NBA

Σοκαριστικός τραυματισμός για Hayward

Σοκαριστικός τραυματισμός για Hayward
AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Η σεζόν στο ΝΒΑ ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο, με έναν σοκαριστικό τραυματισμό! Ο Gordon Hayward είδε τον αστράγαλό του να γίνεται κομμάτια μόλις στην α' περίοδο του αγώνα των Celtics με τους Cavaliers. ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Το καλοκαίρι ο Gordon Hayward πήρε την απόφαση να αποχαιρετήσει τους Utah Jazz για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας των Boston Celtics. Υπέγραψε, δε, ένα maximum συμβόλαιο αλλάζοντας σημαντικά τους συσχετισμούς στο ΝΒΑ, αφού μετέτρεψε την ομάδα του Brad Steves σε εκ των φαβορί για την παρουσία στους Τελικούς.

Η εκκίνηση της "κέλτικης" καριέρας του όμως ήταν απογοητευτική, σκληρή και σοκαριστική! Με 6'45'' για το τέλος της α' περιόδου στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, στον εκτός έδρας αγώνα με τους Cleveland Cavaliers, ο 27χρονος forward προσγειώθηκε πολύ άσχημα στο παρκέ, τόσο που είδε τον αστράγαλό του να μετακινείται σχεδόν κατά 90 μοίρες (!) και να γίνεται θρύψαλα!

Οι εικόνες που έρχονται από το Cleveland δεν είναι μόνο σοκαριστικές και ανατριχιαστικές, είναι πολλά περισσότερα! Οι παίκτες των δύο ομάδων έβαλαν τα κλάματα στην εικόνα που αντίκρισαν, οι θεατές που βρίσκονταν στο γήπεδο και οι δημοσιογράφοι "πάγωσαν" με αυτό που έβλεπαν. Ήταν σαν να σταμάτησε ο χρόνος.

Οι συμπαίκτες του στους Celtics γρήγορα μαζεύτηκαν, έκαναν ένα κύκλο και άρχισαν να προσεύχονται για τον Gordon Hayward, με τους γιατρούς να τον μεταφέρουν στο ιατρείο του γηπέδου και να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν τον αστράγαλό του, ώστε εν συνεχεία να διακομιστεί σε νοσοκομείο του Cleveland.

Ο LeBron James άφησε γρήγορα τον πάγκο της ομάδας του και επισκέφτηκε τον άτυχο συναθλητή του στο ιατρείο του γηπέδου, ενώ περίπου μισή ώρα μετά το συμβάν ο 27χρονος forward διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Cleveland, με τον ιδιοκτήτη και τον GM των "Κελτών" να είναι στο πλευρό του.

Η εικόνα που ακολουθεί είναι ΣΚΛΗΡΗ!

Σοκαριστικός τραυματισμός για Hayward


TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ