ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής (1/8). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

100. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Πρεμιέρα στη Ρωσία, η κακή περσινή χρονιά (9η) έφερε ανανέωση στη Ρούμπιν Καζάν, στα φιλικά πάντως έδειξε το κλασικό “μισό-μηδέν” πρόσωπο της. Με τον Μουράτ Γιακίν στον πάγκο η Σπαρτάκ, ερωτηματικό και αυτή, μόνη διέξοδος τοunder.

101. ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Χωρίς νίκη και γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Σίλκεμποργκ, 2/2 Χ για τη Σοντερίσκε, μοιάζει αρκετά πιθανό να τα κάνει τρία.

102. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΜΠΡΑΝ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Λίλεστρομ (4-2-2 εντός), κάπου ξενίζει η ακραίος φαβοριτισμός της απέναντι στη Μπραν, που μπορεί φέτος να μην εντυπωσιάζει και να βρίσκεται και να βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά εκτός έδρας μετράει 2-3-4. Χ2.

103. ΑΣΙΡΙΣΚΑ – ΕΣΤΕΡ

Από ισοπαλία στην έδρα της Χάμαρμπι έρχεται η Ασιρίσκα, παραμένει όμως ουραγός και με ρεκόρ 0-2-6 εντός. Η Έστερ (2-4-2 εκτός) μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, σε μια αναμέτρηση χωρίς στοιχηματικό ενδιαφέρον.

104. ΑΡΛ – ΑΖΑΞΙΟ

Πρεμιέρα στηLigue2,αποδυναμώθηκε στο μεταγραφικό παζάρι η Αρλ, η Αζαξιό θέλει να σταθεί στα πόδια της μετά τον υποβιβασμό αλλά οι όπως είναι φυσικό πολλές αλλαγές στο ρόστερ της την καθιστούν ερωτηματικό. Εντελώς οριακά προς το +0,25 ασιατικό διπλό.

105. ΓΚΑΖΕΛΕΚ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Δεν είναι κάνα θηρίο η Γκαζελέκ και λογικά θα παλέψει μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές για την παραμονή της όμως σίγουρα είναι πιο έτοιμη από τη Βαλενσιέν που μέχρι πριν δυο βδομάδες ήξερε ότι θα παίξει στο τοπικό και μέσα σε αυτό το διάστημα κλήθηκε να βρει προπονητή και μερικούς παίκτες για να δώσει το παρών στη σέντρα του πρωταθλήματος. Με αυτά τα δεδομένα οι αποδόσεις δεν γίνεται να είναι τόσο μοιρασμένες, στο 1,775 προσφέρει τον 0:0 ασιατικό άσο η Bet365, σημείο που αποτελεί επιλογή του DSuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

106. ΛΑΒΑΛ – ΝΙΟΡ

Και εδώ βρίσκουμε αντιμέτωπες δύο ομάδες με πολλές αλλαγές στο ρόστερ, ειδική μνεία στη Νιόρ που έχασε τον προπονητή-αρχιτέκτονα Γκαστέν. Προχωράμε παρακάτω, άλλωστε σοβαρό παιχνίδι στη Γαλλία 2 θα κάνουμε μετά το πέρας των 3-4 πρώτων αγωνιστικώνώστε να έχουμε μια εικόνα των ομάδων.

107. ΝΑΝΣΙ – ΝΤΙΖΟΝ

Με 10.000 διαρκείας και έναν τρομερά ενθουσιώδη κόσμο η Νανσί ξεκινά ως ένα από τα μεγάλα φαβορί ανόδου, η πρεμιέρα και η πίεση του κόσμου ωστόσο ποτέ δεν ήταν εύκολα να διαχειριστούν κάτι που δίνει άγρια ομορφιά στην αναμέτρηση. Αντί του άσου του 1,85 θα προτιμήσουμε τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1 που πληρώνουν 2,03 στην Bet365για μία Ντιζόν που από πέρυσι χάνει μεγάλο μέρος της δύναμής της εκτός έδρας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

108. ΝΙΜ – ΑΝΖΕ

Πιο έτοιμη στα φιλικά έδειξε η Ανζέ (3-2-0), που έρχεται από καλή χρονιά στην οποία φλέρταρε με την άνοδο, επιθετικό προφίλ περιμένουμε από τη Νιμ του Πασκουαλετί, με αυτά τα δεδομένα κοιτάμε προς τα over/GG αλλά και το Χ2, που βρίσκεται αδικαιολόγητα ψηλά.

109. ΟΣΕΡ – ΧΑΒΡΗ

Οσέρ και Χάβρη ξεκινούν τη σεζόν με αρκετές φιλοδοξίες με τους γηπεδούχους πάντως να θέλουν από νωρίς να αποφύγουν οποιαδήποτε περιπέτεια εφάμιλλη της περυσινής δύσκολης σωτηρίας. Η Χάβρη έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στα φιλικά και δείχνει ικανή τουλάχιστον να σκοράρει σε ένα ζευγάρι που έχει πληρώσει 4/6 GG στα τελευταία μεταξύ τους ματς. Στο 1,90 η συγκεκριμένη επιλογή στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

110. ΣΑΤΟΡΟΥ – ΤΡΟΥΑ

Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση η Σατορού που πέρασε το καλοκαίρι παρακολουθώντας τα δικαστήρια της Λουζενάκ. Το ρόστερ παραμένει φτωχό και δεν συγκρίνεται με την αντίπαλό της. Ωστόσο από τη μία ο τεχνητός χλοοτάπητας και από την άλλη η ενδεχόμενη απουσία του βασικού φορ Γκιμπέρ απαιτούν κάλυψη και στην ισοπαλία οπότε θα προτιμήσουμε το ασιατικό 0:0 του διπλού στο 1,80 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

111. ΤΟΥΡ – ΚΡΕΤΕΪΓ

Αλλαγή προπονητή στην ευχάριστη έκπληξη της περσινής σεζόν Κρετέιγ και ταover&GGπου μας είχε συνηθίσει μάλλον θα πρέπει να τα ξεχάσουμε. Ανέτοιμη η Τουρ, έμεινε πίσω στις μεταγραφές λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων και η εικόνα τις στα φιλικά δεν δικαιολογεί το φαβοριτισμό του άσου. Η αγορά τάσσεται καθαρά με το Χ2, που έχει υποχωρήσει αρκετά.

112. ΟΣΤΑΝΔΗ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

‘Ήττα με 2-0 από τη Λιρς γνώρισε στην πρεμιέρα η Οστάνδη, η Άντερλεχτ κέρδισε αλλά με αίμα 3-1 τη νεοφώτιστη Μουσκρόν. Κανένας λόγος για να μπλέξουμε, τουλάχιστον πριν τοlive.

113. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ. –ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Πρεμιέρα στην Τσβάιτε Λίγκα,η Φορτούνα πέρυσι έκανε εξαιρετικό φίνις με τον Όλιβερ Ρεκ στον πάγκο (5-1-0) και ενισχύθηκε μεταγραφικά, αντίθετα η αξιόμαχη πλην υποβιβασμένη από τη Μπουντεσλίγκα Μπραουνσβάιγκ έχασε σημαντικά γρανάζια της μηχανής της. Άξια σεβασμού η ομάδα του Λίμπερκνεχτ, η “Εσπρίτ Αρίνα” όμως αναμένεται ως συνήθως καυτή και ο άσος στο 2,00, όπου και έχει υποχωρήσει, μοιάζει να έχει ακόμα αξία.

114. ΚΟΡΚ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Από νίκη επί της Μπρέι με 5-1 και 9-2-0 αήττητο έρχεται η πρωτοπόρος Ντάνταλκ (7-1-2 εκτός), η 2Κορκ από ήττα με 2-0 κόντρα στη Μποέμιαν. Καλύτερη ομάδα η φιλοξενούμενοι, αλλά τους χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί από τους γηπεδούχους, που μετράνε 7-3-0 στην έδρα τους, οπότε το 2,00 του διπλού ξενίζει.

115. ΛΙΜΕΡΙΚ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Τι και αν άλλαξε προπονητή η Λίμερικ (3-1-5 εντός), το 2-0 στη Σλίγκο ήταν η 4συνεχόμενη ήττα της. Η Σάμροκ μπορεί να στραβοπάτησε για ακόμα ένα παιχνίδι εντός (0-1 κόντρα στη Ντροχέντα) αλλά εκτός έδρας μετράει 7-1-2. Τίμιο το διπλό στο 1,80.

116. ΝΤΕΡΙ – ΜΠΟΕΜΙΑΝ

Ομάδες σε φόρμα (αήττητες στα πέντε τελευταία), αμφότερες στη μέση της βαθμολογίας, φαβορί του 2,10 δίνεται ο άσος αφήνοντας χώρο για κόντρα, η Μποέμιαν μετράει 4-3-2 εκτός έχοντας την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας.

Πάμε στοίχημα LIVE

117. ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ - ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ

Από μεγάλο διπλό στη Σάμροκ (0-1) έρχεται η Ντροχέντα (3-1-6 εντός), η Γιου Σι Ντι (1-2-7 εκτός) παρουσίασε τα γνωστά αμυντικά προβλήματα της στο 6-1 από τη Ντέρι. Πρώτα άσος, μετάover.

118. ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ - ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ

Αμφότερες έρχονται από ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς, στο πρωτάθλημα φέτος η Σεντ Πάτρικς είναι σαφώς καλύτερη, στην έδρα της μετράει 8-1-1 με 30-14 γκολ (8/10over2,5). 4-1-5 ο απολογισμός της Σλίγκο στις εξόδους της (7/10under2,5), ένα πόντο παραπάνω δίνουμε στον άσο του 1,80+ λόγω της ευχέρειας των γηπεδούχων στο σκοράρισμα.

---. ΜΠΡΕΪ – ΑΘΛΟΟΥΝ

Εξάποντο παραμονής, η Μπρέι (3-1-6 εντός) είναι αυτή με τις ρεαλιστικότερες ελπίδες για τη σωτηρία και πρέπει να πάρει το τρίποντο αλλά με 0-1-8 στα εννέα τελευταία φυσικά δεν θα την εμπιστευτούμε. Στην κόντρα κινείται η αγορά,η Άθλοουν (0-1-9 εκτός) μετά από ένα καλό σερί έχασε στα δύο τελευταία, κόντρα όμως στις ισχυρές Ντάνταλκ και Σεντ Πάτρικς.

121. ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.

6-1-0 τρέχει το Κάνσας (4-5-1 εντός με 6/10GG), πιάνοντας έτσι την κορυφή της συνολικής βαθμολογίας, από έξι σερίGGέρχεται η Φιλαδέλφεια (3-3-6 εκτός) που βρίσκει δίχτυα στις εξόδους της (10/12GG). Δεν θα είναι τόσο εύκολος ο άσος όσο δείχνει το σετ των αποδόσεων, θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο.

122. ΑΒΑΪ – ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

4-1-0 το αήττητο σερί της Αβαΐ (3-1-2 εντός), και τα πέντε ματς στα “κλασσικά σκοράκια” (2-0/1-1/2-1/1-0/1-0). Σε φάση κοιλιάς η Λουβερντένσε (1-3-3 εκτός, 5/7under2,5 καιNG), θα πάμε με τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

123. ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ

Απότομα κόπηκε στη Βίλα Νόβα ο αέρας που πήρε μετά τη νίκη επί της Σάντα Κρουζ, στην έδρα της Σαμπάιο Κορέα διαπίστωσε και πάλι ότι η ποιότητα της δεν είναι του επιπέδου της κατηγορίας. Σε φόρμα η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε που συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες νίκες και πλησίασε στην τετράδα, μπορεί εκτός έδρας να αποδυναμώνεται αρκετά όμως στην προκειμένη περίπτωση δεν θα νιώθει άβολα παίζοντας στο γήπεδο της, εκεί όπου έχει 4-1-0 ως γηπεδούχος. Άλλη κλάση η Ατλέτικο, αν είναι σοβαρή θα πάρει τη νίκη που πληρώνει 1,95 στον Stoiximan και είναι επιλογή του DSuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

124. ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ – ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Χωρίς γκολ ακόμα η Αντοφαγκάστα, ένα κλικ παραπάνω το έχει η Ουνιόν Λα Καλέρα, που έρχεται από νίκη με 0-3 επί της Μπαρνατσέα.

125. ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Δεν βγαίνει κάτι αξιόλογο στοιχηματικά από την εικόνα των ομάδων στα δύο ως τώρα παιχνίδια τους για τη μεξικανική Απερτούρα.

126. ΤΙΧΟΥΑΝΑ – ΤΙΓΚΡΕΣ

Κλασσικά ομάδα έδρας η Τιχουάνα, την έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι στιγμής πάντως μετράει 2/2 ήττες. Η Τίγκρες δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης, παρά το πρόσφατο 4-2 επί της Λεόν. Πάσο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ