ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Πάμπλο Πριχιόνι ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

Ο Πάμπλο Πριχιόνι ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του

Σε ηλικία 39 ετών ο σπουδαίος Αργεντινός γκαρντ, Πάμπλο Πριχιόνι, ανακοίνωσε το τέλος της πλούσιας καριέρας του, φορώντας την φανέλα της αγαπημένης του Μπασκόνια.

Λίγο πριν κλείσει τα 40 του χρόνια (17/5/1977), ο σπουδαίος Αργεντινός γκαρντ, Πάμπλο Πριχιόνι, ανακοίνωσε το τέλος της πλούσιας καριέρας του. Πριν λίγους μήνες επέστρεψε στην Βιτόρια, καθώς ήθελε να δώσει "τέλος" φορώντας την φανέλα της αγαπημένης του Μπασκόνια. Ο αθλητής θα τερματίσει τώρα την καριέρα του και όχι στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Το τέλος της καριέρας του το ανακοίνωσε με ένα γράμμα, το οποίο και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. "Το σώμα και το κεφάλι μου είναι σε απόλυτη συμφωνία με αυτή την απόφαση. Αποσύρομαι από το επαγγελματικό μπάσκετ", αναφέρει μεταξύ άλλων ο έμπειρος γκαρντ επισημαίνοντας ότι "όλα φτάνουν σε ένα τέλος. Όλα τελειώνουν. Ούτε το μυαλό μου, ούτε το σώμα μου έχουν τη δύναμη ώστε να συνεχίσω να είμαι ανταγωνιστικός. Όλα αυτά τα χρόνια ξεπέρασα όρια που ούτε καν είχα διανοηθεί! Ήταν μια απίθανη διαδρομή. Το μόνο που μπορώ να πω πλέον είναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!! Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις πρώην ομάδες μου που με εμπιστεύτηκαν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ