ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτοιμος για τον τίτλο ο Κουκουλεκίδης

Έτοιμος για τον τίτλο ο Κουκουλεκίδης
Ο Κουκουλεκίδης στον τελικό

Ο Στράτος Κουκουλεκίδης είναι έτοιμος να οδηγήσει την Σιτσουάν από σήμερα στους ρυθμούς των τελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος NBL της Κίνας. Δείτε τι δηλώνει στο Sport24.gr.

Έτοιμος να οδηγήσει την Σιτσουάν από σήμερα στους ρυθμούς των τελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος NBL της Κίνας που θα κριθεί στις τρεις νίκες και στην κατάκτησή του κόντρα στην Γιανγκσού είναι ο Στράτος Κουκουλεκίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός αν και χρειάστηκε μπρέικ απέκλεισε στους ημιτελικούς και απέκλεισε την πρώτη της κανονικής περιόδου Τσόνγκινγκ, του γνώριμού μας από το πέρασμά του από το ελληνικό πρωτάθλημα στον Ηρακλή Ντράγκαν Ράτσα, με σκορ 2-1.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Κουκουλεκίδη στον τρίτο και τελευταίο ημιτελικό της σειράς με την Τσόνγκινγκ και την νίκη με 86-79 ήταν οι Γουαϊτσάιντ με 24 πόντους και 16 ριμπάουντ και Τσεν με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ.

«Όταν τον περασμένο Γενάρη ξεκινούσα αυτό το μεγάλο ταξίδι το μόνο πράγμα που ευχόμουν ήταν να μπορέσω να μείνω δυνατός μέχρι το τέλος και να βάλω ένα λιθαράκι του Έλληνα προπονητή στην μακρινή αυτή χώρα αλλά τόσο φιλόξενη», τόνισε στο Sport24.gr από την μακρινή Κίνα ο Έλληνας τεχνικός.

Κι όσο για την πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ που ξεκινάνε σήμερα με εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα της Γιανγκσού υποστήριξε: «Με την είσοδο στον τελικό του πρωταθλήματος φυσικά έρχεται η επισφράγιση της όποιας δουλειάς κάναμε με τους παίκτες μου αφού τα υπόλοιπα ήταν λυμένα».

Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω όλα να πάνε καλά στα παιχνίδια των τελικών», και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει αμέσως μετά: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου και φυσικά στον ιδιοκτήτη της ομάδας μου και σε όλους όσους με πίστεψαν».

Όπως και την οικογένειά του στην Ελλάδα: «Φυσικά το μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλη μου την οικογένεια που μέσα από το Skype ήταν κάθε μέρα κοντά μου», για να σταθεί αμέσως μετά στην παρουσία του ως Έλληνα τεχνικού στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος NBL της Κίνας.

«Η χαρά μου πιστεύω είναι και χαρά του Έλληνα προπονητή αλλά και φυσικά όλων των Ελλήνων σε μια εποχή που δυστυχώς σαν λαός έχουμε τα προβλήματά μας και τέτοιες στιγμές ανήκουνε σε όλους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό του Κουκουλεκίδη από το ξεκίνημα των πλέι οφ αλλά και στην διάρκεια της κανονικής περιόδου ήταν ο αδερφός του και διεθνής Έλληνας διαιτητής Στέλιος Κουκουλεκίδης.

Κι όσο τέλος για την σειρά των παιχνιδιών των τελικών της Σιτσουάν του Στράτου Κουκουλεκίδη; Το ξεκίνημα θα γίνει σήμερα στην έδρα της Γιανγκσού, τα επόμενα δύο στην έδρα της Σιτσουάν και αν χρειαστούνε και άλλα δύο και πάλι στην έδρα της Γιανγκσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ