμπαθείς που εικάζουν ότι ο επενδυτής ‘βουνό’ σχετίζεται έμμεσα ή άμεσα με πρόσωπα που συμμετείχαν στα κοινά του Άρη την περίοδο 2004-2013. Διαψεύστε κάθετα τις φήμες και δηλώστε ευθαρσώς ότι πρόκειται για φρέσκο πρόσωπο.

Προς κ. Παπαδόπουλο…

Η φθορά της πολυετούς παραμονής στην προεδρία του ΑΣ Άρης είναι αναπόφευκτη. Ποιο το νόημα να παλεύετε ενάντια στην οργή του κόσμου, για να μην προδώσετε 60 ψηφοφόρους;

Επί σειρά ετών, εργαστήκατε αδιάκοπα με μοναδικό γνώμονα τη διαφάνεια δημιουργώντας ένα φορέα που σφύζει από ζωή. Δεν επιδιώξατε ποτέ την αυτοπροβολή και δεν εκμεταλλευτήκατε το αξίωμά σας για να εξυπηρετήσετε την προσωπική σας ματαιοδοξία. Παλέψατε για να επιζήσουν τα ερασιτεχνικά τμήματα, οργανώσατε άρτια τις υποδομές, διαχειριστήκατε με σύνεση τα οικονομικά.

Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσφορά σας και δεν υιοθετεί τις κακοπροαίρετες εικασίες περί υπέρογκου χρέους στον ΑΣ. Δεν πιστεύει τα παπαγαλάκια που διαδίδουν ανυπόστατες φήμες για φερόμενα πρόστιμα από Δημόσιους Οργανισμούς. Κανένας δεν πιέζει για διαχειριστικό έλεγχο, ούτε ζητά την παρέμβαση οικονομικού εισαγγελέα. Δεν είστε καν υποχρεωμένος να κάνετε δημόσιο οικονομικό απολογισμό για την περίοδο προεδρίας σας.

Η μοναδική επιτακτική απαίτηση είναι η οικειοθελής παραίτησή σας. Όχι για τα πεπραγμένα σας αυτά καθεαυτά, αλλά διότι έτυχε να προεδρεύετε την περίοδο 2004-2013. Καλώς ή κακώς, κανένας παράγοντας του πρόσφατου παρελθόντος δεν είναι επιθυμητός από τον κόσμο. Γιατί, λοιπόν, δε σέβεστε την κοινή γνώμη που τόσο σας στήριξε κατά το παρελθόν;

Συνοψίζοντας…

δεν υπάρχει λόγος να σκίζεις τα ρούχα σου για να σώσεις κάποιον που…δε θέλει να σωθεί. Το θέμα δεν είναι προσωπικό. Είναι θεσμικό, διαδικαστικό και συναισθηματικό. Είναι ανεπιθύμητοι όσοι συμμετείχαν στα κοινά την περίοδο 2004-2013. Μπορεί να είναι οι πιο ενάρετοι άνθρωποι, αλλά οφείλουν να συνετιστούν με τη λαϊκή εντολή.

Φτάνει με τις ανακοινώσεις και τις δημόσιες τοποθετήσεις. Ο Άρης χρειάζεται πράξεις, αποδείξεις, ονοματεπώνυμα και ‘καθαρά χέρια’. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για τον Ηλιάδη, στον οποίο βάζουν τρικλοποδιές όσοι τον…στήριξαν στις εκλογές της Λέσχης.

O Γιάννης Ιωαννίδης συνεργάζεται με το Sport24.grκαι αρθρογραφεί στο overlap.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ