NBA

Το οδοιπορικό του Sport24.gr στην Αμερική

Το οδοιπορικό του Sport24.gr στην Αμερική

Το Sport24.gr πραγματοποιεί τις επόμενες ημέρες ένα μεγάλο οδοιπορικό στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην πρωτεύουσα του παγκόσμιου μπάσκετ. Στο ρόλο του οδηγού το NBA Greece και ο Νίκος Παπαϊωάννου.

Ο Νίκος Παπαϊωάννου ( @ndpapaioannou ) θα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης στο Μιλγουόκι, δίνοντας το παρών σε ένα ιστορικό παιχνίδι για το ελληνικό μπάσκετ, αυτό μεταξύ των Μπακς και των Γκρίζλις, όπου θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στα χρονικά ταυτόχρονα τρεις Έλληνες παίκτες.

Γιάννης Αντετοκούμπο, Κώστας Κουφός και Νικ Καλάθης. Και οι τρεις θα μιλήσουν στην κάμερα του Sport24.gr, θα περιγράψουν την εμπειρία τους στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και θα μοιραστούν μαζί με τους αναγνώστες τις σκέψεις, τα όνειρα και τους προβληματισμούς τους.

Πως είναι να παίζεις στο ΝΒΑ; Ειδικά όταν είσαι 19 ετών και από τη μια ημέρα στην άλλη βρίσκεσαι από τα εφηβικά της ΕΣΚΑ στο να μαρκάρεις τον Κέβιν Ντουράντ; Ο Νίκος Παπαϊωάννου, αρθρογράφος του NBA Greece , θα αποτελέσει τον Έλληνα κατάσκοπο στο προπονητήριο των Bucks, έχοντας ως στόχο να παρουσιάσει τον τρόπο λειτουργίας, αλλά και την καθημερινότητα μιας ομάδας του ΝΒΑ.

Εκτός από τον Γιάννη, όμως, την τιμητική τους έχουν και οι Νικ Καλάθης και Κώστας Κουφός, που θα έχουν την ευκαιρία πριν το παιχνίδι να τα πουν με τον ρούκι των "Ελαφιών". Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε ότι τους ζηλεύει διότι έχουν φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, όπως έγραψε χαρακτηριστικά στο blog που διατηρεί στο NBA Greece!

Το οδοιπορικό του Sport24.gr στην Αμερική δεν περιλαμβάνει φυσικά μια στάση. Εκτός από το Μιλγουόκι θα επισκεφτούμε και το Σικάγο, το "σπίτι" των Chicago Bulls. Ο Νίκος Παπαϊωάννου θα παρακολουθήσει δύο παιχνίδια των "Ταύρων" (με τους Sixers, αλλά και τους Lakers), όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει τον καλύτερο φετινό πρωτοεμφανιζόμενο του ΝΒΑ (Michael Carter Williams), αλλά και τον "λαβωμένο" Kobe Bryant.

Μείνετε συντονισμένοι στο Sport24.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ΝΒΑ, για φωτογραφίες, videos, αναλύσεις, ανταποκρίσεις και tweets από την "πρωτεύουσα" του μπάσκετ.

Οι αγώνες που θα παρακολουθήσουμε

15/1 Bucks vs Grizzlies (live σχολιασμός στο Sport24.gr)

19/1 Bulls vs Sixers

21/1 Bulls vs Lakers

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ