ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Αντετοκούνμπο: "Εκπληκτικό συναίσθημα!"

Αντετοκούνμπο: "Εκπληκτικό συναίσθημα!"

Το επίσημο ντεμπούτο του Θανάση Αντετοκούνμπο με την Εθνική ομάδα συνδυάστηκε με τη νίκη επί του Ιράν στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού τουρνουά και ο διεθνής φόργουορντ μίλησε για ένα εκπληκτικό συναίσθημα.

Η Εθνική ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο Προολυμπιακό τουρνουά, επικρατώντας του Ιράν και κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, στο επίσημο ντεμπούτο του Θανάση Αντετοκούμπο με τα γαλανόλευκα.

"Είναι εκπληκτικό συναίσθημα να παίζεις για την πατρίδα σου, τους φίλους σου και την οικογένειά σου και αυτό να γίνεται παίζοντας μαζί με τον αδελφό σου. Είμαστε ένα νέο σύνολο και θα δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε κάθε παιχνίδι πιστεύω πως θα γινόμαστε καλύτεροι. Πιστεύω πως όλα τα παιδιά μπορούν να βάλουν τα σουτ και αν γίνει αυτό, με την άμυνα που παίζουμε, θα είμαστε μία πολύ δυνατή ομάδα" εξήγησε ο διεθνής φόργουορντ στην κάμερα του OTE TV.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της Εθνικής: "Είμαστε νέα παιδιά, ο ένας παίζει και βουτάει στο παρκέ για τον άλλον και ακόμα και στον πάγκο όταν είμαστε, σηκωνόμαστε όρθιοι".

Μάλιστα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σχολίασε την απόκτηση του Κέβιν Ντουράντ από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς : "Τώρα μου το είπε ένας φίλαθλος. Είναι απίστευτο κι έχουμε να δούμε πάρα πολλά...".

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ