ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (20/8). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης(20/8)

161. ΝΤΝΙΕΠΡ – ΧΑΪΝΤΟΥΚ

Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ η Ντνιέπρ από την Κοπεγχάγη, στο Γιουρόπα έχει εμπειρία αλλά σίγουρα το κίνητρο δεν είναι το ίδιο… Μαχητική ομάδα η Χάιντουκ, στερείται ποιότητας αλλά θα το παλέψει. Οριακός ο άσος του 1,50, θα περιμένουμε την εικόνα στο live.

162. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΑΠΟΕΛ

Παίζοντας με αλλαγές ο ΑΠΟΕΛ έχασε το Σούπερ Καπ, αλλά τα σημαντικά ματς είναι αυτά με την Άαλμποργκ. Ενισχυμένη με επιστροφές και με μοναδική απουσία του ανέτοιμου Τζιμπούρ, η ομάδα του Γιώργου Δώνη ταξίδεψε ξανά στο βορρά για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα μετά την πρόκριση επί της Ελσίνκι. Σε μέτρια κατάσταση η περσινή πρωταθλήτρια Άαλμποργκ και με προβλήματα τραυματισμών, στο 1,80 προσφέρεται το +0,25 ασιατικό διπλό στην Bet365(μισό κέρδος σε περίπτωση ισοπαλίας), στο 1,85 η πρόκριση των Κυπρίων στον Stoiximan , ενδεχόμενο που βρίσκεται μεταξύ των επιλογών των Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

163. ΛΙΛ – ΠΟΡΤΟ

Από τα πιο ανταγωνιστικά ματς στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ αυτό μεταξύ της Λιλ και της Πόρτο. Οι Γάλλοι έχουν δώσει τέσσερα επίσημα ματς (4/4 under), χωρίς να δεχτούν γκολ στα τρία, ενώ η Πόρτο κέρδισε 2-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ιδιαίτερης κρισιμότητας η αναμέτρηση, δύσκολα θα δούμε ανοιχτό ματς, αφού και η Πόρτο δεν αναμένεται να κάνει τόσο γρήγορο παιχνίδι όσο αυτό της πρεμιέρας της. Οριακό αλλά αναγκαστικά χαμηλά το όριο για τα under/over, με το under 2 να πληρώνει 1,975 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

164. ΜΑΡΙΜΠΟΡ – ΣΕΛΤΙΚ

Η Μάριμπορ είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο όσον αφορά στην ετοιμότητά της (6-2-1 στα επίσημα ματς), έφτασε δίκαια στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και μετράει 5-0-0 εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Αντίθετα, η Σέλτικ ως γνωστόν μπήκε από το… παράθυρο στα πλέι οφ της διοργάνωσης και για τους «Κέλτες» τα διπλά στην Ευρώπη δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Κακώς υποτιμάται η γηπεδούχος, 1,725 πληρώνει ο +0,25 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

165. ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤ. - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ

Μεγάλη ευκαιρία και για τις δύο να βρεθούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στον κόσμο, θα πέσουν κορμιά, εμείς θα παρακολουθήσουμε από απόσταση…

166. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΖΕΝΙΤ

Έχει μπει δυναμικά στη σεζόν η Ζενίτ, ποιοτικά απέχει πολύ από τη Σταντάρ, το διπλό στο 2,00 είναι σωστό.

167. ΦΟΥΛΑΜ – ΓΟΥΛΒΣ

2/2 ήττες στο ξεκίνημα για τη Φούλαμ του Μάγκατ και το σετ της κόντρα στη Γουλβς έχει φτάσει σχεδόν στα ίσια. Σε αυτές τις τιμές δελεαζόμαστε για μια πιστολιά στον άσο, ενθουσιώδης η νεοφώτιστη Γουλβς αλλά οι γηπεδούχοι παραμένουν ποιοτικά ανώτεροι.

168. ΣΤΙΑΡΝΑΝ ΓΚΑΡΝΤΑΜΠΑΕΡ – ΙΝΤΕΡ

Πουλάει τρελίτσα εδώ και δύο μήνες η Στριάρναν, έχει αποκλείσει Μάδεργουελ, Λεχ Πόζναν και τώρα πάει για το μεγάλο σκαλπ… Δεν είναι στα μέτρα της η Ίντερ, αλλά ποιος θα ποντάρει αυτό το διπλό, ξερό ή σε χάντικαπ, έχοντας δει τα χουνέρια που έχουν κάνει οι Ισλανδοί φέτος;

Πάμε στοίχημα LIVE

156. ΣΑΝΤΟΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Δεν είναι και κανένα μεγαθήριο φέτος η Σάντος (3-3-2 εντός) για να πληρώνει ο άσος της 1,80 κόντρα στη μαχητική Ατλ. Παραναένσε (2-3-2 εκτός). Χ2 ή πάσο.

158. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Η ήττα της Παλμέιρας (2-1-5 εκτός) στο κλάσικο παουλίστα από τη Σάο Πάολο με 1-2 έχει φέρει προ της εξόδου τον Γκαρέκα, με το κλίμα στο στρατόπεδο της να είναι τουλάχιστον ζοφερό. Χωρίς Λούσιο και με αμφίβολο τον Βαλδίβια πάει στο Νησί, όπου το “λιοντάρι” μετράει 4-2-1, στο 2,00+ ο -0,25 ασιατικός άσος.

159. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Δεύτερο σερί εντός έδρας αποτέλεσμα (1-1-5 ρεκόρ) και τρίτο ματς αήττητη η Φιγκεϊρένσε με το 2-2 κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο, η Μποταφόγκο είναι τραγική εκτός (1-1-7) και μια από τις πιο σφικτές ομάδες του Μπραζιλεϊράο (7/9 under 2,5 και NG εκτός, 11/16 συνολικά). Υπάρχει κίνηση προς τα γκολ και τον άσο, εμείς θα απέχουμε, το under μοιάζει προτιμότερο (4/6 εντός οι γηπεδούχοι).

153. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας υποχώρησε η Κοριτίμπα μετά την ήττα στο εξάποντο με τη Φλαμένγκο όπου παρουσίασε ξανά πρόβλημα ανάπτυξης αφού η απουσία του πολύ ποιοτικού Άλεξ της έχει κοστίσει ακριβά. Μόνο μια φορά πανηγύρισε στο Κόουτο Περέιρα φέτος (1-3-3) όπου στα 5/7 παιχνίδια της δεν μπόρεσε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Αδιανόητο να δίνεται τόσο μεγάλο αουτσάιντερ η Βιτόρια με το ασιατικό διπλό +0,75 (1,80) στην Bet365 να έχει αξία και να αποτελεί επιλογή των Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

155. ΜΠΑΪΑ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Με ισοπαλία στην έδρα της Κορίνθιανς ξεκίνησε η θητεία του Ζίλσον Κλέινα στον πάγκο της Μπαΐα (2-1-5 εντός), θα χρειαστεί όμως νίκες σε εξάποντα παραμονής όπως αυτό κόντρα στην Κρισιούμα (0-2-5 με 1-14 γκολ εκτός) για να πετύχει το στόχο του, που δεν είναι άλλος από τη σωτηρία. Στο 1,85 έχει υποχωρήσει ο άσος, για τόσο είναι.

151. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Ασταμάτητη η Ιντερνασιονάλ (7-0-1 εντός), πέντε σερί νίκες με μηδέν παθητικό συμπλήρωσε η ομάδα του Άμπελ Μπράγκα με το 0-1 στη Γκοϊάς, η Σάο Πάολο (3-2-2 εκτός) για πέταμα δεν είναι αλλά η πλάστιγγα γέρνει καθαρά υπέρ των γηπεδούχων . Άσος.

157. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Under (6/8, 4/6 αντίστοιχα) και τα υπόλοιπα έπονται…

160. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Πολύ under η Φλαμένγκο (3-3-2 εντός με 6/8 under 2,5, 11/15 συνολικά), πολύ Goal/Goal η Ατλέτικο Μινέιρο (7 σερί, 6/6 εκτός, 2-2-3 ρεκόρ). Το φέρνουν το 1-1 εντός οι γηπεδούχοι, θα πάμε με τη στατιστική και το αμφίσκορο.

169. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Από 6/7 over 2,5 έρχονται οι δύο ομάδες, με τις άμυνες τους να δείχνουν ιδιαίτερα προβληματικές, 6-3-3 μετράει στην πάντα δυνατή έδρα του το Κολοράντο, 4-1 έχασε στο Κολόμπους το Λος Άντζελες, λογικά από ένα γκολ έχει μίνιμουμ η κάθε ομάδα.

170. ΣΙΑΤΛ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Μετά από ένα καλό σερί το Σαν Χοσέ (1-3-4 εκτός) προσγειώθηκε απότομα με το 0-5 κόντρα στο Ντάλας, καλύτερη ομάδα το Σιάτλ και δυνατό εντός (8-0-3 ρεκόρ), δικαίως γκράντε φαβορί ο άσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ