ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

324. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Φρούριο φέτος η έδρα του Παναιτωλικού, απ΄όπου δεν πέρασαν ούτε οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας, ωστόσο η εικόνα του στα τελευταία ματς είναι προβληματική, ειδικά στον αμυντικό τομέα. Το σετ των αποδόσεων δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων, ενώ ο Πανιώνιος σπάνια φέτος έχει χάσει με κάτω τα χέρια, ειδικά από ομάδες ανάλογου βεληνεκούς. Στο 1,90 προσφέρει η Bet365το ασιατικό διπλό +1. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

325. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή στη Δανία, από δύο ισοπαλίες με κακές εμφανίσεις έρχεται η Άαλμποργκ (5-4-0), με νίκη επί της Βίμποργκ (2-3-4 εκτός) πάντως θα πάει για διακοπές όντας 2 στη βαθμολογία. Πρώτα over και μετά άσος.

326. ΚΑΪΣΕΡΙ ΕΡΣΙΓΕΣΠΟΡ – ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ

2-0-4 μετράει εκτός έδρας η Εσκίσεχιρ, δεν είναι τόσο καθαρό φαβορί όσο δείχνουν οι αποδόσεις.

327. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Τo over θα κρατήσουμε βασικά, η Σίβασπορ έχει το εύκολο γκολ και μετράει 4/6 over 2,5 εκτός, η Μπεσίκτας σκόραρε τρεις φορές στα τρία πιο πρόσφατα.

314. ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ - ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει η Γιόνγκ Αϊντχόφεν τελευταία, αλλά το αήττητο σερί της (5-2-0) πήρε τέλος με το 1-2 από την ΦΚ Αϊντχόφεν την προηγούμενη αγωνιστική. Με τα γκολ θα ασχοληθούμε.

Πάμε Στοίχημα LIVE

328. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ.

Να συνεχίσει το καλό σερί της με τον νέο της προπονητή (7-3-1, τέρματα 25-4) και να πλησιάσει ξανά την κορυφή θέλει η Καϊζερσλάουτερν, βρίσκει όμως απέναντί της μια ομάδα που πλέον μετά την απόλυση του Μπίσκενς είναι πολύ ήρεμη και πιο συσπειρωμένη. Με υπηρεσιακό οι φιλοξενούμενοι, δεν είναι για 1,40 ο άσος, 1,72 πληρώνει στην Bet365να κάνει η Καϊζερσλάουτερν το 8/8 στα εντός έδρας over. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

329. ΚΡΕΤΕΪΓ - ΜΕΤΣ

Ματς για το γαλλικό κύπελλο, η πρωτοπόρος της Λιγκ 2 Μετς (4-1-2 εκτός στο πρωτάθλημα) είναι καλύτερη ομάδα από την Κρετέιγ (3-2-2 εντός) και έχει την άνεση να δώσει έμφαση στη διάκριση στο κύπελλο, 0:0 ασιατικό διπλό.

330. ΣΠΕΤΣΙΑ – ΑΒΕΛΙΝΟ

3-3-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Σπέτσια, 4-2-3 το εκτός της Αβελίνο, που δεν θα χαλαστεί με το βαθμό. Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.

331. ΡΕΞΑΜ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Νο Bet.

332. ΣΟΥΟΝΣΙ – ΧΑΛ

Από τη στιγμή που η Σουόνσι σκοράρει και χωρίς επιθετικό δεν έχουμε λόγο να μην την στηρίξουμε απέναντι σε μια Χαλ που και κατώτερη ποιοτικά είναι, και χάνει μεγάλο μέρος της δύναμής της εκτός έδρας, όπου έχει χάσει τα έξι από τα επτά ματς που έχει δώσει. Στο 1,75 προσφέρει τον άσο ο Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

333. ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ - ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ

2-2-0 αήττητο τρέχει η Σετούμπαλ (1-2-2 εντός), από δύο σερί νίκες, η πιο πρόσφατη επί της Πόρτο με 1-0, έρχεται η Ακαδέμικα (2-1-2 εντός), θα πάμε με την αλληλεξουδετέρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ