ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (24/9). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

174. ΞΑΝΘΗ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανάγκη ρυθμού έχουν και οι δύο ομάδες, η Ξάνθη έφτασε στη πρώτη νίκη της το Σάββατο κόντρα στο Λεβαδειακό (2-0), η Νίκη Βόλου μετράει 4/4 ήττες με 2-11 γκολ, η πιο πρόσφατη με 1-4 κόντρα στον Εργοτέλη. Παιδική χαρά η άμυνα των φιλοξενούμενων, ταoverκυνηγάμε στα παιχνίδια τους, αυτό θα κάνουμε και εδώ, αφού ο άσος είναι χαμηλά.

175. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Πρώτη ήττα για τη Καϊζερσλάουτερν (3-2-1) το 2-1 στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ, πρώτη νίκη για την Ουνιόν (1-3-2) με το ίδιο σκορ κόντρα στην αήττητη μέχρι τότεRedBullΛειψίας, άξιζε κάτι περισσότερο η Λάουτερν, στις λεπτομέρειες η νίκη της ομάδας του Βερολίνου. Σωστό κρίνουμε τον άσο στο 1,50, οι γηπεδούχοι είναι ποιοτικότερο σύνολο, βέβαια ως τώρα κερδίζουν στο γκολ, θα αποφεύγαμε τα χάντικαπ.

176. ΛΕΙΨΙΑ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Πρώτη ήττα για τη Λειψία (3-2-1) το 2-1 στο Βερολίνο κόντρα στην Ουνιόν, άξιζε το βαθμό σε ένα ισορροπημένο ματς, πλήρωσε τα λάθη της άμυνας της, που δέχθηκε για δεύτερο σερί ματς γκολ (4 “καθαρά δίχτυα” είχε στο ξεκίνημα). Η Καρλσρούη καθάρισε στεγνά (3-0) τη Νυρεμβέργη φτάνοντας στην πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη της (1-2-0), εκτός μετράει 2-1-0. Ομάδες που σκοράρουν εύκολα αλλά και δυνατές άμυνες, υποψιασμένες οι αποδόσεις σταunder/over, περιμένουμε και οι δύο αρχικά να κοιτάξουν να μη χάσουν.

177. ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ - ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Πρώτη ήττα για τη Ντάρμσταντ το 2-0 στο Μπραουνσβάιγκ, 0-2-1 μετράει εκτός, 3/3 νίκες στην έδρα της, έχοντας μάλιστα κρατήσει το μηδέν πίσω σε όλες. 1-1-4 το ρεκόρ της ΦΣΒ Φρανκφούρτης, πολύ μέτρια αμυντικά, όλες τις αδυναμίες της ανέδειξε η Μπόχουμ στο πρόσφατο 1-5. Άσος.

178. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΙΜ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Καλή στην κόντρα απέναντι στη Φορτούνα η Χάιντενχαϊμ, σκόραρε δύο φορές ισοφαρίζοντας τους γηπεδούχους αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει την ορμή τους, δεχόμενη το γκολ της ήττας στο 82’. 2-1-0 μετράει στην έδρα της, υποδέχεται την κακή ως τώρα Νυρεμβέργη (2-0-4) που έχασε με κάτω τα χέρια και στην Καρλσρούη (3-0), ο προπονητής των φιλοξενούμενων παίζει σε αυτό το ματς το κεφάλι του. Καθαρό φαβορί ο άσος, σωστά βάση φόρμας, αλλά η Νυρεμβέργη είναι η πιο βαριά φανέλα της κατηγορίας… 3/3over 2,5μετράνε εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

179. ΑΠΟΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε το ΑΠΟΕΛ να το καθαρίσει.

180. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Στηρίζει το διπλό η αγορά, τόσο που έχει φτάσει να πληρώνει 1,50+. Πιο αξιόπιστη εκτός η Χάμαρμπι (8-1-3 ρεκόρ), έρχεται από νίκη με 6-0 επί της Συριάνσκα, η Βάρμπεργκς (5-5-2 εντός) στο προηγούμενο ηττήθηκε με 5-1 από την Έστερ. Διπλό σε τέτοιες αποδόσεις Β’ Σουηδίας δεν θα παίζαμε ποτέ, αλλά θα έχουμε το νου μας στοlive.

181. ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ - ΤΡΕΝΚΒ. ΑΝΤΜΙΡΑ

Overή πάσο.

182. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΜΕΤΣ

Δεν έχει το ρόστερ ούτε την ποιότητα να αντεπεξέλθει σε Ευρώπη και πρωτάθλημα η Γκινγκάμπ, έρχεται από την 3ήττα της στα 4 τελευταία ματς στη Γαλλία (1-0-3). Αντίπαλος της τώρα η Μετς που έχει όλος παραδόξως τρομερή προϊστορία στο Ρουντουρού (7-1-1) και με τον φρέσκο αέρα και την επιπλέον ποιότητα που δίνει η μεταγραφή του Μαλουντά μπορεί να φύγει αλώβητη από εκεί συνεχίζοντας την τρομερή παράδοση, επιλογή των Young Guns το Χ2 στο 1,80 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

183. ΕΒΙΑΝ – ΛΑΝΣ

Εξάποντο παραμονής από νωρίς στη σεζόν, 0-1-5 το ρεκόρ της ουραγού Εβιάν, η Λανς τα πάει λίγο καλύτερα (2-1-3) αλλά τα πολλά προβλήματα και το φτωχό ρόστερ δεν επιτρέπουν εφησυχασμό. Αδικούνται οι φιλοξενούμενοι από την ήττα κόντρα στη Σεντ Ετιέν (πριν έτρεχαν αήττητο τριών αγωνιστικών) και από το σετ των αποδόσεων, πάσο ή Χ2.

184. ΛΥΩΝ – ΛΟΡΙΑΝ

Πρόβλημα στο γκολ έχει η Λοριάν (4/6 ματς φέτος άσφαιρη), λογικό από τη στιγμή που πούλησε όλα τα φορ της το καλοκαίρι… Ακίνδυνη στο 0-1 κόντρα στη Ρεμς, στο Ζερλάν την περιμένει μια Λυών “φουσκωμένη” από τη νίκη επί της Μονακό και την ισοπαλία στο Παρίσι. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

185. ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΜΟΝΑΚΟ

Με σημαία της την άμυνα πορεύεται φέτος η Μονπελιέ, σε έξι ματς (3-1-2) έχει φέρει 6/6 under και no-goal, δεχόμενη μόνο δύο γκολ! Απέναντί της η Μονακό που πήρε τα πάνω της με τις δύο νίκες με 1-0 κόντρα σε Λεβερκούζεν και Γκινγκάμπ, αλλά σε κανένα από τα εφτά επίσημα παιχνίδια της δεν έχει ξεπεράσει το ένα γκολ! Μια χαρά δείχνει το 1,875 για το under 2,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

186. ΜΠΑΣΤΙΑ – ΝΑΝΤ

Overέφεραν μετά από αρκετό καιρό (τέσσερις και πέντε αγωνιστικές αντίστοιχα) Μπαστιά (1-3-2 ρεκόρ) και Ναντ (3-1-2, 0-1-1 εκτός), λογικά θα επιστρέψουν στις συνήθειες τους.

Πάμε Στοίχημα LIVE

187. ΝΙΣ – ΛΙΛ

Και εδώ το σκορ δύσκολα θα ξεφύγει, στο μισό-μηδέν πάει τα ματς της η Λιλ (6/6under2,5, 5/6 ΝG), η Νις παρουσιάζεται γενικά προβληματική (2-1-3) και δεν θα έχει ξανά τον μπόμπερ Τσβίτανιτς (3 αγ./2 γκολ).

188. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΓΚΕΦΛΕ

Κλασσικά δυσκοίλια εκτός η Έλφσμποργκ, δεν τα κατάφερε στη Μιάλμπι (1-0), επιστέφει στην έδρα της όπου μετράει 9-2-1 (21-6 γκολ) υποδεχόμενη τη Γκέφλε (1-5-6 εκτός με 9/12GG) που στο Γκέτεμποργκ την προηγούμενη αγωνιστική έχασε χωρίς μάχη (4-0). Δεν είναι και η πιο παραγωγική ομάδα οι γηπεδούχοι για να τιμήσουμε το χάντικαπ τους, αν και στο τέλος λογικά θα τους δούμε να πανηγυρίζουν.

189. ΕΡΕΜΠΡΟ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Πέντε σερί νίκες η Έρεμπρο (σκοράρει έξι ματς τουλάχιστον δύο φορές) και πλέον νιώθει ασφάλεια στο +9 από τη ζώνη, η Γκέτεμποργκ έριξε τέσσερα στη Γκέφλε, τρέχει 4-3-0 αήττητο και κυνηγάει την 3άδα, εκτός έδρας μετράει 2-9-1! Οι τιμές βάσει φόρμας δεν δικαιολογούνται, με το διπλό να είναι φαβορί, αλλά κόντρα στο κίνητρο δεν θα πάμε, άλλωστε η Έρεμπρο έχει πλέον περιθώριο για εφησυχασμό.

190. ΜΙΑΛΜΠΙ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Ιδανική αυτόχειρας η ΑΪΚ (5-3-3 εκτός), πετάει τα δώρα που της κάνει η Μάλμε, μέσα σε ένα επτάλεπτο έφαγε τρια γκολ κόντρα στη Χέλσινγκμποργκ (3-1), στην έδρα της έχασε μια ντουζίνα ευκαιρίες με τη Χάλμσταντ, γνωρίζοντας νέα ήττα με 0-1. Στο -6 από την κορυφή, προφανώς θέλει μόνο νίκες μέχρι το τέλος, στην έδρα της φορμαρισμένης Μιάλμπι (5-2-5 εντός) που μάχεται για την παραμονή θα έχει δύσκολο έργο. Δεκτή η αρχική κόντρα του διπλού, πλέον το 1Χ έχει πέσει στο 1,90, και πάλι δεν πάει το χέρι στους φιλοξενούμενους.

191. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ- ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

Τέταρτη σερί ήττα για τη Φάλκενμπεργκ (2-2-8 εκτός) το 1-3 κόντρα στην Έρεμπρο, η Τζουργκάρντεν (4-4-3 εντός) βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έρχεται από νίκη με 0-4 στην Κάλμαρ. Άσος.

192. ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΜΑΛΜΕ

Αξιοθαύμαστη η συνέπεια με την οποία σκοράρει η Χάλμσταντ (4-5-3 εντός με 10/12GG), το έκανε και στη Στοκχόλμη κόντρα στην ΑΪΚ, ήταν τυχερή που κράτησε το μηδέν πίσω φτάνοντας σε μεγάλη νίκη με την οποία αγκαλιάζει τη σωτηρία. 3 ματς χωρίς νίκη η Μάλμε (7-4-1 εκτός) αλλά οι από κάτω της είναι κουλοί και η διαφορά ασφαλείας διατηρείται, αναγκαστικά θα πρέπει να αρχίσουμε από το αμφίσκορο, θα μείνουμε εκεί, κόντρα στους υπερπρωταθλητές δεν θα πάμε αφού και τρια ματς που έχασαν είναι υπερβολή για την ποιότητα τους.

193. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ

Θα κερδίσει η Χέλσινγκμποργκ την πεσμένη Μπρομαποϊκάρνα, θα βγάλει καιover, το στοιχηματικό ζητούμενο είναι να σκοράρουν και οι φιλοξενούμενοι, συχνά το κάνουν,. 8/12GGεντός και εκτός έδρας αμφότερες, έξι και τρια σερί στα τελευταία παιχνίδια τους αντίστοιχα.

194. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΓΚΑΪΣ

5-5-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Έστερσουντ, κάπου δυσκολεύεται τελευταία απέναντι σε κλειστές άμυνες, τέτοια έχει γίνει και της ΓΚΑΪΣ (2-3-7 εκτός), που μετράει 3-3-0 στα έξι τελευταία βγάζοντας εκτός από φανέλα και ποιότητα. X2.

195. ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ – ΑΣΙΡΙΣΚΑ

Ντέρμπι των Σύριων, τυπικά οι ομάδες δεν είναι και αγαπημένες, αλλά η “ύποπτη” για στημένα φέτος Συριάνσκα (πρέπει να της δώσουμε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας αλλά όσοι είχατε δει το βίντεο από το 4-0 στη Γιόνσεπινγκ ξέρετε την αλήθεια…) που μάζεψε έξι στη Χάμαρμπι ίσως κάνει τα στραβά μάτια για τη συμπολίτισσα της, που θέλει νίκες για να σωθεί (-10 από τη σωτηρία, -4 από τη ζώνη των μπαράζ). Το Χ2 έχει πάρει πάνω του χρήμα, με αποτέλεσμα πλέον να πληρώνει μόλις 1,70+. Εμείς με σημείο δεν θα πάμε, αν και συμφωνούμε με την κόντρα, η Ασιρίσκα (3-4-5 εκτός) παίζει πολύ καλύτερα από τα τελευταία της αποτελέσματα, περιμένουμε να μας απασχολήσει στοlive.

196. ΖΥΡΙΧΗ – ΑΑΡΑΟΥ

Φωτιές πετάει η επίθεση της Ζυρίχης, σκοράρει πάνω από 2,00 γκολ μέσο όρο στο πρωτάθλημα, στην έδρα της μετράει 4/4 νίκες με 3/4over2,5 καιGG. Το βάζει το γκολάκι της η Ααράου (7/8GG, έχει σκοράρει σε όλα, εκτός μετράει 3/3 Χ), μπορεί να βοηθήσει για το 1 &over, ενώ και το 1 &GGστέκει.

197. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Δεν πιάνεται από πουθενά τελικά φέτος η Γκρασχόπερς (2-2-4 ρεκόρ), μετά την εντός έδρας ήττα από τη Βαντούζ κέρδισε με 3-1 τη Βασιλεία… Καλή η παράδοση της τα τελευταία χρόνια στο Σεντ Γκάλεν (6-1-0), δεν είναι τίποτα τρομερό οι γηπεδούχοι (2-3-3 ρεκόρ), δεν μπορούμε να ξέρουμε όμως πιο από τα δύο πρόσωπα της θα παρουσιάσει η ομάδα του Σκίμπε…

198. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ – ΤΙΓΚΡΕ

Κύπελλο Αργεντινής, φάση των “16”, νοκ – άουτ ματς σε ουδέτερο γήπεδο, δεν θα απασχολήσει ιδιαίτερα καμία , ούτε και εμάς.

199. ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΚΟΛΩΝΙΑ

Το Αννόβερο έρχεται από την πρώτη του ήττα και καλείται να επιστρέψει στις νίκες εκεί όπου μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, στην έδρα του. Η Κολωνία πηγαίνει με φουλ ψυχολογία καθώς μετά από τέσσερα ματς μετράει 1-3-0, χωρίς να δεχτεί γκολ! Προφανώς το μηδέν παθητικό των «τράγων» δεν θα κρατήσει για πάντα, αλλά και οι αποδόσεις για no-goal (1,95/ Stoiximan ) και under (1,75/ Stoiximan ) δεν μπορούν να αγνοηθούν. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

200. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Έβγαλε αντίδραση στο ντεμπούτο του Τσινμπάουερ (0-0 εντός κόντρα στη Μπάγερν) το Αμβούργο, παραμένει όμως χωρίς γκολ μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2). Δύσκολο το έργο της σε μια από τις πιο σκληρές έδρας της Μπουντεσλίγκα τα τελευταία χρόνια, ο άσος πλησιάζει πλέον το 1,70, αποκτώντας αξία.

201. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Λεβερκούζεν σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία και θέλει την επιστροφή στις νίκες μετά το εκνευριστικό ματς στο Βόλφσμπουργκ όταν και έμεινε με παίκτη λιγότερο από πολύ νωρίς. Η Άουγκσμπουργκ με την σειρά της έχει το εύκολο γκολ αλλά αν το σκορ ανέβει ψηλά είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει. Ξεκάθαρη επιλογή ο συνδυασμός άσου και over στο 2,10 του Stoiximan που έχει ήδη τιμήσει ο B66 . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

202. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ –ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Η Ντόρτμουντ μπορεί να έχει αρκετές απουσίες όμως η ενδεκάδα της είναι πολύ δυνατή και έμπειρη και σίγουρα απείρως ποιοτικότερη από αυτή της Στουτγάρδης. Η ήττα από τη Μάιντζ θα πεισμώσει τους παίκτες του Κλοπ, κάτι που δίνει αξία στον άσο από ημίχρονο στο 1,90 του Stoiximan κόντρα σε μια ομάδα με μόλις γκολ ενεργητικό σε 4 φετινά ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

203. ΧΕΡΤΑ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Για δύο ομάδες με τα τρομερά προβλήματα των Χέρτα και Βόλφσμπουργκ, με 4/4 GG φέτος αλλά και 6/7 over στην προϊστορία τους στο Βερολίνο δεν γίνεται να μην τολμήσουμε τον συνδυασμό GG και over που πληρώνει 2,05 στην Bet365και έχει ήδη τιμηθεί και από τον DSuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

204. ΑΛΜΕΡΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει η Ατλέτικο, επιθετικά ήταν καλή στο 2-2 κόντρα στη Θέλτα, η Αλμερία δεν είναι τίποτα το τρομερό.Pregameεπιλογή η νίκη των “ροχιμπλάνκος” με 1 ή 2 γκολ διαφορά.

205. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Με την άμυνα – παιδική χαρά που έχει η Ράγιο (τρία σερίover3,5), δύσκολα η Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν θα βρει δίχτυα. Για φαβορί δεν μας κάνει η ομάδα του Βαλβέρδε, μπερδεμένη βγαίνει από το πρώτο της ματς στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, και η γηπεδούχοι θα σκοράρουν εδώ. Over2,5.

206. ΕΪΜΠΑΡ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Δεν πιάνεται από πουθενά, προχωράμε.

Πάμε Στοίχημα LIVE

207. ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΜΟΛΝΤΕ

Ημιτελικός κυπέλλου Νορβηγίας, νοκ – άουτ, ματς της χρονιάς για τη Στάμπαεκ (5-2-5 εντός στο πρωτάθλημα), που ουσιαστικά έχει σωθεί και ψάχνει τη διάκριση – και την Ευρώπη – μέσω του θεσμού. Βέβαια η μέλλουσα πρωταθλήτρια Μόλντε είναι ο πλέον δύσκολος αντίπαλος, από τη στιγμή μάλιστα που τρέχει 17-5-0 αήττητο. Προφανώς διπλό σε νοκ – άουτ ματς τόσο χαμηλά δεν θα πάρουμε, η αγορά στηρίζει το +1 ασιατικό των γηπεδούχων, εμείς θα μείνουμε αμέτοχοι.

208. ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ - ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ

2γύρος του ολλανδικού κυπέλλου, νοκ – άουτ αγώνες,0-3-1 μετράει εκτός η Χελμόντ, δεν θα είναι τόσο εύκολο το έργο των γηπεδούχων όσο δείχνουν οι αποδόσεις.

209. ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΚΑΜΠΟΥΡ

Παγίδα το διπλό, ικανή για την έκπληξη η Ντεν Μπος.

210. ΤΣΒΟΛΕ – ΟΣ

Εμφανές το προφανές.

211. ΣΕΛΤΙΚ – ΧΑΡΤΣ

Σε τραγική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται η Σέλτικ, την Κυριακή γκέλαρε εντός κόντρα στη Μάδεργουελ (1-1). Ίσως είναι θέμα προπονητή, πάντως ενισχύθηκε σημαντικά – για τα σκωτσέζικα δεδομένα – στο τέλος των μεταγραφών και κάποια στιγμή θα ορθοποδήσει. 5-1-0 στην Τσάμπιονσιπ η Χαρτς, έχει τη φανέλα να σταθεί στο “Σέλτικ Παρκ”, υπερβολή να τις δίνεται αβάντζο δύο γκολ στην Ασία.

212.ΣΙΟΝ -ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Περίεργα μας τα λένε τελευταία και οι δύο, σωστά μοιρασμένο στη μέση, μπορεί να πάει παντού.

213. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Πρώτη νίκη για την Κρίσταλ Πάλας στο πρωτάθλημα την Κυριακή με μεγάλο διπλό στην Έβερτον (2-3), ο Πάρντιου γλίτωσε την απόλυση με την επιστροφή της Νιούκαστλ από 0-2 πίσω κόντρα στη Χαλ (2-2), όχι ότι κατάφερε τίποτα σοβαρό, οι “Toons” παραμένουν στην τελευταία θέση Πρέμιερ (0-3-2 ρεκόρ) και η κατάσταση στο εσωτερικό τους παραμένει έκρυθμη. Άγνωστο τι εντεκάδες θα παρατάξουν οι δύο τεχνικοί, τον Γουόρνοκ τον καίει η παραμονή, ο Πάρντιου περιθώρια δεν έχει, ίσως μας απασχολήσει στοlive.

214.ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ -ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Από τα παιχνίδια – πρόκληση για τους μικρούς, είδαμε και χθες τη Μίντλεσμπρο να λυγίζει στα πέναλτι στο Άνφιλντ, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ είναι πάνω – κάτω στα ίδια κυβικά (4-3-1 ρεκόρ στην Τσάμπιονσιπ), το ασιατικό της ποντάρεται αρκετά.

215. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Εδώ μυρίζει μπαρούτι, αλλά οι αποδόσεις είναι αρκετά ψυλλιασμένες, 6-1-2 μετράει στη Λιγκ 2 η Μπέρτον (οι δύο ήττες στα τελευταία), 4/4 νίκες με 7-1 γκολ στην έδρα της, η Μπράιτον συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη σε ακόμα ένα μουδιασμένο ξεκίνημα της σε σεζόν. Γουίγκαν και ΚΠΡ έχουν αποκλείσει μέχρι στιγμής οι γηπεδούχοι, μπορεί το καλό γι αυτούς να τριτώσει. 1Χ.

216. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Και εδώ ελλοχεύει έκπληξη, τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Τότεναμ, τραγική την Κυριακή στο δικαιότατο 0-1 κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, η Φόρεστ συνεχίζει αήττητη (5-3-0) να οδηγεί την κούρσα στην Τσάμπιονσιπ. Δεν εμπιστευόμαστε τον πάγκο των “σπιρουνιών” που έχει δείξει λίγος, +1 ασιατικό διπλό.

217. ΤΣΕΛΣΙ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Μέτρια προς κακή (1-2-5 ρεκόρ στην Τσάμπιονσιπ) και φέτος η Μπόλτον, δεν εμπνέει για κόντρα, άλλωστε ο Μουρίνιο σπάνια την πατάει σε τέτοια παιχνίδια.

218.ΒΕΡΟΝΑΤΖΕΝΟΑ

Θετικό το ξεκίνημα και των δύο ομάδων, η Βερόνα παραμένει αήττητη στα επίσημα ματς της (3-1-0) με μόνο ένα γκολ παθητικό, η Τζένοα έχει χάσει μόνο μία φορά σε τέσσερα ματς και αυτή στο 95’ από τη Νάπολι (2-1-1), αλλά άλλο γκολ στα υπόλοιπα ματς δεν δέχτηκε, έχοντας τον τερματοφύλακα Περίν σε εξαιρετική κατάσταση. Με τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα δύσκολα το ματς να ξεφύγει, προβάδισμα όμως έχουν οι γηπεδούχοι, στο 1,80 προτίμησε το under ο Betol στην Bet365, στο 1,825 τον -0,25 ασιατικό άσο στην ίδια εταιρεία ο DSuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

219. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΤΣΕΖΕΝΑ

Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων η Τσεζένα, τα βρήκε σκούρα εντός από την επίσης νεοφώτιστη Έμπολι ενώ στο μοναδικό της εκτός έχασε με κατεβασμένα τα χέρια από την Πάρμα. Η Γιούβε έχει ξεκινήσει σοβαρά το πρωτάθλημα ενώ στο Τορίνο δεν κάνει χάρες και μετράει 20 σερί νίκες, εκ των οποίων σε 16/20 ήταν μπροστά από το ημίχρονο. Με το πρόγραμμα της να είναι δύσκολο τις επόμενες μέρες θα επιδιώξει και πάλι να αποκτήσει από νωρίς προβάδισμα με το ασιατικό -1 ημιχρόνου να πληρώνει 1,80 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

220. ΙΝΤΕΡ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Χαμηλά ο άσος, αλλά δεν έχουμε κάποια ένσταση.

221. ΚΑΛΙΑΡΙ – ΤΟΡΙΝΟ

Χωρίς νίκη στις πρώτες τρεις αγωνιστικές και οι δύο ομάδες, με την Τορίνο πάντως να έχει αφήσει πιο άσχημες εντυπώσεις όντας ανύπαρκτη επιθετικά ενώ την Κάλιαρι να έχει στα υπέρ της τον παράγοντα έδρα και στο μοναδικό της ματς στη Σαρδηνία να έχει πιέσει αρκετά την Αταλάντα. Δύσκολα θα δούμε διπλό σε αυτή την αναμέτρηση, με τον άσο να είναι το πιθανότερο σημείο αν φύγει το ματς από την ισοπαλία. Με τον 0.0 ασιατικό άσο της Κάλιαρι πήγε ο DSuker σε απόδοση 1,825 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

222. ΝΑΠΟΛΙ – ΠΑΛΕΡΜΟ

Τα κατάφερε και στο Ούντινε ο Μπενίτεθ, αποφάσισε να κάνει εκτεταμένο ροτέισον με αποτέλεσμα η ομάδα του να χάσει εντελώς τη συνοχή της και δικαίως να ηττηθεί με 1-0. Όλο και μεγαλώνει η πίεση για τον Ισπανό, η Παλέρμο (0-2-1 με 3/3GG) δεν είναι μεγαθήριο (17-7-1 η προϊστορία) αλλά δεδομένων των συνθηκών στο στρατόπεδο των “παρτενοπέι” το +1,5 που της δίνεται αβάντζο στην Ασία μοιάζει μεγάλο.

223.ΠΑΡΜΑ-ΡΟΜΑ

Μετρονόμος η Ρόμα, παίζει όσο χρειάζεται για να σκοράρει τα γκολ που θέλει, πίσω έχει κρατήσει το μηδέν στα τρια πρώτα ματς της για το Καμπιονάτο. Μαχητική η Πάρμα, με επιθετική ποιότητα, έφτασε στους πρώτους βαθμούς της στο 2-3 επί της Κιέβο, αλλά εδώ έχει τον τρίτο λόγο.

224. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΚΙΕΒΟ

Δύο εκτός έδρας ισοπαλίες και μία εντός έδρας νίκη τα αποτελέσματα της Σαμπντόρια μέχρι τώρα (1-2-0), η Κιέβο είχε δύσκολο πρόγραμμα, έχασε τα δύο εντός έδρας της ματς (Γιουβέντους, Πάρμα) και κέρδισε 0-1 τη Νάπολι! Πολύ σοβαρή αμυντικά η ομάδα του Μιχαΐλοβιτς, σε συνδυασμό με τη δύναμη της έδρας της είναι το φαβορί για το ματς, που πάντως καλό είναι να καλυφτεί στην ισοπαλία. Στο 1,90 ο άσος, στο 2,12 (Bet365) τα γνωστά σκορ 1-0/2-0/2-1/(1-1), που εξασφαλίζουν και επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση 0-0 και 1-1 και βρίσκονται μεταξύ των επιλογών του DSuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

225. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Κέρδισε στο Μπέργκαμο (0-1 την Αταλάντα) η Φιορεντίνα, περιμένουμε να τα καταφέρει και κόντρα στην αδύναμη αμυντικά Σασουόλο.

226. ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Έχει κάνει τόσες γκέλες σερί η Φέγενορντ (καλή στο 0-1 από την Άγιαξ αλλά και πάλι έμεινε με το γαμώτο), τι είναι ακόμα μια;

227. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. – ΝΤΑΝΤΙ

Μεγάλο ντέρμπι, το Σάββατο στην έδρα της Νταντί η ποιοτικότερη Γιουνάιτεντ άνοιξε στο 25’ το σκορ και στη συνέχεια είχε εύκολο έργο (1-4). Παρότι μιλάμε για νοκ – άουτ ματς, ο άσος στο 1,70+ είναι πρόκληση, οι γηπεδούχοι σκοράρουν εύκολα και να το πράξουν ξανά πρώτοι η κατάσταση δύσκολα θα ανατραπεί.

228. ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Σωστά μοιρασμένο το σετ, χωρίς αξία σε κάποιο σημείο.

229. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΧΑΛ

Εξαρτάται από τη διάθεση και τις εντεκάδες των δύο ομάδων, που πάνω – κάτω βράζουν στο ίδιο ζουμί.

Πάμε Στοίχημα LIVE

230.ΚΑΕΝ -ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Κάποια στιγμή θα σταματήσει το καλαμπούρι η Παρί (2-4-0), έχει ισοφαριστεί σε πέντε ματς που προηγήθηκε φέτος. Αξιόμαχη η Καέν αλλά τα γάλατα έχουν σφίξει για τους πρωταθλητές, περιμένουμε να βγάλουν χαρακτήρα.

231. ΓΡΑΝΑΔΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ

Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων, η Γρανάδα προέρχεται από σπουδαία νίκη στο Σαν Μαμές με τη Μπιλμπάο που την κράτησε αήττητη (2-2-0) ενώ η Λεβάντε είναι ουραγός στην κατάταξη (0-1-3) και μοναδική ομάδα στην Ισπανία που δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ. Σφιχτό ματς με πολύ τακτική αναμένεται, δυνατή επιλογή ( Young Guns ) δείχνει τοunderστο 1,80 του Stoiximan ,εναλλακτική πρότασητα σκοράκια1-0/2-0/2-1 (με κάλυψη στο 1-1) που βγάζουν μέσο όρο απόδοση 1,96. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

232. ΜΑΛΑΓΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τον χαβά της η Μπαρτσελόνα, διέλυσε και τη Λεβάντε στη Βαλένθια (0-5) και πηγαίνει επίσης σε μία έδρα (Ροσαλέδα) που κερδίζει από συνήθεια (7 σερί νίκες). Η Μάλαγα έρχεται από κακό παιχνίδι με την Εσπανιόλ όπου δεν άξιζε τον βαθμό και στην υποδοχή των «μπλαουγκράνα» όπου παραδοσιακά χάνουν (0-0-12) δύσκολα θα αποφύγουν την ήττα. Ακόμα και χωρίς τους Νέιμαρ και Ράκιτιτς (είναι εξαιρετικά αμφίβολοι) οι Καταλανοί έχουν το προβάδισμα και μπορούν να πάρουν την 6η διαδοχική νίκη τους φέτος με μηδέν παθητικό, 2,35 πληρώνει αυτό το ενδεχόμενο στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

233. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Γενναιόδωρος μοιάζει ο άσος του 1,75, από τρεις σερί νίκες με πειστικές εμφανίσεις έρχεται η Σεβίλλη, η Ρεάλ Σοσιεδάδ ηττήθηκε την Κυριακή από την Αλμερία, δείχνοντας ξανά αμυντικές αδυναμίες. 3/4GGμετράμε μέχρι στιγμής αμφότερες, κάτι που δίνει βάση και για τοover.

234. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Έστω και με αίμα η Ιντερνασιονάλ (8-0-3 εντός) επικράτησε 0-1 της Ατλ. Παραναένσε, πλησιάζοντας στο -8 την κορυφή. Η Κρισιούμα δικαιούταν τη νίκη στο 1-1 απέναντι στη Μποταφόγκο, δεν τα κατάφερε όμως και οι οπαδοί της έσπασαν τα αμάξια των παιχτών. Ανύπαρκτη εκτός, 0-4-7 με 2-18 γκολ ο απολογισμός της, πολύ χαμηλά ο άσος όπως είναι λογικό, θα ρισκάρουμε στο 2,20 τουwintonil(νίκη με μηδέν παθητικό) των γηπεδούχων, άλλωστε 10/12 νίκες τους φέτος ήρθαν με αυτό τον τρόπο.

235. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Αδυνατεί να πάρει αποτελέσματα εκτός η Κορίτιμπα, ακόμα και όταν δεν είναι χειρότερη από την αντίπαλο της, όπως στο πρόσφατο 1-0 από τη Σπορτ Ρεσίφε, καταφέρνει να χάσει. Στην έδρα της τελευταία πάντως παρουσιάζεται όπως μας έχει συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια πολύ δυνατή, 3-1-0 μετράει στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Η Κρουζέιρο πλήρωσε την αστοχία της στο ντέρμπι μίσους του Μπέλο Οριζόντε, άξιζε τη νίκη κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο παίζοντας ως συνήθως καλά αλλά τελικά στο θάνατο ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επαληθεύτηκε (2-3), φέρνοντας την πρώτη εντός έδρας ήττα της “ραπόζα” μετά από 23 ματς. Παραμένει βέβαια πρώτη και σε απόσταση ασφαλείας (+7) από τη 2θέση, αφού η Σάο Πάολο παρουσιάζεται κατώτερη των περιστάσεων, 5-3-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της, αρκετά πιθανή η αλληλεξουδετέρωση στα μάτια μας.

236. ΜΠΑΪΑ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Ήτα στο ντέρμπι του Σαλβαντόρ για τη Μπαΐα (3-3-5 εντός), έχει άμεση ανάγκη τους βαθμούς αφού παλεύει για την παραμονή της. Η Σπορτ Ρεσίφε κερδίζει σταθερά στην έδρα της (8-3-1 ρεκόρ) ακόμα και όταν δεν παίζει καλά, όπως στο πρόσφατο 1-0 επί της Κορίτιμπα, εκτός όμως χάνει μεγάλο μέρος από τη δυναμικότητα της (2-2-7, έξι σερί ήττες). Δεν λέει και πολλά ο άσος στο 2,00, αλλά αναγκαστικά κοιτάμε μόνο προς τα εκεί.

237. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

5-3-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Σαπεκοένσε, η Ατλέτικο προσπαθεί αλλά δεν μπορεί (2-3-6 εκτός). Δεν βρίσκουμε αξία κάπου, προσεκτικές περιμένουμε και τις δύο, πρόκειται άλλωστε για ομάδες με ίδιους στόχους.

238. ΝΤΑΛΑΣ – ΣΙΑΤΛ

GGκαιover, 11/14over2,5 & 12/14GGεντός οι γηπεδούχοι, 10/14 & 9/14 αντίστοιχα εκτός του Σιάτλ.

239. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Λίγη για τη μάχη του τίτλου η Σάο Πάολο, έχυσε την καρδάρα με το γάλα μετά το 2-0 επί της πρωτοπόρου Κρουζέιρο χάνοντας σε Κορίτιμπα και Κρουζέιρο, σε δύο ματς στα οποία μάλιστα προηγήθηκε. Στην έδρα της μετράει 7-3-1, στο 1,60 όμως άσο δεν θα πάρουμε, δεν θα έχει τόσο εύκολο έργο κόντρα στη Φλαμένγκο του Λουσεμπούργκο (3-2-6 εκτός, δύο ήττες στα τελευταία δέκα).

240. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Κάπου έχασε το μομέντουμ της η Φιγκεϊρένσε, 0-2-2 μετράει στα πιο πρόσφατα, 2-4-5 εντός ερχόμενη από τρια σερί 1-1. Η Κορίνθιανς (3-5-2 εκτός) με τις γκέλες των πρωτοπόρων και τη νίκη-ανατροπή στο ντέρμπι κόντρα στη Σάο Πάολο πλησίασε στο -9 την κορυφή. Υπάρχει λογική για το διπλόDrawNoBet, χωρίς όμως να μας ψήνει ιδιαίτερα.

241. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ –ΓΚΡΕΜΙΟ

Επτά ματς αήττητη η Γκρέμιο (5-2-0), στα έξι τελευταία κράτησε πίσω το μηδέν, εμφανής η δουλειά του “σφιχτού” Σκολάρι, την έχει φέρει ένα βήμα από την τετράδα. Η Φλουμινένσε είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική εντός (7-3-1) αλλά στα έξι τελευταία κέρδισε μόνο την Παλμέιρας, ενώ θα αγωνιστεί και χωρίς τον βασικό οργανωτή της Κόνκα. Υπάρχει αξία στο 1,75 της κόντρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ