NBA

Επεισόδιο Westbrook με θεατές στην Γιούτα

Επεισόδιο Westbrook με θεατές στην Γιούτα

Ο Russell Westbrook είχε διπλό επεισόδιο με θεατές στο Salt Lake City. Διαβάστε τι είπε για το κοινό της Utah στη συνέντευξη Τύπου (VIDEOS).

Η σεζόν ολοκληρώθηκε πολύ πρόωρα και με νεύρα για την Oklahoma City και τον Russell Westbrook. Η Thunder ηττήθηκε στον έκτο αγώνα της σειράς με την Utah (91-96) , έμεινε εκτός συνέχειας στα playoffs και σαν να μην έφτανε ο αποκλεισμός, ο Westbrook είχε και δύο επεισόδια με θεατές καθώς αποχωρούσε προς τα αποδυτήρια της Vivint Smart Home Arena.

Το πρώτο από αυτά έλαβε χώρα στο ημίχρονο της αναμέτρησης, όταν κάποιος φίλαθλος της Utah κάτι του είπε ενώ αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Westbrook. Το δεύτερο συνέβη πάλι την ώρα της αποχώρησης από το παρκέ, αλλά μετά τη λήξη του αγώνα.

Στην προκειμένη περίπτωση ο σούπερ σταρ της Oklahoma City εκνευρίστηκε όταν ένας θεατής τον βιντεοσκοπούσε με το κινητό του από κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να του το πετάξει από το χέρι, δίχως όμως να τον πετύχει. Μία κίνηση που θύμισε το περιστατικό με τον Rodney Hood των Cavaliers, ο οποίος τιμωρήθηκε τελικά με πρόστιμο 35.000 δολαρίων από το ΝΒΑ.

"Ασεβείς οι οπαδοί της Utah"

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Westbrook μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το περιστατικό, όπου δεν είχε και τα καλύτερα να πει για το κοινό της Utah... " Δεν επιτέθηκα εγώ στους οπαδούς, αυτοί το έκαναν. Εδώ στη Utah υπάρχει πολύ ασέβεια, λέγονται χυδαία πράγματα στους παίκτες με αυτούς τους οπαδούς. Είναι πραγματικά ασεβείς. Μιλήστε για τις οικογένειές σας, τα παιδιά σας", είπε αρχικά ο Westbrook.

" Βαρέθηκα να βγαίνω στο γήπεδο και να παίζω και μετά οι οπαδοί να λένε ό,τι στο διάβολο θέλουν. Εάν ήμασταν στο δρόμο, δεν θα έρχονταν να μου πουν κάτι τρελό, επειδή δεν παίζω με αυτά. Οπότε, θα πρέπει να σταματήσουν να με προσβάλουν και να κάνουν ό,τι θέλουν να κάνουν, ειδικά εδώ στην Utah".




Photo credits: AP Photo/Rick Bowmer
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ