ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (17/8). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

368. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

Μοσχοβίτικο ντέρμπι, με 3/3 νίκες ξεκίνησε η ΤΣΣΚΑ, χωρίς όμως να πείσει αγωνιστικά, η Σπαρτάκ ήταν καλή στο 0-4 επί της Ρούμπιν, τυχερή στο 1-2 επί της Ντιναμό Μόσχας και τραγική στο 4-0 στο Κράσνονταρ. Θα πέσουν κορμιά, καμία δεν ξεχωρίζει, στοιχηματικά δεν πιάνεται από πουθενά.

369. ΑΛΚΜΑΑΡ – ΑΓΙΑΞ

Η ΑΖ πέτυχε νίκη ψυχολογίας στην πρεμιέρα και σίγουρα θα έχει αρκετές ευκαιρίες κόντρα στον πρωταθλητή που και στα δύο επίσημα ματς μέχρι τώρα δείχνει τεράστια αμυντικά κενά. Ελκυστικό το +0,25 των γηπεδούχων στο 1,95, 2,22 πληρώνει το ενδεχόμενο να σκοράρουν πρώτοι στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

370. ΧΑΡΤΣ –ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Ντέρμπι του Εδιμβούργου και στην Τσάμπιονσιπ, η Χαρτς έρχεται από διπλό επί της Ρέιντζερς, στοιχηματικά το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι το GG, αλλά και αυτό χωρίς μεγάλη ζέση.

371. ΣΙΟΝ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Σκληρό καρύδι η Σιόν, πάει όλα της τα ματς στο όριο, μετρώντας ως τώρα 2-2-1 (5/5 under 2,5, 4/5 0-1 γκολ). Η Βασιλεία μετά από 4/4 νίκες με over έχασε 0-2 από τη Σεντ Γκάλεν, μεγάλο κρίνεται το +0,75 ασιατικό στους γηπεδούχους.

372. ΤΟΥΝ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Θριαμβεύτρια από τη Βασιλεία (0-2) έρχεται η Σεντ Γκάλεν (2-2-1 ρεκόρ), αποτέλεσμα που θα της ανεβάσει τα ηθικό, στην έδρα της πάντως η Τουν (2-1-2 ρεκόρ) είναι παραδοσιακά ισχυρή. Η αγορά πήγε δυνατά στο Χ2 και οι αποδόσεις μαζευτήκαν, θα προτιμήσουμε τα GG και over.

374. ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ – ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ

Καλύτερη σαφώς η εικόνα της Βεστσάελαντ μέχρι στιγμής, η Σίλκεμποργκ ψάχνει ακόμα το πρώτο γκολ της στο πρωτάθλημα (0-2-2 ρεκόρ). -0,25 ασιατικός άσος.

Πάμε στοίχημα LIVE

375. ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΟΥΛΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Πρώτος βαθμός για την Άρσεναλ Τούλα το 0-0 εντός απέναντι στη Ρούμπιν Καζάν, ακόμα πάντως ψάχνει το πρώτο της γκολ, τέταρτο σερί ματς που θα δώσει στην έδρα της από κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας που έχει μπει πολύ δυνατά στη σεζόν (2-0-1 ρεκόρ) δείχνοντας εξαιρετικές επιθετικές αρετές. Πολύ δύσκολα οι γηπεδούχοι θα κρατήσου την ομάδα του Τσερτσέσοφ στο μηδέν, οπότε πολύ δύσκολα θα πάρουν κάτι από το ματς.

376. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Ακόμη και χωρίς τον Σουάρες η Λίβερπουλ τουλάχιστον στο Άνφιλντ αναμένεται να συνεχίσει με την κεκτημένη περυσινή ταχύτητα των πολλών τερμάτων αλλά και των μόνιμων αμυντικών αδυναμιών. Το ματς ξεκινά από το GG του 1,85 στον Stoiximan με την ανετοιμότητα των φιλοξενούμενων να δίνει αξία και στην επιλογή του άσου και over στο 1,95 στην ίδια εταιρία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

377. ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ - ΜΟΝΑΧΟ 1860

1 γύρος στο γερμανικό κύπελλο, τον απόλυτο θεσμό εκπλήξεων. Δυνατή η έδρα της Χόλσταϊν Κίελ (1-2-1 στην 3 κατηγορία), σε κακό χάλι η Μόναχο 1860, στην πρεμιέρα έχασε με 3-2 από την Καϊζερσλάουτερν σε ματς που προηγούταν με 0-2 και έπαιζε με παίχτη παραπάνω, το περασμένο Σαββατοκύριακο η Λειψία τη διέλυσε με 0-3. Διαβασμένο το σετ, σχεδόν μοιρασμένο στη μέση, και πάλι μόνο προς τα αριστερά κοιτάμε.

378. ΕΞΕΛΣΙΟΡ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Ένα ακόμη ματς με στόχο να μην ηττηθούν θα δώσουν οι νεοφώτιστοι που ακόμη προσπαθούν να προσαρμοστούν στην κατηγορία, οι Ιγκλς πρέπει να καλύψουν το χαμένο έδαφος από την ήττα σοκ της πρεμιέρας κάτι που αναμένεται να ανοίξει λίγο περισσότερο το ματς. Δεν είναι κακό το 1,75 του over. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

379. ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΒΙΛΕΜ

Η Ουτρέχτη είναι καθαρά ομάδα έδρας και μετά την κάκιστη εμφάνιση της πρεμιέρας καλείται να πιστοποιήσει ότι ούτε φέτος θα κινδυνεύσει. Ούτε λόγος για τον άσο του 1,85 αφού η Βίλεμ έδειξε να έχει ποιότητα επιθετικά κόντρα σε μια πιο ισχυρή ομάδα όπως η PSV. Δεν θα μπλέξουμε. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

380. ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ – ΓΚΑΪΣ

Ντερμπάκι, 8-5-0 αήττητο τρέχει η Λιουνγκσκίλε (7-1-1 εντός), κάπως ανεβασμένη στα τελευταία η ΓΚΑΪΣ αλλά εκτός έδρας μετράει 1-1-7. Πιο βαριά η φανέλα των φιλοξενούμενων, 4-4-1 μετράνε κόντρα στη Λιουνγκσκίλε την τελευταία δεκαετία ανεξαρτήτως έδρας, μεγάλο το +1 που τους δίνεται στην Ασία σε απόδοση 1,90.

381. ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Συνεχίζει το αήττητο σερί της Σάντερφιορντ (11-7-1 συνολικά, έχει να χάσει από τη 2 αγωνιστική), στο 90’ ισοφάρισε την Κρίστιανσουντ, εκτός μετράει 5 σερί Χ (4-6-0 συνολικά), εντός 7-2-1 με 17-5 γκολ. 4-2-0 το αήττητο σερί της Μιόνταλεν, 5-4-1 μετράει εκτός έδρας. Όπως είναι φανερό το ματς προμηνύεται αρκετά αμφίρροπο, αλλά άσο των γηπεδούχων στο 2,00 δεν θα βρούμε ξανά εύκολα…

382. ΕΡΕΜΠΡΟ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Ζευγάρι για γκολ, 5/9 over 2,5 και 6/9 GG μετράει εντός η Έρεμπρο, 7/8 και 6/8 εκτός αντίστοιχα η ΑΪΚ, over 2,75 και προχωράμε.

383. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Νο Βet.

384. ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΟΝΤ

Και οι δύο είχαν κύπελλο μεσοβδόμαδα, κέρδισαν και πέρασαν στα ημιτελικά, 5-1-4 το εντός έδρας ρεκόρ της Στάμπαεκ στο πρωτάθλημα, η απόλυτη έκπληξη της χρονιάς Οντ (5-2-2 εκτός) τρέχει 11-3-0 στα τελευταία επίσημα, καταλαμβάνοντας τη 2 θέση στη βαθμολογία της Τιπελίγκεν. Δεν θα είναι τόσο εύκολο το απόγευμα των φιλοξενούμενων όσο δείχνουν οι αποδόσεις.

385. ΤΕΛΦΟΡΝΤ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Φαβορί το διπλό, αλλά χωρίς στοιχηματική αξία.

386. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

Νο Bet.

387. ΒΑΝΤΟΥΖ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Πρώτη νίκη και ξέσπασμα της Γιούνγκ Μπόις επί της Γκρασχόπερς (4-0), 0-2-3 μετράει η Βαντούζ, που έχει εμφανές πρόβλημα στο γκολ, θα περιμένουμε το Live να δούμε την εικόνα των Νεαρών Αγοριών στο χορτάρι.

388. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Μπάζα ολκής, τράβα τη μια χτύπα την άλλη. Η λιγότερη κουλή θα κερδίσει.

389. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

2-1-0 στο ξεκίνημα η Λοκομοτίβ, χωρίς πάντως να εντυπωσιάζει, η Ρουμπίν ψάχνει ακόμα τα πατήματα της, μετά το εξευτελιστικό 0-4 από τη Σπαρτάκ στην πρεμιέρα το γύρισε ξανά στην άμυνα, φέρνοντας δύο ισοπαλίες στα επόμενα.

390. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Με την ευκολία που δημιουργεί φάσεις η Γκρόνινγκεν αλλά και το κακό πρόσωπο που δείχνει από το ξεκίνημα της σεζόν η Χέρακλες (με τα φιλικά μέσα) δε μπορούμε παρά να συνδυάσουμε τον άσο του 1,66 με το over ώστε να πάρουμε την σαφώς πιο ελκυστική απόδοση του 2,30 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

373. ΜΑΡΣΕΪΓ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Η χαρά του ποδοσφαίρου θα είναι η Μαρσέιγ φέτος με τον Μπιέλσα στον πάγκο, στην πρεμιέρα έφερε μετά από ένα χορταστικό ματς με πολλά γκολ ισοπαλία (3-3) με τη Μπαστιά ενώ και στα φιλικά έδειξε πως το δυνατό της όπλο θα είναι η μεσοεπιθετική της γραμμή. Η Μονπελιέ απογοήτευσε στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν μπροστά στον κόσμο της αφού ηττήθηκε από τη Μπορντό (0-1). Οι Μασσαλοί δείχνουν πως μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον 2 γκολ, το να το καταφέρουν πρώτοι πληρώνει 1,93 στον Stoiximan που είναι και επιλογή των Young Guns ενώ ο B66 με μεγαλύτερη διάθεση ρίσκου πόνταρε στον συνδυασμό 1 &GGσε απόδοση 3,85. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

391. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η Σίτι παραδοσιακά μπαίνει χαλαρά στη σεζόν αφού οι ομάδες του Πελεγκρίνι φορμαρίζονται αργότερα. Ωστόσο η αναστάτωση με τον Πάρντιου στους γηπεδούχους σε συνδυασμό με την ανάγκη απάντησης στους πρωταθλητές για τη βαριά ήττα από την Άρσεναλ δίνουν μια σχετική αξία στο διπλό, όχι τόσο στο 1,65 αλλά στο ενδεχόμενο να φτάσουν πρώτοι στα δύο τέρματα στο 1,80 του Stoiximan καθώς δύσκολα θα τους αρκεί μονάχα ένα τέρμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

392. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΡΕΜΣ

Στην έδρα της και στην άμυνά της θα βασιστεί και φέτος η Σεντ Ετιέν για να εκπληρώσει τους στόχους της, στην πρεμιέρα κέρδισε εύκολα και χωρίς να απειληθεί με 0-2 την Γκινγκάμπ και υποδέχεται τη Ρεμς που πήρε βαθμό ψυχολογίας (2-2 εντός με Παρί), αλλά σκοράροντας στις μοναδικές φάσεις που έβγαλε! Δύσκολα να είναι ξανά τόσο εύστοχη η φιλοξενούμενη, πιο πιθανά σκορ τα 1-0/2-0/3-0 που βγάζουν 2,39 μέση απόδοση στον Stoiximan κι εξασφαλίζουν επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση 0-0! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

393. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Στο 1,80 ο άσος μας κλείνει το μάτι, είναι ποιοτικότερη ομάδα η Μπρόντμπι, δυνατή στην έδρα της και το 1-2-1 της Σοντερίσκε είναι κάπως πλασματικό.

394. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

Πέμπτη πέρσυ η Νασιονάλ, έχασε μερικούς βασικούς αλλά διαθέτει και πάλι ρόστερ που θα παλέψει για την Ευρώπη, παίζει στη Λευκορωσία την Πέμπτη για το Γιουρόπα. Νεοφώτιστη η Μορεϊρένσε που ανέβηκε άνετα, έχασε τον προπονητή της όμως και προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, θα είναι ανταγωνιστική φέτος όμως ίσως αργήσει λίγο να στρώσει. Προβάδισμα στην έδρα, άσος.

395. ΡΙΟ ΑΒΕ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ

Mετά την πρόκριση στο Γιουρόπα η Ρίο Άβε κράτησε την Μπενφίκα (με πολύ τύχη) στο 0-0 αλλά έχασε στα πέναλτι το Σούπερ Καπ. Ίδια ομάδα με πέρσυ, έχει υλικό για να τα πάει καλύτερα ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ σε τρία επίσημα φέτος δείχνοντας έτοιμη. Εξαιρετικά τα πήγε η Σετούμπαλ τερματίζοντας 7η όμως έχασε προπονητή και πολλούς βασικούς και δύσκολα θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα. Εννιά σερί άσους δείχνει η παράδοση, πιθανό να γίνουν 10.

396. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ

Ουσιαστικά υποβιβάσθηκε η Μπρομαποϊκάρνα μετά την ήττα με 1-2 από τη Γκέφλε, εκτός έδρας μετράει 0-2-7, ευκαιρία για τη Γκέτεμποργκ (5-2-2) να επιστρέψει στις νίκες.

397. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΚΑΛΜΑΡ

Επιστροφή στις νίκες για την Κάλμαρ (3-2-4 εκτός) με το 3-1 επί της Φάλκενμπεργκ, η Έλφσμποργκ έρχεται από βαριά ήττα (4-1) κόντρα στη Χέλσινγκμποργκ αλλά στο σπίτι της είναι παραδοσιακά πανίσχυρη (7-1-1 ρεκόρ). Αναμονή για το live.

398. ΒΑΑΣΑ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

4 σερί ήττες για τη Βάασα (5-1-5 εντός), με το αγαπημένο της 1-0 καθάρισε η Σεϊναγιόεν (4-4-4 εκτός) τη Γιάρο, διπλό με κάλυψη στο Χ.

399. ΓΑΝΔΗ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Μεγάλο διπλό στη Λιέγη επί της Σταντάρ (0-1) σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Γάνδη, όπως και στο 3-1 επί της Μαλίν που είχε προηγηθεί πάντως δεν εντυπωσίασε. 1-1-1 το ρεκόρ της Ζούλτε Βάρεγκεμ, όπως υποδηλώνει και το ίδιο η εικόνα της είναι αρκετά μέτρια. Δεν είναι για 1,70-1,80 ο άσος.

400. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΣΑΝΤΝΕΣ

Επέστρεψε στις νίκες μετά από 0-2-5 με διπλό στη Σόγκνταλ η Μπόντο Γκλιμτ, στην έδρα της είναι σαφώς αποτελεσματικότερη (3-3-3 ρεκόρ) και η νίκη απέναντι στην ουραγό Σάντνες (0-1-8 εκτός) είναι επιτακτική. Ο άσος ποντάρεται αρκετά.

401. ΜΠΡΑΝ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Ντέρμπι των δύο μεγάλων απογοητεύσεων της φετινής Τιπελίγκεν, η Μπραν (2-0-7 εντός) είχε και κύπελλο μεσοβδόμαδα (έχασε με 3-1 από την Οντ), η Ρόζενμποργκ (3-5-2 εκτός) είναι ποιοτικότερη ομάδα και το 1,80 του 0:0 ασιατικού διπλού φαίνεται να ξεχωρίζει.

Πάμε στοίχημα LIVE

402. ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08 – ΜΟΛΝΤΕ

Δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο Μόλντε (5-3-1 εκτός), 5-3-1 μετράει στην έδρα της η Σάρπσμποργκ, όμως από το μεταγραφικό παζάρι φαίνεται να βγαίνει αποδυναμωμένη. Η αγορά πάει στο διπλό δυνατά.

403. ΑΛΤΑ – ΜΠΑΕΡΟΥΜ

Το πάλεψε το ματς στην έδρα της Νεστ-Σότρα η Άλτα (5-3-2 εντός), προηγήθηκε στο 19’ αλλά στο τελευταία τέταρτο δέχθηκε δύο γκολ. Η Μπάερουμ (4-1-5 εκτός) συνεχίζει να πουλάει τρελίτσα, στα δύο ματς από τότε που πούλησε τον 1 σκόρερ της κέρδισε 0-4 τη Χοντ και 2-1 την πανίσχυρη Τρόμσο, συμπληρώνοντας παράλληλα τέσσερις σερί νίκες. Το Χ2 πληρώνει 1,70+.

404. ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ – ΤΡΟΜΣΝΤΑΛΕΝ

Εξάποντο παραμονής, από ήττα έρχονται αμφότερες, η Ουλενσάκερ (3-2-5 εντός) έχει κάποιες σημαντικές επιστροφές, η Τρομσντάλεν εκτός έδρας είναι πολύ αδύναμη (1-2-7 με 9-26 γκολ). Προς τα αριστερά κοιτάμε, αλλά εντελώς ακαδημαϊκά.

405. ΡΑΝΧΑΪΜ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Σημαντικό διπλό στο Τρομσντάλεν για τη Ρανχάιμ (6-2-2 εντός) με γκολ στο τέλος, η Κρίστιανσουντ αντίθετα έφτασε μια ανάσα από μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου Σάντερφιορντ αλλά ισοφαρίστηκε στο 90’. Ομάδα έδρας οι φιλοξενούμενοι, 2-3-5 μετράνε εκτός, δεκτός ο φαβοριτισμός του άσου.

406. ΣΤΡΟΜΕΝ – ΜΠΡΙΝΕ

Εμφατική νίκη (4-1) κόντρα στη Χοντ σημείωσε την Τετάρτη η Στρόμεν (5-3-2 εντός), εξάποντη κόντρα στην Ουλενσάκερ (2-1) η Μπρίνε (3-2-5 εκτός), αποτέλεσμα που την έφερε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αρκετά ισορροπημένο, δεν θα μπλέξουμε.

407. ΧΟΝΕΦΟΣ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ

Με τέσσερα γκολ στην πλάτη επέστρεψε από το Μιόνταλεν η Χόνεφος, περνώντας ξανά κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, στην έδρα της όμως μετράει τέσσερις σερί νίκες. Έκανε το χρέος της στη Χαμ Καμ η Φρέντρικσταντ (3-2-4 εκτός), κέρδισε με 1-3 επεκτείνοντας το αήττητο σερί της σε 4-3-0. Καθαρό φαβορί το διπλό, θα περιμέναμε πιο μοιρασμένο το σετ.

---. ΧΟΝΤ – ΧΑΜ ΚΑΜ

Επειγόντως επιστροφή στις νίκες θέλει η Χοντ (2-3-5 εκτός), η πεσμένη Χαμ Καμ των 10/10 ηττών εκτός έδρας είναι ο πλέον κατάλληλος αντίπαλος.

408. ΠΕΝΑΦΙΕΛ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

Από το παράθυρο ανέβηκε η Πεναφιέλ καθώς εκμεταλλεύτηκε ότι η Πόρτο Β' δεν έχει δικαίωμα ανόδου, σχετικά αδύναμο αλλά με εμπειρία από την κατηγορία το ρόστερ της. Με πολύ δυσκολία σώθηκε η Μπελενένσες όμως δεν ενισχύθηκε, ήταν τραγική εκτός (1-5-9) σκοράροντας μόλις 5 γκολ σε 15 ταξίδια της. Πάσο.

409. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΕΣΤΕΡ

Στην έδρα της τουλάχιστον η Σούντσβαλ είναι αποτελεσματικότατη (7-1-1 με 22-8 γκολ), 2-5-2 μετράει εκτός η Έστερ αλλά εδώ δύσκολα θα καταφέρει να φύγει με κάτι από το γήπεδο.

410. ΛΕΙΨΙΑ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Με σκοπό να πρωταγωνιστήσει μπήκε στην Τσβάιτε Λίγκα η Red Bull Λειψίας, το 0-3 στο Μόναχο την προηγούμενη εβδομάδα είναι ενδεικτικό. Η Πάντερμπορν περιμένει την πρεμιέρα της στη Μπουντεσλίγκα, σαφώς πιο ανέτοιμη από τους γηπεδούχους, αλλά οι τιμές του άσου (γύρο στο 2,00) είναι για γέλια.

411. ΡΑΝΤΕΡΣ – ΟΝΤΕΝΣΕ

Σε όλα τα παιχνίδια της ως τώρα σκόραρε η Ράντερς, 4/4 GG μετράει η Οντένσε, 4/4 GG δείχνει και η πρόσφατη προϊστορία. Θα κρατήσουμε το αμφίσκορο.

412. ΤΟΛΟΥΚΑ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Ψάχνεται ακόμα η Τολούκα, έχει μαζέψει πέντε πόντους (1-2-1) θα έπρεπε όμως να έχει κερδίσει στις ισοπαλίες, εμφανίζει μια σχετική δυστοκία στο σκοράρισμα και της έχει στοιχίσει. Η Πατσούκα είχε τρομάξει με το χάλι της στα δύο όμως επέστρεψε εμφατικά στις νίκες, μετράει δύο εξαιρετικές εμφανίσεις αλλά και ισάριθμες κάκιστες. Με τις μέρες τους αμφότερες, δεν θα μπλέξουμε.

413. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Το μεγάλο ντέρμπι του Όσλο, από 1-4-0 έρχεται η Λίλεστρομ (5-2-2 εντός), από 2-4-0 η Βαλερένγκα (3-4-3 εκτός), πολύ πιθανό να συνεχίσουν και οι δύο τα αήττητα σερί τους.

414. ΡΟΣΤΟΦ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Αδύναμη αμυντικά η Ροστόφ, έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της ως τώρα και έχει πάρει μόλις ένα βαθμό (6-11 τα τέρματα της). Η Κράσνονταρ είναι σαφώς πιο ισορροπημένη και έχει μπει φουριόζα στη σεζόν, μετά τις ισοπαλίες σε Λοκομοτίβ και Ουράλ διέλυσε με 4-0 τη Σπαρτάκ Μόσχας. -0,25 ασιατικό διπλό, από κοντά και το over.

415. ΒΕΣΤΕΡΛΟ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Συνεχίζει αήττητη η Βέστερλο (2-1-0), απόλυτη έκπληξη της σεζόν ως τώρα, κόντρα όμως στην αποτελεσματική Άντερλεχτ (3/3 νίκες) το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο. Σε τιμές άνω του 1,80 το διπλό είναι αποδεκτό.

416. ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

Μετά από δύο άσχημες χρονιές η Μπράγκα έφερε φιλόδοξο τεχνικό, ενισχύθηκε σημαντικά και είναι από τα φαβορί για την Ευρώπη. Μέσω δικαστηρίων από τη Γ' στην πρώτη εθνική η Μποαβίστα, έχει άπειρο τεχνικό ενώ το ρόστερ της δεν λέει και πολλά καθώς δεν ήταν εύκολο να αλλάξει όλη την ομάδα. Δύσκολα θα γκελάρουν οι γηπεδούχοι αλλά δεν υπάρχουν αξία στις υπάρχουσες τιμές, από το 1,825 στο 1,50 ( Βet365) το ασιατικό -1 που επέλεξαν οι Young Guns.

417. ΚΙΛΜΕΣ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ

Κάκιστη η Κίλμες σε πρεμιέρα πρωταθλήματος και κύπελλο, γνώρισε δυο ήττες με επτά γκολ παθητικό και φαίνεται εξ' αρχής ότι θα έχει πολύ δύσκολη σεζόν. Τυχερή η Γοδόι στην πρεμιέρα, επικράτησε δικαιότατα της Μπάνφιλντ με 3-0 όμως η αντίπαλος της έπαιξε κατά βάση με νεαρούς και αναπληρωματικούς. Σωστά μοιρασμένο, πιθανή ισοπαλία.

418. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Κλάσικο με τεράστια αντιπαλότητα. Πολύ δυνατή εμφάνιση και νίκη με 1-3 για τη Ράσινγκ, έδειξε έτοιμη αν και 7/11 ήταν νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα η Σαν Λορέντζο, κατέκτησε το Λιμπερταδόρες μεσοβδόμαδα και ακόμα να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί. Οι γηπεδούχοι μπορούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι η "Σικλόν" είναι ακόμα μεθυσμένη από τα πανηγύρια, 1-0/2-0/2-1/(1-1).

419. ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Μετά το περσινό τρεμπλ εντός συνόρων η Μπενφίκα αποδυναμώθηκε πολύ χάνοντας αρκετούς βασικούς που τα κενά τους δεν καλύφτηκαν, στα φιλικά τα πήγε πολύ άσχημα, πήρε όμως το Σούπερ Καπ στα πέναλτι με τη Ρίο Άβε. Αδύναμη πέρσυ η Πάκος Φερέιρα σώθηκε στα μπαράζ όμως δεν φρόντισε να ενισχυθεί και θα παλέψει για τη ζωή της και φέτος. Δεν κερδίζει εδώ και εννιά πρεμιέρες η Μπενφίκα όμως δεν γίνεται να εμπιστευτούμε την Πάκος, θα πάμε με το under 2,75 καθώς οι "Αετοί" έδειξαν τρομερά δύστοκοι με την Ρίο Άβε.

420. ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Μετά από τρεις καλές εμφανίσεις η Βιτόρια επέστρεψε στις ήττες και παρέμεινε στο +1 από τη ζώνη, εντός έχει 1-2-3 ρεκόρ που δεν αντικατοπτρίζει τη δυναμική της, είναι ανταγωνιστική ως ομάδα και δεν είναι για τόσο χαμηλά. Από πολύ άσχημη εμφάνιση και ήττα στο κλάσικο με τη Φιγκεϊρένσε προέρχεται η Σαπεκοένσε, εκτός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα (1-1-4, 3-9 γκολ). Άσος.

421. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Δεν τα κατάφερε στο ντεμπούτο του Σκολάρι η Γκρέμιο, ηττήθηκε με 2-0 από τη μισητή Ιντερνασιονάλ και συμπλήρωσε τρεις ήττες, έχει μείνει πίσω και η ανάγκη για ανάκαμψη είναι μεγάλη. Μαχητική ομάδα η Κρισιούμα, παλεύει για τον κάθε πόντο και αυτό έκανε και στα δυο τελευταία όπου πήρε την ισοπαλία από Σάο Πάολο και Κρουζέιρο, εκτός πάντως έχει πολλά προβλήματα (0-2-4, 1-12 γκολ). 1 & under 3,5 στον Stoiximan.

422. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Τελευταία παραμένει η Κοριτίμπα όμως μάζεψε τη διαφορά, προέρχεται από τρία εξαιρετικά αποτελέσματα συλλέγοντας επτά πόντους απέναντι σε τοπ ομάδες. Μεσοβδόμαδα έπαιξε με βασικούς στο κύπελλο και προκρίθηκε, μακρινό και επίπονο όμως το ταξίδι στο Μπελέμ ενώ εντός (1-3-2) δέχεται και πετυχαίνει δύσκολα το γκολ με αποτέλεσμα να έχει 5/6 NG και άλλα τόσα under. Δεύτερη εντός έδρας νίκη επί Λουσεμπούργκο για τη Φλαμένγκο, παραμένει όμως εντός επικίνδυνης ζώνης. Σκοράρει με μεγάλη δυσκολία, με 9 γκολ σε 14 ματς έχει την χειρότερη επίδοση στην κατηγορία. 5/6 under εντός η Κοριτίμπα, 3/3 0-1 γκολ η Φλαμένγκο με το νέο της κόουτς, μονόδρομος το under 2,25.

423. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΣΑΝΤΟΣ

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες εκτός η Κρουζέιρο επιστρέφει στην πανίσχυρη έδρα της (5-1-0, 17-4 γκολ) με σκοπό να μην αφήσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση να μικρύνει περισσότερο από το +2. Η Σάντος ήταν καλή αλλά έχασε από την Κορίνθιανς, χειροκροτήθηκε όμως η ομάδα και το κλίμα είναι καλό με την έλευση Ρομπίνιο, καλή αμυντικά, είναι από τις λίγες που μπορούν να βάλουν δύσκολα στη "ραπόζα" εντός, +1 ασιατικό για τους φιλοξενούμενους.

424. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Kλάσικο του Σάο Πάουλο, τεράστια αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Παραπαίει η Παλμέιρας που δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι (0-2-6), χαμός στην ομάδα με τον κόσμο έξαλλο, τους παίκτες να πλακώνονται μεταξύ τους και τον Γκαρέκα να σκέφτεται να φύγει. Επέστρεψε στις νίκες η Σάο Πάολο όμως εκτός δεν πείθει (2-2-2), δέχεται εύκολα το γκολ και έχει μερικές καλές απουσίες. Θα πηγαίναμε με το +0,25 των γηπεδούχων αλλά η υπάρχουσα κατάσταση δεν μας το επιτρέπει.

Πάμε στοίχημα LIVE

425. ΜΠΟΡΝΤΟ – ΜΟΝΑΚΟ

Νο Bet.

426. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ - ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Δύο νίκες εντός με καλές εμφανίσεις, δύο ήττες εκτός με αποκαρδιωτική εικόνα για την Κατόλικα που έχει καλό υλικό αλλά ακόμα ψάχνει τα πατήματα της, εννιά βαθμοί σε τέσσερα ματς για τη Σαντιάγκο Γουόντερερς που είναι πολύ σοβαρή και σκοράρει τουλάχιστον δυο φορές σε κάθε ένα απ' αυτά. +0,75 στο 1,95 ( Bet365).

427. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Νωθρή η Ρίβερ στην πρεμιέρα, έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Χιμνάσια και πρέπει να νιώθει ευχαριστημένη με το βαθμό, καλή εμφάνιση και νίκη με 3-1 της Ροζάριο εντός με την Κίλμες. Το μυαλό ήταν στην κόντρα όμως οι μπουκ είναι διαβασμένοι στις αποδόσεις.

428. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ –ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Κλάσικο του Ρίο με μεγάλη αντιπαλότητα, το ματς όμως θα γίνει 934 χλμ. μακριά. Τα οικονομικά προβλήματα δεν αφήνουν την Μποταφόγκο να αποδώσει σύμφωνα με τις ικανότητες της, έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι (1-2-3) και ο παράγοντας έδρα (2-3-0) δεν υφίσταται, μετράει οκτώ σερί under. Η Φλουμινένσε είναι στο -4 από την κορυφή και έχει μαζέψει δέκα πόντους στα τελευταία τέσσερα, στο προηγούμενο όμως ήταν κάκιστη ενώ γνώρισε αποκλεισμό-σοκ στο κύπελλο. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι η απόδοση όμως δεν αξίζει, είναι ντέρμπι και οι τυπικά γηπεδούχοι θα βγάλουν συσπείρωση ενώ το υλικό τους είναι για το πρώτο μισό.

429. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Δεύτερη σερί ήττα για τη Σπορτ εκτός, επιστρέφει όμως στην ισχυρή της έδρα (4-1-1), εκεί όπου είναι το αφεντικό στις περισσότερες αναμετρήσεις. Στην έβδομη θέση η Ατλέτικο που προέρχεται από σοβαρή εμφάνιση και νίκη, σπάνια μένει στο μηδέν και μπορεί να σκοράρει και σε αυτή την έδρα κάνοντας το 7/7 στα εκτός έδρας GG.

458. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Eξαιρετικό το κλίμα στη Φιγκεϊρένσε, σημείωσε δύο σερί μεγάλες νίκες και βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης για πρώτη φορά φέτος. Ανεβαίνει συνεχώς η Ατλέτικο που συνηθίζει καλές εμφανίσεις όμως δεν παίρνει όσους πόντους αξίζει καθώς δέχεται πάντα γκολ, εκτός έχει 2-1-3 ρεκόρ. Από έξι σερί GG προέρχεται η "Γκάλο" ενώ εκτός έχει 6/6, μπορεί να προσθέσει ένα ακόμα στη συλλογή της.

430. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Αποπροσανατολισμένη όπως ήταν λογικό γύρισε η Γουαδαλαχάρα από το τουρνέ φιλικών στις ΗΠΑ, έχασε με βασικούς στο κύπελλο από ομάδα μικρότερης κατηγορίας και σκορπίστηκε με 3-0 από την Πατσούκα, επιστρέφει το άγχος καθώς παίζει τη σωτηρία της φέτος. Την πρώτη της φετινή ήττα (3-2) γνώρισε δίκαια η Σάντος από την Κερετάρο, προερχόταν από τρία σερί under εμφανίζοντας καλή άμυνα και δυσκοιλιότητα στο γκολ, σε αυτό το ματς σκόραρε δύο φορές αλλά αμυντικά θύμισε Σάντος άλλων εποχών. Under.

431. ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

Την πρώτη φετινή της ήττα γνώρισε η Κόλο Κόλο αν και ήταν ανώτερη από την Ο' Χίγκινς βλέποντας την Ου ντε Τσίλε να φεύγει στο -4, δείγματα πολύς σοβαρής ομάδας δίνει η Εσπανιόλα που μετράει 3/4 νίκες με μηδέν παθητικό. Στιβαρή αμυντικά ομάδα οι φιλοξενούμενοι, υπάρχει και μια νότα ντέρμπι στο ματς, under 2,75.

432. ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Δύο σερί ήττες με πολύ άσχημες εμφανίσεις για τη δεύτερη στην Ανατολή Ουάσινγκτον, εντός πάντως παραμένει πολύ ισχυρή (7-3-2), σε εξίσου κακή φόρμα (0-0-3) το Κολοράντο που παλεύει για τα πλέι-οφ όμως εκτός έδρας χωλαίνει (2-3-6, 8/11 GG, 8/11 οver). Άσος.

433. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Εμφανώς κατώτερη ποιοτικά από τη Λανούς η Μπελγράνο, ηττήθηκε με 1-0 και το σκορ την κολακεύει, στο Φινάλ είχε 1-7-1 εντός. Πολύ άσχημη η εικόνα της Μπόκα στην πρεμιέρα, ήττα με 0-1 από τη Νιούελς όντας ανύπαρκτη επιθετικά απέναντι σε μια κλειστή άμυνα και ήδη άρχισαν οι ακραίες αντιδράσεις από τον κόσμο της. Δεν θα πάρουν μεγάλα ρίσκα, under 2 και ισοπαλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ