ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα

Έλληνες και ξένοι βετεράνοι παίκτες επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας υποδέχτηκε σήμερα (28/11) στο γραφείο του στην Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης αντιπροσωπεία από Έλληνες και ξένους βετεράνους καλαθοσφαιριστές.

Οι παίκτες βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν στον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, παρουσία του αν. Περιφερειάρχη Δ. Ψωμιάδη.

" Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του στην Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης αντιπροσωπεία από Έλληνες και ξένους βετεράνους καλαθοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν στον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, παρουσία του αν. Περιφερειάρχη Δ. Ψωμιάδη.

Ο κ. Τζιτζικώστας αφού καλωσόρισε τους βετεράνους αθλητές στη Θεσσαλονίκη, τους ευχαρίστησε για την ανταπόκριση που έδειξαν στην πρόσκληση του Συνδέσμου και για το γεγονός ότι ήρθαν στη Θεσσαλονίκη αποκλειστικά για τον φιλανθρωπικό αγώνα. Απευθυνόμενος στους ξένους παίχτες που αγωνίστηκαν στις ομάδες της Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι η Θεσσαλονίκη χρειάζεται τη συνδρομή τους στην προσπάθεια που καταβάλει να ενισχύσει τη διεθνή της παρουσία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι όλοι αυτοί οι αθλητές μπορούν να αποτελέσουν τους άτυπους πρεσβευτές της πόλης μας στο εξωτερικό και στις χώρες που ζούνε σήμερα.

Οι αθλητές ευχαρίστησαν τον κ. Τζιτζικώστα για την υποδοχή και μίλησαν με θερμά λόγια για τη Θεσσαλονίκη, για τις αναμνήσεις που έχουν αποκομίσει από την παρουσία τους στην πόλη μας και για την αγάπη των φιλάθλων προς τα πρόσωπά τους.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε :

«Καλωσορίζουμε στη Θεσσαλονίκη παλιές δόξες του μπάσκετ, αθλητές με τους οποίους μεγαλώσαμε, αθλητές οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τις ομάδες της Θεσσαλονίκης και χάρισαν πολλές χαρές στους φιλάθλους των ομάδων μας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος για την πρωτοβουλία του να διοργανώσει τον σημερινό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αλλά και σε όλους τους αθλητές που βρίσκονται στην πόλη μας για να συμμετέχουν σε αυτόν. Ο αθλητισμός είναι ένα από τα πιο ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας μας και ακόμα και στη σημερινή δύσκολη εποχή, δίνει το παράδειγμα για την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο».

Στη συνάντηση συμμετείχαν μεγάλα ονόματα του παρελθόντος, όπως οι Κλιφ Λέβινγκστον, Κένεθ Μπάρλοου, Ντορόν Τζάμσι, Ντέιβιντ Ρίβερς, Μίκι Μπέρκοβιτς, Μπίλι Βάρνερ, Μάριο Μπόνι, Νίκος Μπουντούρης, Τζον Κόρφας, Γιώργος Σιγάλας, Χρήστος Τσέκος, κ.ά.

Τα έσοδα του φιλανθρωπικού αγώνα μεταξύ Ελλήνων και ξένων βετεράνων καλαθοσφαιριστών θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Περίθαλψης Παίδων (ΚΕ.ΠΕ.Π. «Άγιος Δημήτριος»)".

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ