BASKETBALL CH. LEAGUE

Με Μαυροειδή στο -17 η ΑΕΚ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÑÉÆÅÍ ËÏÕÍÔÂÉ×ÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - RIESEN LUDWIGSBURG (Eurokinissi Sports / ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÑÉÆÅÍ ËÏÕÍÔÂÉ×ÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - RIESEN LUDWIGSBURG (Eurokinissi Sports / ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Δημήτρη Μαυροειδή στη σύνθεσή της θα ταξιδέψει η αποστολή της ΑΕΚ για τη Λιθουανία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους (8/2, 19:30) για τα playoffs του Basketball Champions League. Πολικό ψύχος θα συναντήσει η "Ένωση" στην Ουτενά.

Με ένα πρόβλημα λιγότερο θα ταξιδέψει η αποστολή της ΑΕΚ για την Ουτενά, προκειμένου για την πρώτη αναμέτρησή της με την Γιουβέντους (8/2, 19:30) για τα playoffs του Basketball Champions League.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, προπονήθηκε κανονικά το τελευταίο διήμερο και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Γιούρι Ζντοβτς για την ευρωπαϊκή μονομαχία στη λιθουανική πόλη, στην οποία οι "κιτρινόμαυροι" θα συναντήσουν πολικό ψύχος, αφού το θερμόμετρο θα δείχνει -17 βαθμούς κελσίου.

Από την άλλη βέβαια, στην Αθήνα θα μείνουν οι Μίλαν Μιλόσεβιτς, Διονύσης Σκουλίδας και Δημήτρης Μωραΐτης, με τους δύο πρώτους να είναι τραυματίες και τον τελευταίο να παραμένει εκτός δράσης λόγω ίωσης. Οι "κιτρινόμαυροι" θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τη Λιθουανία το πρωί της Τρίτης (7/2, 7:10), προκειμένου να βρίσκονται στον προορισμό τους το ίδιο βράδυ.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ