ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης(7/8). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης(7/8).

122. ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Μεσημέρι με ντάλα τον ήλιο το ματς, κάτι που αναμένεται να λειτουργήσει υπέρ του Ερμή που καλείται να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα. Δεν αποκλείεται οι Κύπριοι να βάλουν ξανά δύσκολα στα Νεαρά Αγόρια, όμως σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να πάρουν περισσότερα ρίσκα για να σκοράρουν και ίσως στην κόντρα το πληρώσουν.

123. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ - ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

Πήρα το 0-0 στην Πολωνία η Έσμπιεργκ, τώρα στην έδρα της έχει πλεονέκτημα απέναντι σε μια ομάδα στα μέτρα της. Δεκτά τα 1,70-1,80 του άσου.

---. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΝΤΙΟΣΓΚΙΟΡΙ

Το 1-5 του πρώτου αγώνα τα λέει όλα…

124. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ - ΑΣΤΡΑ ΠΛΟΪΕΣΤΙ

Και εδώ η πρόκριση έχει ξεκαθαρίσει με το 3-0 της υπερηχητικής φέτος Άστρα στο πρώτο παιχνίδι, σε αποδόσεις αουτσάιντερ ( 3,25) το διπλό μια χαρούλα μας φαίνεται. Πιο συνετή επιλογή το Χ2, ενώ αξία μοιάζουν να έχουν και τα γκολ.

125. ΜΟΛΝΤΕ - ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΑΝΣΚ

1-1 το πρώτο ματς στην Ουκρανία, είναι καλύτερη ομάδα η Μόλντε και με σαφώς περισσότερες παραστάσεις στην Ευρώπη, περιμένουμε να περάσει με νίκη.

126. ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ – ΣΠΛΙΤ

Το 2-0 της πρώτης αναμέτρησης δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην Σπλιτ, που μέχρι στιγμής έχει δώσει δείγματα πολύ σκληροτράχηλης ομάδας, η Τσερνομόρετς έχει ποιότητα και όνομα αλλά δύσκολα θα της φτάσουν… Μικρός ο άσος, τα υπόλοιπα στο live.

Πάμε στοίχημα LIVE

127. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΑΣΤΑΝΑ

1-1 το πρώτο παιχνίδι στο Αζερμπαϊτζάν, η Αστάνα θα πρέπει να βρει γκολ στην έδρα της ΑΪΚ, που σε σχέση με πέρσι παρουσιάζεται αισθητά αποδυναμωμένη. Ανάμεσα στο Χ2 και το να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι θα προτιμήσουμε το δεύτερο.

128. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ - ΣΤΙΑΡΝΑΝ ΓΚΑΡΝΤΑΜΠΑΕΡ

Ηρωικό –και αρκετά τυχερό- 1-0 στο πρώτο ματς για τη Στιάρναν, περίπου 30 τελικές και 16 κόρνερ είχε η Λεχ, λογικά στην έδρα της τα νούμερα θα είναι ανάλογα όσο δεν έχει σκορ πρόκρισης. Ματς για live, εφόσον ο άσος είναι πολύ λογικά χαμηλά, αλλά και για over κόρνερ των γηπεδούχων.

129. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ

0-0 το παιχνίδι στην Τουρκία, με τη Ρόζενμποργκ να δείχνει την υπεροχή της σε εμπειρία έναντι της Καραμπούκ, που κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη. Δεν γεμίζει πάντως καθόλου το μάτι φέτος η ομάδα του Ινγκέμπριγκτσεν, μεγάλη μπανανόφλουδα ο άσος του 1,80.

130. ΣΑΚΙΡ - ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ

Με στόχο ακόμα ένα 0-0 θα παραταχθεί η γεωργιανή Σακίρ, η Νέφτσι φαίνεται να έχει περισσότερη ποιότητα δεν είναι στα χαρτιά μας αουτσάιντερ, όπως δείχνει το σετ. +0,25 ασιατικό διπλό και under.

131. ΣΟΛΙΓΚΟΡΣΚ -ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Εκκωφαντική σφαλιάρα για τη Ζούλτε Βάρεγκεμ το 2-5 του πρώτου αγώνα, πολύ αφελείς οι Βέλγοι αμυντικά και πλέον χρειάζονται κάτι παραπάνω από ένα θαύμα για να προκριθούν. Ομάδα που μπορεί να πιέσει τον αντίπαλο, παίζοντας όπως συνηθίζει από τα πλάγια, αυτή του Ντούρι, 10-1 τα κόρνερ στο πρώτο ματς, και εδώ περιμένουμε τους Βέλγους να πάρουν πολλά κόρνερ, αυτό θα κρατήσουμε και στοιχηματικά από την αναμέτρηση.

132. ΣΤ. ΠΟΛΤΕΝ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Μια χαρά στάθηκε στο πρώτο ματς η Σεντ Πόλτεν (ομάδα της Β’ Αυστρίας), το 1-0 του Αϊντχόφεν την κρατάει ακόμα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Δεν θα ασχοληθούμε στοιχηματικά, οι Ολλανδοί είναι σίγουρα φαβορί αλλά το διπλό πληρώνει ψίχουλα, σωστά κομμένο στο +1 το όριο στην Ασία.

133. ΧΑΠΟΕΛ ΚΙΡΙΑΤ ΣΜΟΝΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού, ματς στο οποίο η Ντιναμό είχε την υπεροχή αλλά ήταν φλύαρη. Οι Ρώσοι προφανώς και υπερτερούν ποιοτικά, απέκτησαν μάλιστα πρόσφατα και τον Βαλμπυενά, που πάντως δεν αναμένεται να αγωνιστεί, και στην πρεμιέρα τους για το πρωτάθλημα κέρδισαν με 7-3 τη Ροστόφ, όμως 1,36 στο διπλό –ρώσικης ομάδας επαναλαμβάνω- δεν παίζουν ούτε στο Μαλανδρίνο…

134. ΚΛΟΥΖ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ

Δίκαια με 1-0 κέρδισε στο πρώτο ματς η Ντιναμό Μινσκ και αυτό το σκορ καλείται να υπερασπιστεί στη Ρουμανία. Η Κλουζ έχει εμφανές πρόβλημα στο γκολ μέχρι τώρα, ενώ οι Λευκορώσοι είναι σε φουλ φόρμα και αγωνιστική δράση μετρώντας 10-1-0 στα 11 τελευταία ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης και κρατώντας το μηδέν στην άμυνα στα 9/11! Περιμένουμε ένα ακόμα συντηρητικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, όλα τα φετινά ευρωπαϊκά ματς της Κλουζ στην Ευρώπη (3/3) και τα 2/3 της Ντιναμό ήταν 0-0 στο ημίχρονο, ενδεχόμενο που πληρώνει 2,62 στον Stoiximan , ενώ με μικρότερο ρίσκο υπάρχει και το Χ ημίχρονο στο 2,08 στην ίδια εταιρεία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

135. ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Φανερή η διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας στο 1ο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Σεντ Τζόνστον θα έχει μεγάλα προβλήματα φέτος, ειδικά αν χάσει όπως φαίνεται και το Μέι. Ακόμη περισσότερους χώρους θα βρουν οι Σλοβάκοι μετά το 1-2 του πρώτου ματς, ξεκάθαρη επιλογή το ενδεχόμενο να σκοράρουν πρώτοι δύο τέρματα στην αναμέτρηση, στο 1,87 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

136. ΧΑΪΝΤΟΥΚ - ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ

Το 4-2 του πρώτου ματς έχει δώσει πολύ σημαντικό προβάδισμα στη Σαχτιόρ Καραγκαντί, η οποία γενικώς υποτιμάται από τους μπουκ. Γκολ και θέαμα τα περισσότερα ματς των Καζάκων στην Ευρώπη φέτος (4/5 over), ευάλωτη στην άμυνα η Χάιντουκ (2/3 over στην Ευρώπη) που ψάχνει τουλάχιστον δύο γκολ για την πρόκριση, υψηλό κρίνεται το over στο 2,05 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

137. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ

Το πάλεψε όσο μπορούσε το Σαράγεβο το πρώτο παιχνίδι, έδειξε όμως να στερείται ποιότητας του Ατρομήτου, που αρκετά κυνικά επικράτησε με 1-2 και αγκάλιασε την πρόκριση. Χαμηλός πλην λογικός άσος, χωρίς φυσικά καμία στοιχηματική αξία.

138. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ ΠΛΟΕΣΤΙ

1-1 το ματς στη Ρουμανία, δίκαιο φαβορί στα μάτια μας η ποιοτική και πιο έμπειρη Βικτόρια Πλζεν, όμως η Πετρολούλ του Λουτσέσκου Τζούνιουρ και του Άντριαν Μούτου δεν είναι για πέταμα… Αναμένεται να έχει ευκαιρίες στο live, είτε στα γκολ είτε στον άσο.

139. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Το 3-0 τα λέει όλα για το πρώτο ματς, η Κλαμπ Μπριζ είναι τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω από τους Δανούς, που γενικά δεν ξεκίνησαν καλά τη φετινή σεζόν.

140. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΜΑΪΝΤΖ

Αδικείται ο Αστέρας από το 1-0 στη Γερμανία, φάνηκε πιο έτοιμος από τη Μάιντζ αλλά δυστυχώς δεν βρήκε δίχτυα ώστε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης . Στο 2,00+ το 1Χ, στο 4,30 ο άσος των Αρκάδων απέναντι σε μια ομάδα που φέτος όλα δείχνουν ότι θα έχει δύσκολη σεζόν μετά τη φυγή του αρχιτέκτονα Τούχελ.

141. ΛΥΩΝ – ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ

1-4 το πρώτο παιχνίδι, οι Τσέχοι δημιούργησαν αρκετές φάσεις μπροστά στα καρέ της Λυών, μπορούν να σκοράρουν και στο Ζερλάν.

142. ΧΑΛ – ΤΡΕΝΤΣΙΝ

Σίγουρα οι Άγγλοι είναι το φαβορί εδώ, αλλά 1,33 ο άσος μιας ομάδας εντελώς άπειρης σε ευρωπαϊκά ματς? Οι Σλοβάκοι κράτησαν το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι και δεν αποκλείεται να το ξανακαταφέρουν.

143. ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

4-1 καθάρισε στο πρώτο ματς η Έλφσμποργκ στην καυτή έδρα της, λογικό μοιάζει ακόμα ένα ματς με πολλά γκολ, αφού οι Σουηδοί είναι πολύ καλοί στο ανοιχτό γήπεδο.

---. ΤΟΡΙΝΟ – ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ

Χαώδης η διαφορά τους, στην θεωρητικά ισχυρή έδρα της η Μπρομαποϊκάρνα έχασε το πρώτο παιχνίδι με 0-3…

144. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Καθαρή νίκη στο Σαν Σεμπαστιάν για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-0), η Αμπερντίν στην έδρα της αναπτύσσει μεγάλη δυναμική αλλά υπάρχει και η διαφορά ποιότητας στη μέση… Με το διπλό στο 1,60 πάντως το +1 ασιατικό των γηπεδούχων πληρώνει αρκετά καλά ώστε να το σημειώσουμε στα τεφτέρια μας, άλλωστε και οι Βάσκοι δεν είναι καμία τρομερά έμπειρη ομάδα ώστε να καθαρίσει στεγνά τους ενθουσιώδεις Σκωτσέζους.

145. ΜΕΤΑΛΟΥΡΓΚ ΣΚ. – ΟΜΟΝΟΙΑ

Το 3-0 του πρώτου αγώνα ουσιαστικά έχει δώσει τέλος στην υπόθεση-πρόκριση, το θέμα είναι αν η Ομόνοια θα συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις της και θα κερδίσει ακόμα ένα ευρωπαϊκό ματς, στα τρία προηγούμενα μετράει 2-1-0 με 5-0 γκολ. Σωστό φαβορί το διπλό, αλλά στο 1,65 δεν έχει αξία. Αναμονή και εδώ για καλύτερη απόδοση στο live.

146. ΛΙΜΕΡΙΚ – ΜΠΡΕΪ

Πρωτάθλημα Ιρλανδίας, η Λίμερικ (4-1-5 εντός) επέστρεψε στις νίκες με το εντυπωσιακό 4-1 επί των Σάμροκ Ρόβερς, η Μπρέι (1-4-6 εκτός) με τα χίλια ζόρια κράτησε το βαθμό εντός έδρας απέναντι στην ουραγό Άθλοουν ενώ αγνοεί το τρίποντο εδώ και δέκα αγωνιστικές (0-2-8). Άσος.

147. ΡΙΟ ΑΒΕ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Με ένα ακόμα από τα επαγγελματικά διπλά (0-1) που μας είχε συνηθίσει τις τελευταίες δύο σεζόν η Ρίο Άβε πήρε προβάδισμα πρόκρισης στη Σουηδία και πολύ δύσκολα θα το χάσει στη ρεβάνς, αφού και πάλι μπορεί να παίξει το αγαπημένο της παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

148. ΖΙΜΠΡΟΥ ΤΣΙΣΙΝΑΟΥ – ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Θύμα μεγάλης έκπληξης έπεσε στο πρώτο ματς η Γκρόντιγκ χάνοντας με 1-2 από την Ζίμπρου και ψάχνει οπωσδήποτε δύο γκολ στη Μολδαβία. Πολύ καλή η πορεία των γηπεδούχων φέτος στην Ευρώπη, περισσότεροι ποιοτικοί αλλά και με πολλά αμυντικά κενά οι Αυστριακοί, που έχουν φέρει 3/3 over φέτος στην Ευρώπη, ενώ έχουν κρατήσει μόνο μία φορά το μηδέν στην άμυνα στα εφτά επίσημα παιχνίδια τους. Ματς που αναμένεται να έχει γκολ, το over πληρώνει 1,90 στην Bet365και δεν μπορεί να αγνοηθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΡΙΕΚΑ – ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ

1-5 το πρώτο ματς, enough said…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ