NBA

Τρελάθηκε ο Σάριτς από το μπουγέλωμα του ΜακΚόνελ!

Τρελάθηκε ο Σάριτς από το μπουγέλωμα του ΜακΚόνελ!

Ο Τι Τζέι ΜακΚόνελ άδειασε ένα ποτήρι νερό στο κεφάλι του Ντάριο Σάριτς την ώρα που έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση. Μόνο που ο Κροάτης αντέδρασε με τρόπο που μάλλον δεν φανταζόταν ο συμπαίκτης του!

Οι 76ερς μόλις είχαν είχαν νικήσει μέσα στο Μπρούκλιν και ο Ντάριο Σάριτς ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του, καθώς και ο εκλεκτός να κάνει δηλώσεις μετά το ματς στην τηλεόραση. Όλα έβαιναν φυσιολογικά, μέχρι που ο Τι Τζέι ΜακΚόνελ είχε την έμπνευση να του ρίξει νερό στο κεφάλι την ώρα που μιλούσε. Προφανώς δεν περίμενε την αντίδραση του συμπαίκτη του...

Ο Σάριτς τινάχτηκε προς τα πίσω και είπε κάποια... γαλλικά σε απευθείας μετάδοση, φωνάζοντας παράλληλα στον γκαρντ των 76ερς! Λίγη ώρα αργότερα, πάντως, ο Κροάτης απολογήθηκε τόσο στους φιλάθλους, όσο και στον ίδιο τον συμπαίκτη του, με τον οποίον άλλωστε είναι και πολύ καλοί φίλοι.

" Η φωτογραφία είναι πειστήριο της αληθινής φιλίας που διατηρούμε και του ότι η αντίδραση μου ήταν στην ένταση της στιγμής. Θέλω να απολογηθώ σε όλους τους φιλάθλους και φυσικά στον Τι Τζέι ΜακΚόνελ. Και πάλι λυπάμαι" έγραψε ο Σάριτς στο Instagram, προσθέτοντας δίπλα και το hashtag "TrustTheFriendship".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ