ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (8/4). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

134. ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ - ΜΑΤΣΟΥΜΟΤΟ ΓΙΑΜ.

Λιγκ Καπ Ιαπωνίας, νωρίς ακόμα στο θεσμό για να ασχοληθούμε.

135. ΜΟΝΤΕΝΤΙΟ ΓΙΑΜ. - ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Ομάδες που αγαπάνε τα γκολ και παίζουν ανοιχτά, επιλογή τοover.

136. ΝΙΙΓΚΑΤΑ - ΤΟΣΟΥ

Το ακριβώς αντίθετο εδώ, αλλά τοunderείναι προσεγμένο.

137. ΣΙΜΙΖΟΥ - ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Καλύτερη ομάδα η Καβασάκι, από τέσσερις σερί ήττες έρχεται η Σιμίζου.

138. ΧΙΡΟΣΙΜΑ - ΣΟΝΑΝ

Σφιχτές ομάδες, δύσκολα το ματς θα ανοίξει, πέντε ματς αήττητοι οι φιλοξενούμενοι, στη λογική του 0-0/1-0.

139. ΣΕΝΤΑΪ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

ΝοBet.

140. ΑΠΟΕΛ - ΟΜΟΝΟΙΑ

Πρώτος ημιτελικός για το κύπελλο Κύπρου, σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, τεράστιο ντέρμπι, προφανώς δεν θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.

141. ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ - ΖΕΝΙΤ

Επικίνδυνη έξοδος για τη Ζενίτ (7-2-1 εκτός), που με το 2-1 επί της ΤΣΣΚΑ άνοιξε τη διαφορά τους στους οκτώ πόντους, το Γκρόζνυ είναι πάντα αφιλόξενο, με τους γηπεδούχους (5-3-3 εντός) να κλείνουν μια κακή περίοδο 0-1-6 με το διπλό στην ΟΥΦΑ (0-1). Σίγουρα η ποιότητα των φιλοξενούμενων λέει διπλό, καλύτερα όμως σε αυτές τις τιμές να μη μπλέξουμε, άλλωστε η ασιατική αγορά κινείται ελαφρώς προς την κόντρα.

143. ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ

Ένα κλικ παραπάνω στον άσο.

144. ΚΟΥΜΠΑΝ - ΟΥΡΑΛ

5-5-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Κούμπαν, 2-1-6 το εκτός της Ουράλ, ανεβασμένοι κάπως τελευταία οι φιλοξενούμενοι αλλά σίγουρα όχι στο επίπεδο των γηπεδούχων.

145. ΠΑΡΜΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Να αποχαιρετήσει την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι θέλει η Πάρμα, που έρχεται από εμφάνιση ψυχολογίας (1-1 εκτός έδρας με την Ίντερ, όπου θα μπορούσε και να κερδίσει), η Ουντινέζε δεν πρόκειται να κινδυνέψει παρά το ότι έχει μόνο τρεις νίκες στα 20 τελευταία (3-9-8) και ακόμα και ο βαθμός θα την εξυπηρετήσει. Αουτσάιντερ δίνεται το αμφίσκορο, δεν δείχνει άσχημη επιλογή στο 1,91 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

146. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Η Γκλάντμπαχ είναι σταθερότατη φέτος κι έρχεται από δύο σερί σούπερ διπλά (0-2 την Μπάγερν, 1-4 τη Χόφενχαϊμ με ανατροπή), τα νοκ-άουτ ματς όμως έχουν τους δικούς τους κανόνες και η Μπίλεφελντ έχει ήδη αποκλείσει δύο ομάδες της Μπουντεσλίγκα (Χέρτα, Βέρντερ) εντός έδρας, όπου μάλιστα μετράει 15-2-0 σε όλες τις διοργανώσεις από τον Αύγουστο και μετά. Δεν αναμένεται περίπατος για την ομάδα του Φαβρ, στο 1,95 προσφέρεται ο +1 ασιατικός άσος στην Bet365(άνοιξε στο 1,60). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

147. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΜΟΣΧΑΣ

Τρια ματς χωρίς νίκη η Λοκομοτίβ (6-3-2 εντός), κολλάει συχνά επιθετικά και με την Τορπέντο (3-3-5 εκτός με 12-21 γκολ) αν έρχεται από μεγάλο διπλό στην Άρσεναλ Τούλα (1-3) το απόγευμα των παιχτών του Μπόζοβιτς ίσως δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνει το σετ.

148. ΓΚΕΦΛΕ - ΚΑΛΜΑΡ

0-2 τη Φάλκενμπεργκ στην πρεμιέρα η Γκέφλε, 0-0 εντός κόντρα στη Χέλσινγκμποργκ η Κάλμαρ. Τριπλή, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις.

149. ΕΡΕΜΠΡΟ - ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ

Δυνατό μπάσιμο έχουν κάνει και οι δύο ομάδες στη χρονιά, δεν θα πάρουμε πλευρά.

150. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ - ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

Δεν δείχνει τίποτα το τρομερό η φετινή Χέλσινγκμποργκ, αλλά και η Φάλκενμπεργκ δεν εμπνέει για κόντρα.

151. ΜΙΑΛΜΠΙ - ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ

Πρεμιέρα στην Σουπερέταν, εξαιρετική στο κύπελλο η ΑΦΚ Γιουνάιτεντ, τα χάντικαπ της έχουν υποχωρήσει ραγδαία.

152. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Δύναμη το “Μπόρος”, αλλά η Χάμαρμπι έχει μπει με φόρα στη σεζόν και το απέδειξε και στο 2-0 επί της Χάκεν. Πάσο ή κόντρα.

153. ΜΠΟΥΜΑΛΑΝΓΚΑ ΜΠΛΑΚ ΕΪΣΙΣ - ΜΑΜΕΛΟΝΤΙ ΣΑΝΤΑΟΥΝΣ

3-3-6 το εντός έδρας ρεκόρ των Μπλακ Έισις, από 7-0-1 έρχονται οι Μαμελόντι Σάνταουνς (6-4-2 εκτός), 2στον βαθμολογικό πίνακα.

154. ΟΡΛΑΝΤΟ ΠΑΪΡΕΤΣ - ΠΛΑΤΙΝΟΥΜ ΣΤΑΡΣ

7-2-3 το εντός έδρας ρεκόρ των Ορλάντο Πάιρετς, 3-1-7 το εκτός των Πλάτινουμ Σταρς, 7-4-0 αήττητο σερί τρέχουν οι γηπεδούχοι.

155. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Δυνατό ντέρμπι στη Μόσχα, τρίτο στα τελευταία τέσσερα για τη Ντιναμό (5-1-3) που έχασε 1-0 από Σπαρτάκ, 0-1 από Ζενίτ και έφερε 2-2 εντός με τη Λοκομοτίβ, η ΤΣΣΚΑ (9-0-2 εντός) ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την ομάδα του Βίλας Μπόας μένοντας οκτώ βαθμούς πίσω της. Ένα κλικ παραπάνω στον άσο, το Χ δεν εξυπηρετεί σίγουρα τους γηπεδούχους.

156. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΚΟΡΔΟΒΑ

Χαμηλά ο άσος από τη στιγμή που μιλάμε για εξάποντο παραμονής.

157. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ

Εμφανές το προφανές.

158. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ - ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Ημιτελικός για το ολλανδικό κύπελλο, νοκ-άουτ παιχνίδι, ματς της χρονιάς για τις δύο ομάδες, ειδικά η Γκρόνινγκεν (6-7-2 εντός στο πρωτάθλημα) το έχει σημαδέψει εδώ και καιρό, αφού είναι ο συντομότερος δρόμος για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όχι ότι η Εξέλσιορ δεν θα τα δώσει όλα, αλλά το “Έρεμπορχ” είναι καυτή έδρα και οι γηπεδούχοι ένα σκαλί πάνω σε ποιότητα και βάρος φανέλας. Άσος.

159. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Φόρμα στην κατάλληλη στιγμή έχει πιάσει η Βασιλεία. Η Σεν Γκάλεν έχει πάρει την κατηφόρα και παρότι εντός έδρας είναι πάντοτε πιο δυνατή, δύσκολα θα τα βγάλει πέρα με την πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο. Εξαιρετικό το 3,05 του Stoiximan για τη νίκη της φιλοξενούμενης συνδυαστικά με το over 2,5, απόδοση που πρόλαβε ο B66. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

160. ΑΛΤΑΧ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προημιτελικά κυπέλλου Αυστρίας, νοκ-άουτ ματς, κάνει φέτος τις γκέλες της η Σάλτσμπουργκ (8-2-3 εκτός), στο πρωτάθλημα έχει δύο ήττες σε τρία ματς κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη της σεζόν Άλταχ (9-2-2 εντός), που έρχεται από τρεις σερί νίκες. Οι κυνηγοί φαντασμάτων πάνε με το πλουσιοπάροχο 1Χ.

161. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Νοκ-άουτ προημιτελικός για το γερμανικό κύπελλο, 3-1-0 κόντρα στη Λεβερκούζεν μετράει την τελευταία διετία η Μπάγερν, που παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες βγήκε τον τρόπο να πάρει το κλάσικο με τη Ντόρτμουντ (0-1), οι “ασπιρίνες” έχουν ταβάνι και δύσκολα θα στερήσουν τίτλο από την ομάδα του Γκουαρντιόλα.

162. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Καλό διπλό για όποιον δεν λυπάται τα χρήματα του.

163. ΝΑΠΟΛΙ - ΛΑΤΣΙΟ

Επαναληπτικός ημιτελικός κυπέλλου μετά το 1-1 του Ολίμπικο. Σχεδόν κατάμεστο θα είναι το Σαν Πάολο, η Νάπολι πάντως είναι σε κακή κατάσταση (0-2-3 στα πέντε τελευταία) και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ούτε εντός έδρας (7-5-2). Η Λάτσιο έχει βρεθεί στο -1 από τη δεύτερη θέση καθώς είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, μετρώντας εφτά σερί νίκες. Από το 1,77 στο 1,65 έχει πέσει το +0,5 των λατσιάλι, στο 1,70 αντέχει ακόμα το Χ2 στην Bet365, ματς με πολύ ζουμί και στο live, αφού δύσκολα η πρόκριση να είναι καθαρισμένη στο φινάλε. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

164. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΠΟΝΤΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ

Επαναληπτικός ημιτελικός για το πολωνικό κύπελλο, η υπόθεση –πρόκριση έχει κριθεί από το πρώτο παιχνίδι (1-4), αγαπάνε τα γκολ οι φιλοξενούμενοι,πιθανό να δούμε ξανάover.

Πάμε στοίχημα LIVE

165. ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Έλλειψη φρεσκάδας και ιδεών έδειξε η Αμπερντίν (10-3-2 εντός) στις πρόσφατες ισοπαλίες της με Νταντί (1-1 εκτός) και Πάρτικ Θιστλ (0-0 εντός), εξάποντο το παιχνίδι της κόντρα στην Ινβερνές (8-1-6 εκτός), αν κερδίσει ουσιαστικά κλειδώνει τη 2θέση. Πέντε ματς χωρίς νίκη (0-3-2) οι φιλοξενούμενοι, δεν είναι για 1,80 ο άσος, έχει τουλάχιστον πολύ Χ μέσα, τα κλασσικά σκοράκια 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1) η επιλογή μας εδώ.

166. ΝΤΑΝΤΙ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Μεγάλο ντέρμπι στο Νταντί, οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο, έρχονται από ισοπαλίες με 1-1 κόντρα στης ισχυρές Αμπερντίν και Ινβερνές, στα 11 τελευταία έχασαν μόνο από τη φορμαρισμένη Ρος Κάουντι, στην αντίπερα όχθη η Γιουνάιτεντ (5-2-7 εκτός) βρίσκεται στη χειρότερη φάση της από την αρχή της σεζόν, μετρώντας 0-1-5 στα έξι τελευταία. 6-1-0 μετράνε οι “Άραβες” κόντρα στη μισητή τους αντίπαλο τα τελευταία χρόνια (2/2 καθαρές νίκες φέτος), οι οιωνοί πάντως αυτή τη φορά δεν είναι με το μέρος τους. Άσος με κάλυψη στο Χ.

167. ΣΕΛΤΙΚ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Δεν είναι κακή ομάδα η Πάρτικ (3-4-8 ρεκόρ εκτός), η διαφορά των “Κελτών” όμως από όλες τις ομάδες της χώρας είναι μεγάλη.

168. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΦΟΛΚΕΡΚ

Ενθουσιασμός στη Λίβινγκστον (2-3-9 εκτός) για το 4-0 επί της Αλόα στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ, ο δρόμος για την παραμονή όπως είναι μακρύς (-6). Ποιοτικότερη σαφώς η Φόλκερκ (7-4-4 εκτός), με πολλά από τα παιχνίδια της πάντως να τα παίρνει στο γκολ, το προσπερνάμε.

169. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Καμπανάκι για τη Χιμπέρνιαν (7-6-3 εντός) η εντός έδρας ήττα από την Κουίν Οφ Σάουθ (0-1), συμπλήρωσε τρεις σερί και πλέον απειλείται η θέση της στα πλέι-οφ. Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ η Νταμπάρτον (5-3-7 εντός), από τις πλέον αδιάφορες ομάδες της λίγκας, διπλό στο 1,50+ πάντως δεν θα παίξουμε.

170. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ - ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Νίκη μετά από οκτώ (0-1-7 με 2-24 γκολ) για την Κάουντενμπιθ (3-2-11 εκτός), εμφατική μάλιστα (3-0 Νταμπάρτον), δεν προλαβαίνει τα πλέι-οφ η Ρέιθ (6-3-7 εντός, -10 από την 4θέση), το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους.

171. ΧΑΡΤΣ - ΑΛΟΑ

Κατήφεια στην Αλόα (2-4-10 εκτός) μετά τη συντριβή στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ από τη Λίβινγκστον (4-0), τώρα έχει να παλέψει για τη σωτηρία της. 2ήττα στη σεζόν για τη Χαρτς το 2-1 από τη Ρέιντζερς, άνετη είναι αλλά πάντα ικανή να συντρίψει τον οποιοδήποτε στην κατηγορία.

172. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Όπως δήλωσε και ο Γκαλτιέ η Σεντ Ετιέν πρέπει να υπερβάλλει εαυτό και να παίξει πάνω από τις δυνατότητες της προκειμένου να αποκλείσει την Παρί στο γήπεδο της και να περάσει αυτή στον τελικό του κυπέλλου. Δεν καταλαβαίνει μέχρι στιγμής από κούραση (ούτε και από απουσίες) η Παρί που παίζει όλη τη χρονιά (ημιτελικό κυπέλλου, τελικό Λιγκ Καπ, προημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα) στις επόμενες 25 μέρες. Η Σεντ Ετιέν στα τρία φετινά με τους επίδοξους πρωταθλητές δεν κατάφερε να σκοράρει, για να έχουν ελπίδες οι «στεφανουά» ξέρουν πολύ καλά πως πρέπει να κλείσουν καλά τους διαδρόμους προς στην εστία τους και να περιορίσουν τη δράση των Ιμπραϊμοβιτς, Καβάνι και Παστόρε. Καλή σκέψη δείχνει το under (1,775) στην Bet365αφού είναι και νοκ-άουτ ματς και αναμένεται να υπάρχει σκοπιμότητα.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

173. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Ημιτελικός κυπέλλου Πορτογαλίας, επαναληπτικός του 2-2 στη Μαδέιρα, τα “λιοντάρια” θα πάρουν λογικά στην πρόκριση, αλλά αυτό μπορεί να γίνει και χωρίς αν νικήσουν.

174. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τοπικό ντερμπάκι, από τρεις σερί νίκες έρχεται η Ράγιο (6-1-7 εντός) αλλά τους “μεγάλους” δεν μπορεί αν τους ανησυχήσει με το αλέγκρο στυλ της, η Ρεάλ Μαδρίτης (10-0-5 εκτός) έρχεται από το 9-1 επί της Γρανάδα και μετράει 13 σερί νίκες κόντρα στους “φτωχούς” της γείτονες.

175. ΓΡΑΝΑΔΑ - ΘΕΛΤΑ

Νο Βet.

176. ΑΓΚ. ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ - ΤΖ. ΝΤΕ ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ

Επτά ματς χωρίς νίκη (0-4-3) η Αγκίλιας Ντοράδας (2-3-1 εντός), τρία η Κόρντομπα (1-2-3 εκτός) δείχνει να έχει αρκετό Χ μέσα.

177. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΟΥΙΛΑ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

ΝοBet.

178. ΝΤΕΠ. ΤΑΤΣΙΡΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ

Θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το αποτέλεσμα του Γκουαρανί-Ρασίνγκ που γίνεται τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε κάθε περίπτωση η Ντεπ. θέλει μόνο νίκη, αλλά αν έχει κερδίσει και η Γκουαρανί οι πιθανότητες της για πρόκριση θα έχουν εκμηδενιστεί.

179. ΟΥΡΑΚΑΝ - ΟΥΝ. ΣΟΥΚΡΕ

5/6under2,5 και 3/6 0-0 έχει ο συγκεκριμένος όμιλος, σφιχτές ομάδες που θα ψάξουν για οτ μισό-μηδέν.

180. ΟΥΝΙΑΟΤΟΝΟΜΑ - ΝΤΕΠ. ΚΟΥΚΟΥΤΑ

NoΒet.

181. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΜΙΝΕΡΟΣ

Λογικά οι βραζιλιάνοι θα κάνουν το χρέος τους.

182. ΤΙΓΚΡΕΣ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Γνωρίζοντας το αποτέλεσμα του Σαν Χοσέ-Χουάν Αουρίτς (γίνεται την προηγούμενη μέρα) η Τίγκρες μπορείς να είναι μερικώς έως εντελώς αδιάφορη. Η Ρίβερ πιθανότατα θα χρειάζεται μόνο νίκη, σε κάθε άλλο αποτέλεσμα δεν θα εξαρτάται από το δικό της ματς στο φινάλε. Σε τιμές αουτσάιντερ οι Αργεντίνοι, ίσως σηκώνουν ένα ποντάρισμα.

183. ΙΝΤΕΠΕΝΤ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ

Εμφανές το προφανές.

184. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ - ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

ΝοBet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ