NBA

Έχασε το... "άχαστο" ο Curry!

CHARLOTTE, NC - JANUARY 25: Stephen Curry #30 of the Golden State Warriors looks on against the Charlotte Hornets at Spectrum Center on January 25, 2017 in Charlotte, North Carolina NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Jesse D. Garrabrant/NBAE via Getty Images)
CHARLOTTE, NC - JANUARY 25: Stephen Curry #30 of the Golden State Warriors looks on against the Charlotte Hornets at Spectrum Center on January 25, 2017 in Charlotte, North Carolina NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Jesse D. Garrabrant/NBAE via Getty Images) NBAE/GETTY IMAGES

O Stephen Curry είχε την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα νίκης στους Warriors στον αγώνα με τους Kings, αλλά αστόχησε σε (σχεδόν) ελεύθερο λέι-απ, φορώντας έτσι τον μανδύα του "μοιραίου" για την ομάδα του.

Ο Stephen Curry μπορεί να σκοράρει από παντού. Είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ, αν όχι ο καλύτερος. Ακόμα και οι καλύτεροι όμως έχουν τις άτυχες στιγμές τους. Και αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωσή του στον αγώνα με τους Kings, όπου οι Warriors γνώρισαν την ήττα με 109-106 στην παράταση . Μία ήττα που ίσως να είχε αποφευχθεί αν ο Curry είχε κάνει το (θεωρητικά) απλό: Να ευστοχήσει σε ένα λέι-απ!

Με το σκορ στο 107-106 και λίγα δευτερόλεπτα να μένουν για την λήξη του αγώνα, ένα τέλειο εκτελεσμένα σύστημα των Warriors από επαναφορά της μπάλας από την βασική γραμμή έβγαλε τον Curry "φάτσα" με το καλάθι μόνο του. Υπό τον φόβο της πιθανής τάπας από τον ερχόμενο Anthony Tolliver ωστόσο ο Curry αστόχησε στο λέι-απ, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του με κάτι παραπάνω από 3 δευτερόλεπτα να μένουν για την λήξη του αγώνα! Ακολούθως με δύο βολές του Darren Collison οι Kings ξέφυγαν με 109-106, με τον Draymond Green να αστοχεί στην συνέχεια σε ελεύθερο τρίποντο που θα μπορούσε να στείλει το ματς στην παράταση. Τίποτα από αυτά όμως δεν θα γίνονταν αν δεν είχε αστοχήσει νωρίτερα ο Curry σε αυτό το λέι-απ. Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ