ΜΠΑΣΚΕΤ

Ποδόσφαιρο: Το... άλλο πάθος του Κόμπι Μπράιαντ

Ποδόσφαιρο: Το... άλλο πάθος του Κόμπι Μπράιαντ

Ο Κόμπι Μπράιαντ μίλησε για το πάθος του με το ποδόσφαιρο, εξηγεί τον λόγο, ενώ τονίζει ότι το γεγονός πως έπαιξε μικρός μπάλα του επιτρέπει να αντιλαμβάνεται από διαφορετική οπτική γωνία το μπάσκετ.

Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ βρίσκεται στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει από κοντά το Κύπελλο Συνομοσπονδικών.

Ο Αμερικανός δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για το ποδόσφαιρο, λέγοντας ότι όταν ήταν μικρός έπαιξε ποδόσφαιρο, καθώς μεγάλωσε στην Ιταλία.

"Όταν ήμουν πιτσιρικάς έπαιξα πολύ ποδόσφαιρο και αυτό με βοήθησε στην καριέρα μου. Είναι διαφορετικά αθλήματα, αλλά το ποδόσφαιρο που έπαιξα μικρός με βοήθησε να αντιλαμβάνομαι από διαφορετική γωνία και σκοπιά το μπάσκετ", ήταν τα πρώτα του λόγια στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA.

Στη συνέχεια, ο Κόμπε Μπράιαντ τόνισε ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι σαν θρησκεία... " Το πάθος για το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο. Είναι κάτι ξεχωριστό, είναι περισσότερο σαν θρησκεία. Μεγαλώνοντας στην Ιταλία είχε από πρώτο χέρι την εμπειρία να κατανοήσω την αγάπη των οπαδών για το ποδόσφαιρο και είναι μοναδική".

Έπειτα ρωτήθηκε για το ποιον θεωρεί ως τον... ποδοσφαιρικό Κόμπι Μπράιαντ: " Παρακολουθώ τον Μέσι, ο οποίος διαθέτει εξαιρετική ικανότητα με τη μπάλα στα πόδια. Θα πρέπει επίσης να αναφέρω και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Νομίζω αυτά τα παιδιά αντιλαμβάνονται το άθλημα τους, από την πλευρά που βλέπω εγώ το μπάσκετ".

Τέλος, όσον αφορά τον Φιλ Τζάκσον και μια πιθανή ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο τόνισε: " Δεν νομίζω ότι θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα, διότι δεν είναι εξοικειωμένος με αυτό το άθλημα. Δεν αμφιβάλλω όμως ότι διαθέτει την ικανότητα να κατανοεί συστήματα και να τα εφαρμόζει σε μια ποδοσφαιρική ομάδα".

Ο Κόμπι Μπράιαντ με τον Νεϊμάρ...

Ποδόσφαιρο: Το... άλλο πάθος του Κόμπι Μπράιαντ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ