ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνάντηση Τσαρτσαρή με το Δήμαρχο Αμαρουσίου

Συνάντηση Τσαρτσαρή με το Δήμαρχο Αμαρουσίου

Ο Κώστας Τσαρτσαρής είχε το πρωί της Τρίτης συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη ο οποίος ευχήθηκε στον πρώην πλέον καλαθοσφαιριστή καλή επιτυχία με ότι καταπιαστεί

Μόλις δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ο Κώστας Τσαρτσαρής έγινε δεκτός από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου:

"Τον τέως μπασκετμπολίστα της ομάδας του Παναθηναϊκού Κώστα Τσαρτσαρή, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δύο μόλις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της απόφασής του να τερματίσει την καριέρα του στο μπάσκετ.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, με αφορμή την απόφαση του παίκτη να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, μίλησε με θερμά λόγια για το ήθος και την πολύχρονη προσφορά του στον αθλητισμό και ειδικά στο άθλημα του μπάσκετ, και του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στα επόμενα βήματά του.

Ο 34χρονος Κώστας Τσαρτσαρής, έπειτα από 16 χρόνια παρουσίας στο μπάσκετ, αποφάσισε να αποχωρήσει μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από την ομάδα του. Για την προσφορά του στο μπάσκετ τιμήθηκε προ ημερών και από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ