ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (24/7). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

143. ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓΚΑΝΤΙ-ΑΤΛΑΝΤΑ ΚΛΑΪΠΕΝΤ

Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο ματς, το 0-0 ήταν δίκαιο και η Σαχτιόρ (που πέρσι έφτασε μια ανάσα από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ) απέκτησε ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα πρόκρισης. Δεν περιμένουμε από τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν, αλλά οι μπουκ είναι ψυλλιασμένοι σε όλα, αφού ο άσος πληρώνει 1,18, το no-goal 1,40 και η νίκη των γηπεδούχων με μηδέν παθητικό 1,53. Αναμονή για το live η μόνη λύση, καθώς εκεί θα βρούμε καλές αποδόσεις αν η Σαχτιόρ δεν σκοράρει γρήγορα.

***. ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΙΡ-ΣΙΒΑ-ΣΠΛΙΤ

2-1 κέρδισε η Σπλιτ με ανατροπή στο ημίχρονο (79’, 85’ τα γκολ της) και ταξίδεψε για τον επαναληπτικό στη Λάρνακα και όχι στο Ισραήλ, λόγω της έκρυθμης κατάστασης εκεί. Όλα πιθανά στο παιχνίδι, οι Ισραηλινοί είναι ανώτεροι, αλλά δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν στο ουδέτερο.

144. ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ

Τη δεδομένη χρονική περίοδο η Ντιναμό Μινσκ πετάει από νίκη σε νίκη (9-0-0) ενώ τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος στη Λευκορωσία βρίσκεται στο +3 από την ΜΠΑΤΕ και πολύ κοντά στο πρώτο πρωτάθλημα της μετά από δέκα χρόνια. Πολύ ντεφορμέ η Μιλικόσκι με μόλις μία νίκη σε δέκα αγωνιστικές στη Φινλανδία (1-3-6), μπορούν να διπλασιάσουν τις νίκες τους οι Λευκορώσοι, όμως η αξία βρίσκεται στο να σκοράρουν πρώτοι δύο γκολ (2,10 στον Stoiximan), ενώ με ρίσκο αξίζει να πονταριστεί και η νίκη τους με μηδέν παθητικό στο 3,20 στην ίδια εταιρία. Αξίζει να αναφερθεί πως το διπλό άνοιξε στο 2,10 αλλά γρήγορα υποχώρησε στο 1,80. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

145. ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΚΟΥ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Έκπληξη στο πρώτο ματς, με την Ίντερ Μπακού να κερδίζει με 0-1 σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, με τους Σουηδούς να πιέζουν αλλά να μην καταφέρνουν να σκοράρουν. Όλα πιθανά στο ματς, η Έλφσμποργκ είναι ανώτερη θεωρητικά, αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση, ενώ και ο τεχνικός της λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπορεί να βρίσκεται συνέχεια κοντά στην ομάδα.

***. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ-ΣΙΛΛΑΜΑΕ ΚΑΛΕΒ

0-4 κέρδισε στην Εσθονία η Κράσνονταρ, σκορ που αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του ματς. Μόλις στο 1,05 ο άσος, 1,08 (!!!) πληρώνει το over, δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτα παραπάνω.

146. ΟΜΟΝΟΙΑ-ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ

Το 0-2 του πρώτου αγώνα έχει σχεδόν εξασφαλίσει την Ομόνοια, η οποία ήταν πολύ καλύτερη και λογικά θα ντουμπλάρει τις νίκες της. Pregame δεν ξεχωρίζουμε κάτι (το over πληρώνει 1,70, αλλά οι Κύπριοι δεν «καίγονται») και όποια επιλογή προκύψει θα έρθει στο live.

147. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ

Πλασματικό το σκορ του πρώτου αγώνα στη Βοσνία με την Χάουγκεσουντ από το πουθενά να φεύγει νικήτρια (0-1). Η Σαράγιεβο αναμένεται και πάλι να επιτεθεί από το πρώτο λεπτό καθώς χρειάζεται μόνο νίκη για να προκριθεί, ενώ μπορεί να οδηγήσει το ματς σε γρήγορο τέμπο όπου πιθανό σενάριο είναι να επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο (1,80/Stoiximan). Από αουτσάιντερ (3,00) σε φαβορί (2,10 το διπλό) γύρισε η Σαράγιεβο στο ζευγάρι. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

148. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ-ΛΙΝΦΙΛΝΤ

Μετά από πολύ καλό σερί, η ΑΪΚ έχασε με 1-0 από τη Λίνφιλντ με γκολ στο 87’ και με 4-1 στο πρωτάθλημα από τη Φάλκενμπεργκ. Θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη αν η ομάδα από τη Β. Ιρλανδία αποκλείσει τους Σουηδούς, η πρόκρισή τους όμως πληρώνει 1,44. Σε καλύτερη απόδοση το over (1,60), 12 συνεχόμενα έχει στο πρωτάθλημα η ΑΪΚ.

Πάμε στοίχημα LIVE

149. ΒΑΝΤΟΥΖ-ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

Πλούσιο σε τέρματα το ματς στην Πολωνία (3-2 υπέρ της Ρουχ), η Βαντούζ αν και ομάδα του Λίχτενσταϊν αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ελβετίας. Κάπως πετσοκομμένες οι αποδόσεις του άσου (1,85) για νεοφώτιστη ομάδα, οι Ελβετοί θα πρέπει να ανοιχτούν κάποια στιγμή και αυτό βολεύει τη δυνατή στην κόντρα Ρουχ. Υψηλά προσφέρεται το over (1,95).

***. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ-ΓΚΙΟΡ

«Καθαρισμένη» η πρόκριση στο ζευγάρι μετά το 0-3 της Γκέτεμποργκ στο πρώτο ματς στην Ουγγαρία, πιθανό το ροτέισον για τους γηπεδούχους, που έχουν και το πλεονέκτημα ότι το πρωτάθλημά τους είναι σε πλήρη εξέλιξη. Το over (1,80) δεν είναι εκτός πραγματικότητας, αφού δεν αποκλείεται οι φιλοξενούμενοι να διασκεδάσουν το (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) τελευταίο τους παιχνίδι στην Ευρώπη φέτος.

***. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ-ΚΟΥΚΑΡΙΣΚΙ

Αν και το σκορ του πρώτου αγώνα στη Σερβία είναι μαγική εικόνα (0-4 η Γκρόντιγκ με παίκτη παραπάνω από το 25’ και γκολ στο 37’, 80’, 85’ και 90’), οι Αυστριακοί είναι με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση και το ματς έχει μικρό αγωνιστικό ενδιαφέρον. Μόλις στο 1,44 ο άσος, 1,60 πληρώνει το over, είναι πιθανό το δεύτερο να μας απασχολήσει στο live, αφού μπορεί να δούμε ένα ματς χωρίς πολλές σκοπιμότητες. Δεν είναι απίθανο οι γηπεδούχοι να παραταχθούν και με αλλαγές.

150. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ-ΚΑΪΡΑΤ ΑΛΜΑΤΙ

Εκπληκτική πορεία για τα δεδομένα της έκανε πέρσι στο Γιουρόπα Λιγκ η Έσμπιεργκ, αλλά στο Καζακστάν απέφυγε την ήττα ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις (1-1). Δύσκολα πλέον οι Δανοί να μην προκριθούν (αν και το ποδόσφαιρο του Καζακστάν έχει κάνει σημαντικά βήματα τα πρόσφατα χρόνια), αλλά αξία στο 1,38 του άσου δεν βρίσκουμε. Πιθανό ματς για live αν βολεύει το αποτέλεσμα.

151. ΖΙΜΠΡΟΥ ΤΣΙΣΙΝΑΟΥ-ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ

Γκέλαρε στο πρώτο ματς η ΤΣΣΚΑ (1-1), παρά το ότι δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Ποιοτικότεροι οι Βούλγαροι που πλέον έχουν και περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους, στο 2,02 το διπλό στη Μολδαβία μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

***. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΝΟΜΕ ΚΑΛΙΟΥ

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε και τη Λεχ Πόζναν στην Εσθονία, όπου έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, αλλά δέχτηκε γκολ στο 81’ και έχασε με 1-0. Μόλις στο 1,18 ο άσος, μόλις στο 1,38 η πρόκριση των γηπεδούχων, το live θα δώσει λογικά ευκαιρίες αν δεν σκοράρουν γρήγορα, καθώς θεωρούμε ότι το 1-0 θα ανατραπεί.

152. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ-ΚΟΖΙΤΣΕ

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις η Λίμπερετς κέρδισε με 0-1 στη Σλοβακία κι έχει αποκτήσει πολύ μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης. Λογικά θα το καταφέρει με 2/2 νίκες (1,57), καθώς η Κόζιτσε είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, ξεκινώντας το πρωτάθλημά της με 2/2 ήττες!

153. ΣΑΚΙΡ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Χωρίς γκολ έληξε το πρώτο ματς στην Προύσα, σε ένα παιχνίδι επιθετικό μονόλογο της Μπούρσασπορ που όμως δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην καλή άμυνα των Γεωργιανών. Παίρνουν παιχνίδι και δίκαια οι Τούρκοι, τους στηρίζουμε κι εμείς στο 1,85, απόδοση που δεν αποκλείεται να πέσει. Το ματς δεν γίνεται στη φυσική έδρα της γηπεδούχου.

154. ΣΟΛΙΓΚΟΡΣΚ-ΝΤΕΡΙ

Διπλό 0-1 στην Ιρλανδία οι Λευκορώσοι που είχαν και δοκάρι για το 0-2, σε ένα ισορροπημένο ματς, που η Ντέρι πίεζε (10 τελικές), αλλά γκολ δεν έβαλε. Μόλις 1,44 πληρώνει ο άσος, κανένας λόγος να προτιμηθεί και επειδή η Σόλιγκορσκ προκρίνεται ακόμα και με ισοπαλία, αλλά και επειδή στα μάτια της θα έπρεπε οι αποδόσεις να είναι πιο ισορροπημένες.

***. ΤΡΟΜΣΟ-ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ

Η Τρόμσο (2η κατηγορία στη Νορβηγία) είχε κερδίσει 0-7 και 6-1 στον προηγούμενο γύρο ομάδα 3ης κατηγορίας της Εσθονίας, αλλά στα Ν. Φερόε τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ματς (0-0). Λογικά θα προκριθεί, ο άσος όμως πληρώνει μόλις 1,18 και θα μας απασχολήσει στο live μόνο αν το ματς είναι ισόπαλο μέχρι αργά.

155. ΦΛΑΜΟΥΡΤΑΡΙ-ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ ΠΛΟΕΣΤΙ

2-0 έληξε το πρώτο ματς στη Ρουμανία, παρά το ότι τα γκολ σημειώθηκαν στο 77’ και 84’ η Πετρολούλ ήταν πολύ ανώτερη. Η Φλαμουρτάρι (Αλβανία) θα πρέπει αργά ή γρήγορα να ανοιχτεί και λογικά θα το πληρώσει. Ένα γκολ αρκεί στους φιλοξενούμενους για να «κλειδώσουν» την πρόκριση, λογικά θα πάρουν και τη νίκη (1,75).

***. ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΑΣΤΑΝΑ

Με όπλο την τεράστια εμπειρία της από τέτοια ματς θα προσπαθήσει η Χάποελ να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου ματς στο Καζακστάν (αδικείται από το σκορ, μένοντας με δέκα παίκτες στο 14’ και με 1-0 πίσω στο σκορ στην ίδια φάση). Στη Λάρνακα διεξάγεται το ματς, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού το κλίμα στην ομάδα του Ισραήλ δεν είναι καλό και η πίεση από την κερκίδα δεν θα είναι μεγάλη. Στο 2,45 ο άσος στον Stoiximan, που μπορεί να «βολέψει» και τους Καζάκους. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

156. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ-ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Moιρασμένο ήταν το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες (0-0), λίγο παραπάνω κινητική ήταν η Αμπερντίν που έπαιζε μπροστά στο κοινό της. Δεν σε δύο βδομάδες αρχίζουν οι υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα, έξι χρόνια χωρίς Ευρώπη η Γκρόνινγκεν, χωλαίνει εκτός Σκωτίας η φιλοξενούμενη στις τελευταίες συμμετοχές της (1-1-5, η νίκη με την αδύναμη Νταουγκάβα). Χαμηλός ο άσος στο 1,61, το 0-0 του πρώτου αγώνα θα τις κάνει να μπούνε συντηρητικά και το ασιατικόunder1 ημιχρόνου πληρώνει 1,925 στηνBet365.

***. ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΑΝΣΚ-ΛΑΤΣΙ

Στο Κίεβο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, 800 χλμ μακριά από το Λουχάνσκ. Σε περίπατο εξελίχθηκε το πρώτο ματς, η Ζόρια εμφανώς ανώτερη από τη Λάτσι επικράτησε με 0-3. Αποδυναμωμένοι σε σχέση με πέρσυ οι Ουκρανοί όμως η ομάδα από την Αλβανία είναι πολύ αδύναμη και θα περάσει δύσκολες στιγμές, θα πάμε με το overστο 1,70.

157. ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ-ΖΕΣΤΑΦΟΝΙ

60 χλμ μακριά από την Τρνάβα το ματς. Αμυντικά παρατάχθηκε στην πρώτη αναμέτρηση η Σπάρτακ και κατάφερε χωρίς ιδιαίτερο κόπο να πάρει το 0-0 στη Γεωργία, στη Σλοβακία όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά καθώς οι γηπεδούχοι δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση (1-1-0 στο πρωτάθλημα, άξιζε το 2/2) ενώ η Ζεσταφόνι μετράει έξι σερί ήττες εκτός συνόρων τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζοντας ομάδες στα κυβικά της Σπάρτακ. Παίζεται το ασιατικό -1, από κοντά και η νίκη των γηπεδούχων με μηδέν παθητικό.

158. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Ο Αστέρας πήρε το 1-1 στη Φινλανδία και πλέον το ρεκόρ του είναι 0-6-1 στην Ευρώπη με τα 5/7 και τα 3/3 εντός έδρας να λήγουν 1-1! Υποδέχεται τη Ροβανιέμι με στόχο τη δεύτερη του ευρωπαϊκή πρόκριση, βρίσκει όμως τους Φινλανδούς σε πολύ καλή κατάσταση, αφού για πρώτη φορά φέτος είναι αήττητοι για εφτά σερί ματς (4-3-0), σκοράροντας σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Ανώτερος ο Αστέρας, αλλά το ματς για την ελληνική ομάδα έρχεται πολύ νωρίς συγκριτικά με τη Ροβανιέμι που το πρωτάθλημά της είναι σε πλήρη εξέλιξη. 6/7 goal-goal έχουν οι Αρκάδες στην Ευρώπη, αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν ξανά και οι δύο ομάδες, στο 1,90 το GG στον Stoiximan , όπου το ματς προσφέρεται και με 0% γκανιότα με σετ αποδόσεων 1,58-4,20-7,50! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

159. ΒΟΪΒΟΝΤΙΝΑ-ΤΡΕΝΤΣΙΝ

Περίπατος το πρώτο ματς για την Τρέντσιν, προηγήθηκε στο 20' και σε ένα καλό της 20λεπτο στην επανάληψη διέλυσε με 4-0 τη Βοϊβοντίνα. Εμφανώς πιο ανέτοιμοι οι Σέρβοι όμως εντός έδρας είναι υπολογίσιμη δύναμη και ένα γκολ το έχουν, όπως ένα γκολ έχουν όμως και οι εξαιρετικά ταλαντούχοι παίκτες των Σλοβάκων που λειτουργούν σε ολλανδικά πρότυπα,GG.

160. ΖΑΒΙΣΑ-ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Eξαιρετικά στάθηκαν οι πρωτάρηδες Πολωνοί στο Βέλγιο και παρά την ήττα τους με 2-1 άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις. Φάνηκαν πιο έτοιμοι από τη Ζούλτε που έδωσε το πρώτο της φετινό επίσημο και έδειξε να μην έχει βρει τα πατήματα της ενώ δεν έδεσαν ακόμα τα μεταγραφικά της αποκτήματα. Αμφότερες έχουν επιθετικές αρετές,GG.

161. ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Έκανε την έκπληξη στη Νορβηγία η Σλίγκο και δικαιότατα επικράτησε με 1-2, σκορ που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι καλύτερο γι' αυτήν. Ιστορικό ματς για τους Ιρλανδούς που πιστεύουν στην πρόκριση, αντίθετα χαμός στη Ρόζενμποργκ, μετά τα στραπάτσο του πρώτου ματς ηττήθηκε και στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα ο προπονητής της να απολυθεί. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την εμπειρία και η Σλίγκο δεν παύει να είναι ερασιτεχνική ομάδα, διπλό αλλά όχι για σοβαρή ενασχόληση.

162. ΧΑΪΝΤΟΥΚ-ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Φιλότιμη η προσπάθεια της Ντάνταλκ που είναι σε φόρμα εντός συνόρων και βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς αλλά η ποιοτική ανωτερότητα της Χάιντουκ δεν κρυβόταν και το 0-2 της Ιρλανδίας δεν δίνει περιθώρια για εκπλήξεις στον επαναληπτικό. Στραβοπάτησε στο πρωτάθλημα η γηπεδούχος ομάδα, αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα και ίσως κολλήσει στο σκοράρισμα, ενδέχεται να μείνουν στο μηδέν οι φιλοξενούμενοι οπότε κοιτάμε προς τοunderτο οποίο πάντως δεν είναι και καμιά ευκαιρία.

163. ΓΙΑΓΚΟΝΤΙΝΑ-ΚΛΟΥΖ

Η Κλουζ είχε τον έλεγχο του πρώτου ματς αλλά γκολ δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ (0-0) απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των Σέρβων παρά τις τετραπλάσιες τελικές (16-4) που επιχείρησε. Μέτρια ομάδα η Γιαγκόντινα που διαθέτει ελάχιστη ευρωπαϊκή εμπειρία, αποδυναμωμένη όμως και η Κλουζ που δεν είναι στο επίπεδο προηγούμενων χρόνων. Πιο κοντά στο 1Χ αλλά δεν θα μπλέξουμε.

164. ΓΚΟΡΙΤΣΑ-ΜΟΛΝΤΕ

Aισθητά αποδυναμωμένη η Γκόριτσα φέτος, είχε αρκετές ευκαιρίες στη Νορβηγία αλλά ήταν άστοχη με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 4-1 από τη Μόλντε που αξιοποίησε τα στημένα που κέρδισε. Τρένο πάνε εντός συνόρων οι Νορβηγοί που είναι αήττητοι για 14 ματς, στη Σλοβενία όμως δεν θα περάσουν εύκολο απόγευμα όπως φάνηκε στο πρώτο ματς και το 1Χ παίζεταισε αποδόσεις άνω του 1,80 .

165. ΚΟΠΕΡ-ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ

Έκανε την έκπληξη με αρκετή τύχη η Κόπερ στο πρώτο ματς (1-2) και τώρα με λίγη προσοχή θα πάρει την πρόκριση, η Νέφτσι είναι αδύναμη εκτός συνόρων και παρά την εμπειρία της δύσκολα θα καταφέρει κάτι το αξιοσημείωτο. ΝΟ ΒΕΤ.

166. ΝΤΙΣΓΚΙΡΙ-ΛΙΤΕΚΣ ΛΟΒΕΤΣ

Παίζοντας έξυπνα και χτυπώντας δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ντιόσγκιορι έφυγε με 0-2 από τη Βουλγαρία. Χειρότερη από πέρσυ αναμένεται η Λίτεξ που έχει και ένα σημαντικό χάντικαπ να καλύψει και θα πρέπει να επιτεθεί από νωρίς, δεν μπορούμε να στηρίξουμε όμως και τους άπειρους γηπεδούχους σε αποδόσεις φαβορί.

167. ΣΙΡΟΚΙ ΜΠΡΙΓΙΕΓΚ-ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ

Μονότερμα το πρώτο ματς (16-4 σουτ, 8-0 κόρνερ) με τη Σιρόκι να προηγείται σε μια από τις λίγες φάσεις της στο 50' αλλά τους Τσέχους να ξυπνάνε και να κάνουν την ανατροπή (2-1). Εμφανώς ανώτερη ποιοτικά η Μλάντα όμως οι Βόσνιοι εντός έχουν άλλη δυναμική, πολύ αμφίρροπο, γέρνει προς το Χ και προς τοunder.

168. ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ-ΡΙΕΚΑ

85 λεπτά σφυροκόπημα άντεξε η Φερεντσβάρος μέχρι να λυγίσει στο πρώτο ματς (1-0), η ίδια ήταν ανύπαρκτη επιθετικά και δεν έδειξε ικανή να κοιτάξει στα μάτια τους Κροάτες που φέτος ενισχυμένοι κάνουν όνειρα για καλή ευρωπαϊκή πορεία. Υπερβολικά χαμηλό το διπλό στο 1,95 αλλά η Ριέκα είναι πολύ καλύτερη και δεν μπορούμε να την κοντράρουμε.

169. ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΕΡΣ-ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ

Μπορεί να είναι τελευταία στη Σουηδία η Μπρομαποϊκάρνα, όμως δεν παύει να είναι κλάσεις ανώτερη από τους Κρουσέιντερς που ηττήθηκαν με 4-0 στο πρώτο ματς. Με το μυαλό στο πρωτάθλημα η "Μπρόμα" θα παίξει χωρίς σκοπιμότητες, θα το παλέψουν οι Βορειοιρλανδοί για την τιμή των όπλων, θα πάμε με τοover.

170. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ-ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Η Λουκέρνη άξιζε τη νίκη στο πρώτο ματς και είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά, αλλά παραχωρώντας 1-1 εντός έδρας έχει πλέον λιγότερες πιθανότητες πρόκρισης. Έδειξε καλό πρόσωπο στην Ελβετία η Σεντ Τζόνστον και δεν αναμένεται να αλλάξει τη σφιχτή τακτική της, με την οποία αντιμετωπίζει όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τα τρία τελευταία χρόνια, μετρώντας 7/7 under (3/6 under 1,5).Αντέχει ακόμα σε καλές τιμές το under, 1,85 στoν Stoiximan (στο 2,00 ήταν στο πρώτο παιχνίδι). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

171. ΣΤ. ΠΟΛΤΕΝ-ΜΠΟΤΕΦ ΠΛΟΒΝΤΙΒ

Νίκη με 2-1 στη Βουλγαρία για την Μπότεφ, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρσυ, προς το παρόν πάντως κερδίζει ακόμα και αν δεν παίζει καλά. Εξαιρετικά στάθηκε η Σεντ Πόλτεν στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ιστορίας της, έδειξε ότι θα κοιτάξει τους Βούλγαρους στα μάτια και δείχνει λίγο πιο κοντά στη νίκη, σκέψεις για 1DNB.

172. ΣΤΙΑΡΝΑΝ ΓΚΑΡΝΤΑΜΠΑΕΡ-ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Aιφνιδίασαν οι Ισλανδοί στη Σκωτία, προηγήθηκαν με 0-2 στο 20λεπτο αλλά έχασαν το διπλό στο 92'. Έλλειψη επιθετικών αρετών έδειξε η Μάδεργουελ αλλά δεν παύει να είναι καλύτερη ομάδα, πολύ θετικές εντυπώσεις άφησε η Στιάρναν που δείχνει ικανή να συνεισφέρει και αυτή στο σκοράρισμα,over.

173. ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ-ΝΕΜΑΝ ΓΚΡΟΝΤΝΟ

Καλύτερη η Χαφναρφιόρντουρ στο πρώτο ματς, κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το 66' όταν έμεινε με δέκα παίκτες δεχόμενη παράλληλα την ισοφάριση. Οι Ισλανδοί εμφανώς πιο έμπειροι απέδειξαν ότι διαθέτουν ποιοτικότερο σύνολο και λογικά θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη χωρίς όμως η απόδοση να μας ικανοποιεί.

Stoiximan.gr: Περιβάλλον σχεδιασμένο (όχι μεταφρασμένο) αποκλειστικά για τις ανάγκες του Έλληνα παίχτη. Live streaming. μπόνους 100% και παιχνίδια με 0% γκανιότα!

174. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ-ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Δεν πατάει καλά το Σολτ Λέικ (4-4-1 εντός) που μετράει μόνο μια νίκη στα τελευταία οκτώ (1-3-4) ενώ σκοράρει με το σταγονόμετρο από τότε που έχασε τον Σαμπόριο. Σε τραγική κατάσταση το τελευταίο Μόντρεαλ, προέρχεται από τρεις σερί ήττες όλες στο γκολ, εκτός έδρας αποδυναμώνεται ακόμα περισσότερο (0-3-6, 6-17 τέρματα). Άσος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ