ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Cavalierros κατέκτησαν το "3 οn 3" στην Σύρο

Οι Cavalierros των Παππά, Αθηναίου, Μπόγρη και Παπαντωνίου κατέκτησαν το "3 on 3" στην Σύρο. Γνώρισαν την αποθέωση οι πρωταγωνιστές στο Aegeanball Festival, το οποίο και αγκάλιασε ο κόσμος.

Το 1ο LG AegeanBall Festivalολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία! Ο κόσμος κατέκλυσε για δεύτερο συνεχόμενο απόγευμα τον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου της Σύρου και χάρισε το πιο θερμό του χειροκρότημα στους διάσημους καλεσμένους της διοργάνωσης. Οι 3 Cavalierrosαναδείχθηκαν νικητές της πρώτης σεζόν του μεγαλύτερου 3×3 της Ελλάδας, κερδίζοντας τους LG Warriorsστον Τελικό με 16-14.

Related content EKO Racing Rocketsκέρδισαν με 18-12 την Pro 2, οι LG Warriorsτην Pro 1με 17-12, οι Cosmote Mobile Heroesτους Απένταρουςμε 22-15 και οι 3 Cavalierrosτην Eurohoops Teamμε 21-12.

Στην φάση των Ημιτελικών, οι LG Warriorsεπικράτησαν των EKO Racing Rocketsμε 17-15 και οι 3 Cavalierrosτων Cosmote Mobile Heroesμε 15-12, περνώντας στον μεγάλο Τελικό. Εκεί, ο “αυτοκράτορας” των 3×3 Νίκος Παππάς οδήγησε την ομάδα του στη νίκη και επιβεβαίωσε τον τίτλο του! Την απονομή στους νικητές έκανε ο Δήμαρχος της Σύρου, Γιώργος Μαραγκόςκαι η Αν. ΥπουργόςΟικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

LG AegeanBall Festivalνίκησε το οικογενειακό κλίμα, το ευ αγωνίζεσθαι, η αξία της συμμετοχής και φυσικά το φιλανθρωπικό πνεύμα. Είναι μια διοργάνωση που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει στην Ευρώπη και χαρακτηρίστηκε από την αίγλη και το κύρος παικτών, που έχουν αφήσει ιστορία στα παρκέ τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.

Το χαμόγελο του οικοδεσπότη, Γιώργου Πρίντεζη, καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς ήταν αυτό που συμπυκνώνει με τον καλύτερο τρόπο ένα όνειρο που έγινε μετά από πολλές δυσκολίες πραγματικότητα.

Related content

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ