ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι πρωταθλητές επιστρέφουν στην Ελλάδα

Οι πρωταθλητές επιστρέφουν στην Ελλάδα

Οι πρωταθλητές κόσμου (Ljubljana), που πέρσι πήραν την πρόκριση στην Αθήνα και κατέκτησαν το 3x3 World Tour, επιστρέφουν στην Ελλάδα για το 3X3 Urban Legends που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (6-7 Μαΐου) στους Αμπελόκηπους.

Αυτό το Σαββατοκύριακο 06 & 07/05 το 3x3 Urban Legends επιστρέφει σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γήπεδα της Αθήνας, στους Αμπελόκηπους, σε συνεργασία με τον Α.Ο. Αμπελοκήπων!

Η μάχη για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό έχει «ανάψει» για τα καλά! Στο δεύτερο 3x3 Urban Legends της χρονιάς επιστρέφουν και οι περυσινοί πρωταθλητές μας και οι μετέπειτα πρωταθλητές κόσμου, η ομάδα της Ljubljana, για να διεκδικήσει την μια από τις δυο θέσεις της κατηγορίας Elite που οδηγούν στον μεγάλο τελικό του 3x3 Urban Legends και από εκεί στο FIBA 3x3 World Tour στην Πράγα!

Το Σάββατο στις 17:00 αρχίζουν οι κατηγορίες Elite & Amateur, και εκεί οι ελληνικές ομάδες έχουν μια μοναδική ευκαιρία να αντιμετωπίσουν και γιατί όχι να κερδίσουν τους Παγκόσμιους πρωταθλητές! Επίσης είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις του αγωνίσματος να παρακολουθήσουν από κοντά την καλύτερη ομάδα του 2016!

Οι συμμετοχές για όλες τις κατηγορίες είναι ακόμα ανοικτές, για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το site των διοργανωτών .


Οι πρωταθλητές επιστρέφουν στην Ελλάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ