NBA

Ο Χεζόνια ανυπομονεί να συναντήσει τον Μπατίστ

Orlando Magic's Mario Hezonja moves the ball against the Washington Wizards during the second half of an NBA basketball game, Wednesday, April 11, 2018, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Orlando Magic's Mario Hezonja moves the ball against the Washington Wizards during the second half of an NBA basketball game, Wednesday, April 11, 2018, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP PHOTO/JOHN RAOUX

Ο Μάικ Μπατίστ είναι το νέο μέλος στο τεχνικό επιτελείο των Orlando Magic, με τον Μάριο Χεζόνια να περιμένει πως και πως να τον συναντήσει (και) λόγω του "πράσινου" παρελθόντος του.

Ο Μάικ Μπατίστ άφησε τους Charlotte Hornets για χάρη των Orlando Magic , αποτελώντας τον νέο συνεργάτη του Στιβ Κλίφορντ στον πάγκο των "Μάγων". Μία... μεταγραφή που έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο έναν από τους παίκτες του Orlando.

Ο Μάριο Χεζόνια αποτελεί σημαντικό στέλεχος της ομάδας, με τον 23χρονο γκαρντ/φόργουορντ να ανυπομονεί για τη συνεργασία του με τον άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού. Όπως σημείωσε ένας δημοσιογράφος από τις ΗΠΑ, οι δυο τους θα έχουν πολλά πράγματα να πουν για το "τριφύλλι" (λόγω και της αγάπης του Κροάτη για την ελληνική ομάδα), με τον Μάριο Χεζόνια να απαντάει πως " εννοείται! Θρύλος!".

Ο πιο εύκολος τρόπος για να σπάσει ο πάγος μεταξύ τους...

Ο Χεζόνια ανυπομονεί να συναντήσει τον Μπατίστ

AP Photo/John Raoux

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ