NBA

Στο πλευρό των Bucks οι Cavaliers!

Στο πλευρό των Bucks οι Cavaliers!

Την ίδια ώρα που οι Bucks αντιμετώπιζαν τους Raptors, στο Cleveland πανηγύριζαν τα καλάθια της παρέας του Γιάννη Αντετοκούνμπο (VIDEO)!

Όσο οι Raptors έδιναν τη δική τους μάχη προκειμένου να αποκλείσουν τους Bucks , oι Cavaliers ξεκουράζονταν μετά το sweep επί της Indiana. Για την ακρίβεια, το βράδυ της Πέμπτης οι Cavs έτρωγαν και παρακολουθούσαν παράλληλα τον έκτο αγώνα μεταξύ των Bucks και των Raptors, υποστηρίζοντας ανοιχτά την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Στο video που δημιούργησε ο Richard Jefferson στο Snapchat (με εισαγωγικό μήνυμα “ Τη Δευτέρα παίζουμε, αλλά απόψε παίρνουμε το δείπνο μας”), ο φόργουορντ του Cleveland ακούγεται να φωνάζει υπέρ των Bucks, ενώ έγραψε “πάνω” από το video: “ Έτσι και οι Bucks κερδίσουν, δεν θα έχουμε προπόνηση αύριο!!! Πάμε Bucks”!

Όλα αυτά βέβαια έγιναν εν είδει αστείου από τον Jefferson (οι Cavaliers γνώριζαν εκ των προτέρων ότι θα έπαιζαν ούτως ή άλλως τη Δευτέρα, είτε με τους Raptors, είτε με τους Bucks), ο οποίος μετά τη νίκη των Raptors τραγούδησε τον ύμνο του Καναδά και αναρωτιώταν εάν ο Drake θα είναι στους αγώνες του Toronto...

Photo Credits: Lynne Sladky

Παρακολουθήστε το video του Richard Jefferson:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ