ΜΠΑΣΚΕΤ

Το τέλος των σερί και η μάχη της τετράδας

Το τέλος των σερί και η μάχη της τετράδας

Η 18η αγωνιστική στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ περιλάμβανε τέσσερα "διπλά" ενώ ο Κόροιβος και ο Αρκαδικός επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από έξι και οκτώ σερί ήττες, αντίστοιχα. Όλη η δράση σε Α1, Α2 και Γυναίκες.

Η νίκη του Ρεθύμνου στην PAOK Sports Arena είναι το αποτέλεσμα που ξεχωρίζει στην πρώτη... δόση της 18ης αγωνιστικής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το Sport24.gr συγκέντρωσε την αγωνιστική δράση στην Α1, την Α2 Ανδρών και την Α1 Γυναικών.

Το Ρέθυμνο επικράτησε του ΠΑΟΚ στην PAOK Sports Arena με σκορ 87-94 , πανηγύρισε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ έπειτα από οκτώ ήττες μακριά από την Κρήτη και υποχρέωσε τον "Δικέφαλο" στην τέταρτη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε της Καβάλας με σκορ 55-65 στο κλειστό της Καλαμίτσας, έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες στην κανονική περίοδο και φιγουράρει μόνη στην τρίτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 14-4. "Κατέβασε" 20 ριμπάουντ ο Ουίλιαμς!

Μετά από δύο μήνες και οκτώ συνεχόμενες ήττες, ο Αρκαδικός πήρε το ροζ φύλλο αγώνα επικρατώντας εντός έδρας του Κολοσσού ( 67-77 ). Νέα σπουδαία εμφάνιση από τον Καββαδά, χωρίς τον Ρουπ Άχονεν αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Ο Άρης πρόσθεσε ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα στο ενεργητικό του περνώντας αλώβητος από τα Τρίκαλα με 68-83 . Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στηρίχτηκε στην τριπλέτα των Ουάιτ, ΜακΝίλ και Χάγκινς για τη 18η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το αρνητικό σερί του Κόροιβου ολοκληρώθηκε σήμερα (13/2) στο Δ.Κ.Γ. Ήλιδας, μετά την εντός έδρας επικράτηση επί της Κηφισιάς ( 87-77 ). Οι Ντάρελ Χάρις (26π., 11ριμπ.) και Αλεκσάνταρ Τσάπιν (22π.) έκαναν τη διαφορά για τους νικητές.

Η 18η αγωνιστική ολοκληρώνεται την προσεχή Δευτέρα (15/2), με τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός - Απόλλων Πάτρας (17:30) και Λαύριο - Ολυμπιακός (18:30).

Στα της Α2 Ανδρών, ο Φάρος Κερατσινίου επιβλήθηκε του Παγκρατίου με 87-69 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Δια χειρός Αλέξανδρου Σιγκούνα ήρθε η νίκη για την Κύμη. Νίκη - ανάσα για το Περιστέρι. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα .

Για την Α1 Γυναικών, ο Παναθηναϊκός έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στον (γεμάτο ελλείψεις) Ιπποκράτη Κω, επικρατώντας με 79-30 . "Διπλό" για τον ΠΑΟΚ στην έδρα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ