NBA

Πήγε να πέσει ξύλο στο Lakers-Suns!

Los Angeles Lakers forward Brandon Ingram, left, and forward Kyle Kuzma, second from left, scuffle with Phoenix Suns guard Tyler Ulis, second from right, and guard Devin Booker during the second half of an NBA basketball game, Friday, Nov. 17, 2017, in Los Angeles. The Suns won 122-113. (AP Photo/Mark J. Terrill)
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Λίγο πριν από το τέλος του αγώνα των Lakers με τους Suns o Kentavious Caldwell-Pope είχε μία... διαφωνία με τον Tyler Ulis των δεύτερων, με αποτέλεσμα στο τέλος να υπάρξει συμπλοκή ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων!

Ο αγώνας των Lakers με τους Suns όδευε προς το τέλος του, με τους δεύτερους να έχουν το προβάδισμα και να μοιάζουν έτοιμοι να πάρουν το "διπλό". Κάτι που συνέβη κιόλας, αφού τελικά κέρδισαν με 122-113 . Λίγο πριν πανηγυρίσουν τη νίκη πάντως φρόντισαν να δείξουν ότι δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν... τσαμπουκάδες.

Έχοντας την μπάλα στην κατοχή τους, οι Suns ζήτησαν τάιμ-άουτ με τον Tyler Ulis. Το θέμα ωστόσο ήταν πως την στιγμή που ο δευτεροετής γκαρντ ζήτησε τάιμ-άουτ έπεσε πάνω στον Kentavious Caldwell-Pope των Lakers και το... ένα έφερε το άλλο, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να σπρώχνονται! Και τότε ήταν που μπήκαν στη μέση και οι συμπαίκτες τους, με την κατάσταση να ξεφεύγει για λίγο πριν επέμβουν οι ψυχραιμότεροι.

Για την ιστορία, οι δύο υποκινητές του τσακωμού χρεώθηκαν από μία τεχνική ποινή, ενώ με τεχνική ποινή τιμωρήθηκε και ο Josh Jackson των Suns επειδή μπήκε στη μέση.

Δείτε τι έγινε ακριβώς στο VIDEO που παρατίθεται:


AP Photo/Mark J. Terrill
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ