ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (12/10). Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

230. ΚΑΒΑΣΑΚΙ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Επαναληπτικός αγώνας για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας, σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, χάρις σε ένα τέτοιο η Καβασάκι έμεινε ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης, μειώνοντας σε 3-1 στο 91’ με τον Τανάκα στο πρώτο ματς. Παραδοσιακά δυνατή στην έδρα της (8-4-2 στο πρωτάθλημα φέτος), απέναντι της έχει όμως την ποιο φορμαρισμένη ομάδα στη χώρα, 10-2-0 μετράει στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της η Γκάμπα. Δύο γκολ ψάχνουν οι γηπεδούχοι, φωτιές πετάει το επιθετικό δίδυμο των φιλοξενούμενων, πρώτη επιλογή τα γκολ, τα υπόλοιπα στο live.

231. ΚΑΣΙΒΑ - ΧΙΡΟΣΙΜΑ

2-0 κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι η Χιροσίμα, πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα και το σκορ αυτό μοιάζει να της προσφέρει ασφάλεια, όμως η Κασίβα στην έδρα της είναι εξαιρετική (8-5-1 με 21-8 γκολ). Δεν βγαίνει σημείο, προχωράμε.

232. ΜΠΕΤΙΣ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Συνεπής στο σκοράρισμα η Λας Πάλμας (3/3 GG εκτός, 1-1-1 ρεκόρ), η Μπέτις έχει επιθετικές αρετές, προς τα γκολ κοιτάμε.

233. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΜΠΑΡΙ

Από τα φαβορί για άνοδο η Κατάνια που δεν μπορεί να επιβεβαιώσει όμως τις προσδοκίες (1-3-3), ούτε η Μπάρι εντυπωσιάζει (2-3-2) όμως είναι σε καλύτερη κατάσταση. 7/7 under έχουν οι φιλοξενούμενοι, θα πάμε με το under 2,25.

234. ΑΒΕΛΙΝΟ - ΚΑΡΠΙ

Για ακόμα μια φορά η Αβελίνο δεν έχασε σε ματς που έμεινε πίσω στο σκορ, με 3-3-1 ρεκόρ βρίσκεται στην τέταρτη θέση έχοντας αξιοποιήσει σε μεγάλο βαθμό την έδρα της (2-1-0). Χωρίς να εντυπωσιάζει η Κάρπι έχει βρεθεί πολύ ψηλά στη βαθμολογία (3-3-1) όμως σε αυτό το ματς είναι δικαίως αουτσάιντερ, -0,25 άσος.

235. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ - ΤΕΡΝΑΝΑ

Από τεσσάρα και πολύ άσχημη εμφάνιση προέρχεται η ουραγός νεοφώτιστη Βίρτους Εντέλα (1-2-4), καλή εμφάνιση για την Τερνάνα στο 2-2 με την Αβελίνο, χάνει δύσκολα (2-4-1) ενώ εκτός αποδίδει καλύτερα (2-2-0). Δεν χάνουν οι φιλοξενούμενοι όμως έχει πολύ ισοπαλία μέσα.

236. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ - ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Δύο ομάδες που κερδίζουν και χάνουν δύσκολα, 2-4-1 η πολύ επιθετική Λαντσιάνο(καλύτερη επίθεση και δεύτερη χειρότερη άμυνα), 1-4-2 η θεόσφιχτη Βιτσέντζα(5/7 under 1,5, 4-5 τα γκολ της συνολικά) που είχε μάθει ότι θα παίξει στη Serie B δέκα μέρες πριν τη σέντρα, αλλά στέκεται αξιοπρεπώς. Σε όλα τα ματς τους έχουν σκοράρει οι γηπεδούχοι, δύσκολα το ματς να ξεφύγει από το 1Χ, ιδανική επιλογή δείχνουν τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(1-1), που βγάζουν 2,10 στην Bet365(1,95 είναι ο άσος) και επιστρέφουν το ποντάρισμα στο (όχι απίθανο) 0-0 ( DSuker )! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

237. ΚΡΟΤΟΝΕ - ΠΕΣΚΑΡΑ

7/7 under για την Κροτόνε (1-3-3) που δεν βρίσκει λύσεις στο γκολ όμως έχει σχετικά αξιόπιστη άμυνα (4-6 γκολ σε επτά αγώνες), την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Πεσκάρα στο 4-0 με την Εντέλα, αναμένεται να βρει ψυχολογία και να ανέβει βαθμολογικά. Δύσκολο ματς, με πολύ ρίσκο θα πάμε με το GG περιμένοντας τους γηπεδούχους να επιστρέψουν στα γκολ.

238. ΛΑΤΙΝΑ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Έχοντας ρεκόρ 1-4-2 στο ξεκίνημα της σεζόν η Λατίνα απέλυσε τον Μάριο Μπερέτα και έφερε πίσω στον Ρομπέρτο Μπρέντα, με τον οποίο πέρσι τα πήγε εξαιρετικά κι έφτασε μέχρι τον τελικό των πλέι οφ, μια ανάσα από τη Serie A. Η Μπολόνια θα παραταχθεί με απουσίες αλλά δείχνει ότι προσαρμόζεται σιγά-σιγά στις απαιτήσεις της κατηγορίας και στα τρία τελευταία δεν έχει δεχτεί γκολ (2-1-0 ρεκόρ). Λογικά θα δούμε ένα ακόμα σφιχτό ματς από τις δύο ομάδες (6/7 under μετράει η Λατίνα, 5/7 η Μπολόνια), το under 2 στο 2,05 της Bet365προτίμησε ο DSuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

239. ΛΙΒΟΡΝΟ - ΤΡΑΠΑΝΙ

Ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά το Λιβόρνο (3-3-2) που δεν ξεκίνησε καλά όμως μετράει δυο σερί νίκες εντός (2-2-0), άλλη μια εντός έδρας νίκη για την Τράπανι (3-3-1) που δυσκολεύεται εκτός (0-2-1). Πάσο.

Πάμε Στοίχημα LIVE

240. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Ντέρμπι του Γιόρκσαϊρ, φαβορί η ασταθέστατη έως κακή φέτος Μπάρνσλεϊ που με καλή 11άδα αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα από το Λιγκ Τρόφι ενώ μετράει 1-0-3 εντός στη Λιγκ 1, 3-2-0 το εκτός έδρας ρεκόρ της Μπράντφορντ, έρχεται και από αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών , +0,25 ασιατικό διπλό.

241. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΛΕΓΚΑΝΕΣ

0-1-2 με 0-3 γκολ εκτός η Λεγκανιές, εμφανείς οι προθέσεις της όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, 1-2-0 με 4-3 γκολ μετράει εντός η αήττητη (3-4-0) Σπόρτινγκ Χιχόν, θα πάμε στα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

242. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Ημιτελικός του Τσάλεντζ Καπ, μονό παιχνίδι, καμία αξία στον άσο, Χ2 ή πάσο.

243. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Κρίσιμο ματς για αμφότερες, η Αυστρία δεν θέλει να έχει απώλειες μπροστά στον κόσμο της με ομάδες στα μέτρα της ενώ το Μαυροβούνιο ψάχνει να ρεφάρει την ισοπαλία αλλά με γεύση ήττας απέναντι στο αδύναμο Λιχτενστάιν. Ποιοτικοί μεσοεπιθετικά οι φιλοξενούμενοι με τους Βούσινιτς και Γιόβετιτς, μπορούν να βρουν δίχτυα με τοGGνα προσφέρεται στο 2,00 ( Stoiximan ). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

244. ΕΣΘΟΝΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ

Πολύ κακή επιθετικά ομάδα η Εσθονία, εντελώς τυχαία η νίκη της επί της Σλοβενίας στην πρεμιέρα (1-0, μια φάση, ένα γκολ στο τέλος), την Παρασκευή έχασε με 1-0 από τη Λιθουανία. Η Αγγλία μετά το 0-2 στην Ελβετία καθάρισε με 5-0 το Σαν Μαρίνο, αμυντικά επί Χόγκσον τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο είναι αξιόπιστη. Διπλό με μηδέν παθητικό, πιθανότερα σκορ (0-1)/0-2/0-3.

245. ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΠΓΔΜ

Έστω και με αίμα (γκολ στο τελευταίο 10λεπτο, το πρώτο αυτογκόλ) η Ουκρανία πήρε τους πρώτους πόντους της στη Λευκορωσία (0-2), τα Σκόπια χρειάστηκαν ένα γκολ στο 92’ για να κάμψουν την αντίσταση του Λουξεμβούργου (3-2). Προβληματική η άμυνα των φιλοξενούμενων, περιμένουμε η ομάδα του Φομένκο να κάνει το χρέος της.

246. ΡΩΣΙΑ - ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Σκόραρε η Μολδαβία στο ντεμπούτο του Κουρτεϊάν, παρόλα αυτά ηττήθηκε με 1-2 από την Αυστρία. Οι Ρώσοι πήρα 1-1 στη Σουηδία, προφανώς περιμένουν να το καθαρίσουν αυτό και θα το κάνουν, λέμε όμως να μη δοκιμάσουμε το μηδέν παθητικό τους.

247. ΛΟΥΓΚΟ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Αμυντικογενείς ομάδες, το σκορ πολύ δύσκολα θα πάει ψηλά. Under 2,25.

248. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ - ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ

Καταλανικό ντερμπάκι, η πλέον σφιχτή ομάδα της Σεκούντα είναι η Γιαγκοστέρα (2-2-3 με 3-5 γκολ, 7/7 under 2,5 και No Goal) , αντίθετα εντελώς αφελής παραμένει η Σαμπαντέλ, 0-1-2 μετράει εκτός παρότι σκόραρε σε όλες τις εξόδους της, έρχεται από εμφατικό 6-1 επί της Αλμπαθέτε. Κακό σταύρωμα, θα περιμένουμε το live για να δούμε τι τροπή θα πάρει το ματς.

249. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Εντυπωσιάζει η Ραφαέλα που ανέβηκε τέταρτη (5-2-3), εντός έχει 3-1-1 ενώ στα τελευταία πέντε δεν δέχθηκε γκολ, μεγάλο διπλό με 0-2 στη Ράσινγκ την προηγούμενη αγωνιστική η οποία πάντως είχε τέσσερα δοκάρια. Η Μπάνφιλντ αυτοκτόνησε στο 2-2 με την Μπελγράνο καθώς άξιζε τη νίκη, οι 11 βαθμοί (3-2-5) την αδικούν καθώς παράγει πολλές φάσεις όμως δεν είναι τόσο αποτελεσματική, στα τελευταία δύο πάντως δείχνει να ξεμπούκωσε έχοντας σημειώσει πέντε γκολ. Δύσκολο να συνεχιστεί το σερί της Ραφαέλα, ένα γκολ θα το δεχτεί ενώ δύσκολα να μείνει στο μηδέν η ίδια, GG.

250. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Δεν πατάει καλά εσχάτως η πρωτοπόρος Περούτζια (4-2-1) που γνώρισε την πρώτη της ήττα ενώ έχει και 3-4 απουσίες βασικών, πέμπτο ματς αήττητη (2-3-0) η Φροζινόνε (3-3-1) που αποδίδει καλά και είναι στη δεύτερη θέση. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ικανοί να μη χάσουν.

251. ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Έχει μομέντουμ η Σλοβακία μετά το ιστορικό 2-1 επί της Ισπανίας, 2/2 νίκες στο ξεκίνημα σε ματς που θα μπορούσε να έχει και μηδέν βαθμούς (Ουκρανία εκτός του πρώτο), η Λευκορωσία έχασε με 0-2 από την Ουκρανία και ο προπονητής της είναι ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου. Λογικά θα είναι αμφότερες αρκετά προσεκτικές, για τους φιλοξενούμενους έτσι όπως έχουν πάει τα πράγματα ο βαθμός δεν θα είναι καταστρεπτικός, καθαρό φαβορί το διπλό, θα προτιμήσουμε τα σκορ 0-1/0-2/1-2/(0-0)/(1-1).

252. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Το απόλυτο νικών έχει η Λιθουανίαμέχρι στιγμής αλλά το πρώτο πραγματικά δύσκολο και απαιτητικό ματς το δίνει την Κυριακή με την Σλοβενία που έρχεται από νίκη ψυχολογίας με την Ελβετία.Αναμένεται πολύ κλειστό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να μην παίρνουν πολλά ρίσκα, στο 1,72 βρίσκουμε τοNGστον Stoiximan με τη Σλοβενία να το έχει επαληθεύσει και στα 11 τελευταία της ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

253. ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΙΣΠΑΝΙΑ

Δεν την πατάει ξανά η Ισπανία, αλλά του Λουξεμβούργο βγάζει ψυχή στο γήπεδο και θα το παλέψει.

254. ΣΟΥΗΔΙΑ - ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ

Λιοντάρια-Χριστιανοί, 4/6 - μηδέν ένα λογικό εύρος.

255. ΧΙΟΥΣΤΟΝ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Moνόδρομος η νίκη για το Χιούστον που είναι στο -4 από τα πλέι-οφ, εντός έχει 8-4-3 με δύο σερί νίκες. Χαλαρή η Ουάσινγκτον, έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ ενώ είναι και σίγουρα μέσα στην τριάδα, εκτός έχει 5-3-7 όμως τα βρίσκει πάντα σκούρα στη συγκεκριμένη έδρα (13-4-0). Άσος για τους γηπεδούχους που έχουν μαζί τους κίνητρο και προϊστορία.

256. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Άσχημη εμφάνιση για την Ιντεπεντιέντε στο 2-2 με τη Γοδόι, έσωσε προς το τέλος το βαθμό και έμεινε στο -3 από την κορυφή (6-1-3) έχοντας 4-0-1 εντός με 4/5 over. Δυνατή εμφάνιση και δίκαιη νίκη για την Ντεφένσα (2-1 την Άρσεναλ), μόνο στη Ρίβερ δεν σκόραρε και μετράει 8/10 GG. Αμφότερες αρέσκονται στα ανοιχτά ματς, GG, over, over 2,25.

257. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Ένας βαθμός σε δύο κολλητά εκτός έδρας για την Ατλέτικο που βρέθηκε και πάλι στο -2 από την τετράδα, εντός είναι αισθητά πιο ισχυρή (8-4-1). Δεύτερη σερί νίκη με 1-0 για τη Σάο Πάολο που είναι στο -7 από την κορυφή, εκτός έχει 6-3-4 όμως δεν πείθει με την απόδοση της ότι μπορεί να απειλήσει την Κρουζέιρο ενώ έχει και σημαντικές απουσίες. Χαμηλή η απόδοση του άσου, δεν μας αφήνει καν να το σκεφτούμε ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν εμπνέουν για κόντρα.

Πάμε Στοίχημα LIVE

258. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Η Ιντερνασιονάλ είδε μέσα σε πέντε μέρες τα όνειρα της να γκρεμίζονται, ήττα από την πρωτοπόρο με 2-1, διασυρμός με 5-0 από τη Σαπεκοένσε. Έπεσε τρίτη με πολλές ομάδες να καραδοκούν από πίσω, βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού καθώς μια ακόμα ήττα θα κάνει το κλίμα πολύ άσχημο, εντός είναι δύναμη πάντως (10-0-3, τρεις σερί νίκες). Η εμμονή της Φλουμινένσε με τις ισοπαλίες (2-7-1 εσχάτως) την έχει φέρει στην όγδοη θέση και στο -4 από την τετράδα, εκτός έχει 4-3-6. Θα απέχουμε, πολύ κρίσιμο ματς για αμφότερες.

259. ΜΠΑΪΑ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Στο +1 από τη ζώνη η Μπαΐα (5-3-5 εντός) που πήρε μόνο ένα βαθμό στα δύο κολλητά εκτός που είχε (και αυτόν από τύχη), θρίαμβος για τη Σαπεκοένσε το 5-0 επί της Ιντερνασιονάλ που την έφερε στο +2 από τη ζώνη, εκτός έδρας όμως εξαφανίζεται (1-3-9, 8-23 γκολ). Δεν κερδίζουν εύκολα οι γηπεδούχοι ενώ οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από μεγάλη νίκη, πάσο.

260. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Εξαιρετική ήταν η Φλαμένγκο στο διπλό με 1-2 επί της Φιγκεϊρένσε, ξέφυγε έτσι στο +5 από τη ζώνη, εντός έχει 5-4-4 έχοντας κοιτάξει στα μάτια όλους τους μεγάλους αντιπάλους της. Από την χειρότερη φετινή της εμφάνιση προέρχεται η Κρουζέιρο (0-1 από Κορίνθιανς) που κάνει αρκετά δώρα τις τελευταίες αγωνιστικές όμως μένουν ανεκμετάλλευτα και συνεχίζει στο +7 από τη δεύτερη. Οι γηπεδούχοι μπορούν να μη χάσουν, +0,25 στο 1,80.

261. ΜΕΞΙΚΟ - ΠΑΝΑΜΑΣ

Φιλικό, τέτοια ματς το σοβαρό Μεξικό του Ερέρα τα καθαρίζει με συνοπτικές διαδικασίες, όπως έκανε και τα ξημερώματα της Παρασκευής κόντρα στη Ονδούρα (2-0).

262. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

Άριστη η αντίδραση των Γουόντερερς στο 4-0 από την Ουατσιπάτο, ακολούθησαν δύο πειστικές νίκες με επτά γκολ ενεργητικό και έτσι βρέθηκε ξανά στην τρίτη θέση (6-1-2) ενώ εντός είναι πολύ ισχυροί (3-1-0). Δεν πατάει πολύ καλά φέτος η Εσπανιόλα (5-1-3) καθώς σκοράρει με το σταγονόμετρο (9 γκολ σε 9 ματς), -0,25 άσος για τους πολύ φορμαρισμένους γηπεδούχους.

263. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Παίζοντας με πολύ ψυχή η Μπόκα πήρε το 1-1 από τη Ρίβερ και όντας στη μέση της βαθμολογίας θέλει να κάνει την αντεπίθεση της άμεσα, ήταν καλή τις προηγούμενες αγωνιστικές και υποδέχεται τη Ροζάριο που βράδυ Πέμπτης απέκλεισε με τους βασικούς τη Ρίβερ για το κύπελλο στα πέναλτι, κάτι που της έφερε μεγάλη κούραση. Χωρίς στόχους οι φιλοξενούμενοι που έχασαν σε 3/4 τελευταία στο πρωτάθλημα, άσος για την Μπόκα στο 1,90.

264. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Σε κρίση η Ατλέτικο Παραναένσε που στα τελευταία έξι έχει πέντε ήττες ενώ σκόραρε μόνο σε ένα, έχει βρεθεί στο +2 από τη ζώνη και χρειάζεται οπωσδήποτε πόντους στην καλή της έδρα (6-4-3). Από δύο πολύ άσχημες εμφανίσεις και ήττες προέρχεται η Φιγκεϊρένσε που δεν πρέπει να χαλαρώσει καθώς πλησίασε και πάλι στο +3 από τη ζώνη. Προβάδισμα στην έδρα, αστείες αποδόσεις γύρω στο 1,70.

265. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΣΑΝΤΟΣ

Άλλη μια εκτός έδρας ήττα για την αναιμική εκτός Σάντα Καταρίνα Κρισιούμα, στο γήπεδο της όμως έχει χάσει μόνο 3/13 ματς (6-4-3) και εκεί θα στηριχθεί για να αντιστρέψει το -3 από τη σωτηρία. Φορμαρισμένη η Σάντος (5-1-1) που μείωσε στο -5 από την τετράδα και της άνοιξε η όρεξη, εκτός αποδυναμώνεται αισθητά (3-3-7) όμως έκανε διπλό μετά από καιρό στο τελευταίο και ίσως πάρει τα πάνω της. Τριπλή.

266. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ

Νίκες εντός και ήττες εκτός για τη Σπορτ που είναι +7 από τη ζώνη, δεν έχει κερδίσει και δεν έχει σκοράρει στα τελευταία τέσσερα όμως στο Ρεσίφε είναι ισχυρή (8-4-1). Η Βιτόρια είχε την ευκαιρία να βρεθεί εκτός ζώνης όμως έχασε δύο πόντους στο ματς με την Γκοϊάς αν και ήταν μπροστά με 2-0 ως το 73', εκτός έδρας είναι ανύπαρκτη έχοντας 2-3-8 και έξι σερί ήττες. Δεν είναι καλά η Σπορτ που παίζει πολύ άσχημα τον τελευταίο μήνα, θα απέχουμε.

267. ΝΤΑΛΑΣ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Στο +5 από τις εκτός πλέι-οφ ομάδες το Ντάλας που κυνηγάει την είσοδο του στην τριάδα (-1), εντός (11-1-3) είναι πολύ ισχυρό και προέρχεται από επτά σερί νίκες. Για τη συνολική πρωτιά ενδιαφέρεται το Λος Άντζελες που είναι σούπερ φορμαρισμένο (8-2-0) και σκοράρει κατά ριπάς (σημείωσε 3+ γκολ σε 8/14 προηγούμενα) όμως θα έχει πολύ σημαντικές απουσίες επιθετικά που θα το αποδυναμώσουν αισθητά, καθώς θα λείψουν αθροιστικά 35 γκολ και 44 ασίστ αν δεν προλάβουν να γυρίσουν οι Ντόνοβαν και Γκονσάλες που έπαιξαν βράδυ Παρασκευής φιλικό. Οι γηπεδούχοι είναι σε θέση να μη χάσουν, +0,25 στο 2,00.

268. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Ντέρμπι τίτλου στο Ροζάριο με τη Νιούελς (2-2-1 εντός) που δεν είναι στα καλύτερα της να διατηρείται στο -5 από την κορυφή καθώς χάνει σπάνια (4-5-1), τρία σερί 1-1 για τη Ρίβερ που δεν κερδίζει εύκολα εκτός (2-3-0) και έχει και τρεις σημαντικές απουσίες. Δεν είναι τόσο αουτσάιντερ η Νιούελς στο γήπεδο της, +0,25 στο 1,80.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ