ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

130. ΙΟΡΔΑΝΙΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Το μεγαλύτερο ματς της ιστορίας της παίζει η Ιορδανία, που γενικά είναι πολύ κλειστή ομάδα, η Ουρουγουάη είναι σαφώς ποιοτικότερη, εμπειρότερη και μαθημένη σε μπαράζ (τέταρτη συνεχόμενη φορά που συμμετέχει), ακόμα και να έχουμε κάποιο γρήγορο γκολ το ματς δύσκολα θα ανοίξει, θα πάμε με το under 2,5.

153. ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08 – ΡΑΝΧΑΪΜ

Μπαράζ ανόδου/παραμονής στην Τιπελίγκεν, διπλά παιχνίδια, ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά η Ράνχαϊμ (που τα προηγούμενα χρόνια λεγόταν ότι δεν ήθελε την άνοδο αφού λειτουργεί σαν φυτώριο της Ρόζενμποργκ) κέρδισε τα πλέι-οφ της Αντεκολίγκεν και έχει βρεθεί φάτσα με την άνοδο. Καλύτερα αποδίδουν φέτος εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, σίγουρα απογοητευμένοι με τον τρόπο που χάθηκε η απευθείας παραμονή οι παίχτες της Σάρπσμποργκ (δέχθηκαν δύο γκολ στα χασομέρια από την αδιάφορη Βίκινγκ), προς αποφυγή ο μικρός άσος.

131. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΚΑΡΛΑΪΛ

Ματς για το Λιγκ Τρόφι με τηλεοπτική μετάδοση, ποιοτικότατη ομάδα η πρωτοπόρος της Λιγκ 2 Φλίτγουντ, η Καρλάιλ (Λιγκ 1) όμως είναι ανεβασμένη επί Κάβανο. Με τα γκολ θα πάμε, περιμένοντας και οι δύο ομάδες να συνεισφέρουν.

Πάμε Στοίχημα Live

132. ΜΕΞΙΚΟ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

Αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις θα παρουσιαστούν οι Μεξικανοί, που είναι σαφέστατα πιο ποιοτική ομάδα, ακόμη και χωρίς τα αστέρια που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Ωστόσο, η πίεση θα είναι μεγάλη, ενώ οι φιλοξενούμενοι, δεν πρόκειται να τους δώσουν ούτε εκατοστό στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας μαζική άμυνα. Καμία αξία στον άσο, αντίθετα έχουν ενδιαφέρον οι τιμές αουτσάιντερ στα χαμηλά σκορ, με το ασιατικό under 2,75 να αποτελεί την επιλογή μας, στο 2,025 της Bet365.

133. ΓΚΟΪΑΣ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Αποπροσανατολισμένη από το Κόπα Σουνταμερικάνα (για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά διεθνής διοργάνωσης) η Πόντε Πρέτα (3-4-9 εκτός), ηττήθηκε με 0-3 από τη Βιτόρια Μπαΐα χάνοντας σημαντικό έδαφος στη μάχη της παραμονής. Η Γκοϊάς (8-6-2 εντός) πλέον έχει να κυνηγήσει μόνο την 4άδα και την έξοδο στο κόπα Λιμπερταδόρες, την προηγούμενη αγωνιστική πήρε 1-1 στην έδρα της Φλαμένγκο, 6-2-0 το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα. Αν προλάβει ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων Βάλτερ (27 αγ./12 γκολ) τότε ο άσος αποτελεί μονόδρομο.

134. ΓΚΡΕΜΙΟ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Δεύτερη συνεχόμενη βαριά εκτός έδρας ήττα για τη Γκρέμιο (9-4-3 εντός) το 3-0 από την πρωτοπόρο και μέλλουσα πρωταθλήτρια Κρουζέιρο, αυτή τη φορά το τελικό αποτέλεσμα την αδικεί όμως, βρίσκεται στην πρώτη 4άδα αλλά οι διώκτες της είναι στον πόντο, η νίκη κόντρα στη Βάσκο είναι μονόδρομος. Οι φιλοξενούμενοι (3-5-8 εκτός) μάχονται για τη σωτηρία αλλά χάνουν πόντους σε εύκολα ματς (όπως στο πρόσφατο εντός με τη Σάντος που έληξε 2-2), δεν γίνεται να τους εμπιστευτούμε. Πάσο ή άσος.

135. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Ανάσα πήρε η Κρισιούμα με το 1-0 στο Ρεσίφε επί της Ναούτικο στη μάχη που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Παραναένσε αύξησε την απόσταση της από την 3η θέση μετά την εύκολη επικράτηση της με τη Σάο Πάολο και πλέον έχει στο τσεπάκι τη συμμετοχή της στο Λιμπερταδόρες ενώ παράλληλα σκέφτεται και τον τελικό του κυπέλλου με τη Φλαμένγκο. Παρά τις απουσίες και την εναλλακτική 11αδα που θα παρατάξει αναγκαστικά ο Βάγκνερ Μανσίνι μπορεί να μην ηττηθεί από τους γηπεδούχους που πάντως έχουν το μεγαλύτερο κίνητρο, το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,90 της Bet365προκαλεί.

136. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ

Μία νίκη στα πέντε τελευταία (1-1-3 ) για τη Μποταφόγκο (9-4-3 εντός), ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την αδιάφορη και πολύ μέτρια φέτος Ιντερνασιονάλ. Κυνηγάνε την τετράδα οι γηπεδούχοι, η Πορτουγκέσα (2-4-10 εκτός) τη σωτηρία, θα πάμε με τη συνήθεια των φιλοξενούμενων να σκοράρουν εκτός διαλέγοντας το GG.

Πάμε Στοίχημα Live

137. ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Μονόπλευρο το κίνητρο, με την Βιτόρια να κυνηγά την τετράδα και την Κρουζέιρο να είναι πρακτικά πρωταθλήτρια, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι φιλοξενούμενοι θα αδιαφορήσουν για το ματς. Εναλλακτική διέξοδος τα πολλά γκολ, με τους γηπεδούχους πολύ φορμαρισμένους επιθετικά και την ομάδα του Μπέλο Οριζόντε να μην έχει κανένα λόγο να παίξει κλειστά. Στο 1,90 προσφέρει το over η Bet365.

138. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Να τελειώνει με την παραμονή στην κατηγορία θέλει η Κοριτίμπα όσο το δυνατόν πιο σύντομα και είναι ευκαιρία να το κάνει στα δύο επόμενα ματς στη δυνατή έδρα της. Η Κορίνθιανς αισθάνεται πιο άνετη μετά τη νίκη στις καθυστερήσεις με τη Φλουμινένσε και στο Κόουτο Περέιρα θα εμφανιστεί με συντηρητικό προφίλ όπως κάνει σε όλες τις εξόδους της. Καλή επιλογή το under 2 στο 1,925 της Bet365με την "τιμάο" που έχει και άμυνα από γρανίτη να μετράει 30/33 under και με μέσο όρο 0,79 γκολ ανά ματς. Επίσης αν το σκορ είναι ισόπαλο μέχρι το 60' πολύ δύσκολα θα δούμε κάποια από τις δύο ομάδες να ρισκάρει καθώς ο φόβος της ήττας είναι πολύ πιθανό να τις οδηγήσει σε έναν συμβιβασμό.

139. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Αδιάφορες και οι δύο ομάδες που αναμένεται να παραταχθούν με πολλές αλλαγές. Δύσκολα θα δείξουν ιδιαίτερα όρεξη για το ματς, το οποίο λογικά θα έχει χαμηλό σκορ, με τους γηπεδούχους να το θέλουν πιο πολύ για να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους τους που θα γεμίσουν το ουδέτερο γήπεδο της Ιτού. 2,35 πληρώνουν συνδυαστικά τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(1-1) στον Stoiximan.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ