BASKETBALL CH. LEAGUE

Βιντορέτα: "Δεν έχουμε σούπερ σταρ, αλλά είμαστε ομάδα"

Βιντορέτα: "Δεν έχουμε σούπερ σταρ, αλλά είμαστε ομάδα"

Ο Τσους Βιντορέτα μίλησε για την φετινή επιτυχία της Τενερίφη, προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας πως στο ρόστερ του δεν έχει σούπερ σταρ, εκθειάζοντας το ομαδικό πνεύμα των παικτών του.

Η Τενερίφη βρίσκεται στην πρώτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική πορεία, έχοντας εντυπωσιάσει με την αποτελεσματικότητα της. Ο προπονητής της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Champions League, Τσους Βιντορέτα, αναφέρθηκε στο "μυστικό" της επιτυχίας της ομάδας του.

Ο Τσους Βιντορέτα σχολίασε τα εξής: "Τι είναι, λοιπόν, η Τενερίφη; Μια ομάδα με εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό! Δεν υπάρχει κάποιος σούπερ σταρ όμως έχουμε στη διάθεσή μας πολλούς καλούς παίκτες. Κάνουμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα, γίνεται συλλογική προσπάθεια στο πιο υψηλό επίπεδο ενώ επιθετικά έχουμε καλούς πασέρ και μοιράζουμε το παιχνίδι. Στηρίζουμε, επίσης, πολλά στην ευστοχία μας πίσω από τα 6μ.75.

Οι οπαδοί μας είναι πραγματικά υπερήφανοι για ό,τι έχουμε πετύχει. Έχουν “δεθεί” με τους παίκτες μας και την ομάδα που εκφράζει συγκεκριμένες αξίες. Προσωπικά, είμαι ένας φιλόδοξος προπονητής. Έχω συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος εδώ. Στόχος μου είναι να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου. Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας δυο πολύ δύσκολες διοργανώσεις. Το να φτάσουμε, λοιπόν, στον τελικό του Basketball Champions League θα ήταν κάτι πραγματικά όμορφο".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ