ΗΠΑ

Η 12άδα των Αμερικανών για το Αμερικανικό Κύπελλο

Η 12άδα των Αμερικανών για το Αμερικανικό Κύπελλο

Η Αμερικανική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τη 12άδα της για το Αμερικανικό Κύπελλο, η οποία -όπως αναμενόταν- δεν περιέχει κάποιον σταρ του ΝΒΑ.

Οι έξι από τους 12 παίκτες πέρασαν κάποια στιγμή της καριέρας τους από το ΝΒΑ, αλλά μόνο ο ένας έχει εν ενεργεία συμβόλαιο στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Όπως αναμενόταν, η 12άδα των ΗΠΑ για το 18ο Αμερικανικό Κύπελλο που θα διεξαχθεί από τις 25 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου σε τρεις χώρες της αμερικανικής ηπείρου (Αργεντινή, Κολομβία και Ουρουγουάη), δεν περιέχει κάποιον σταρ.

Ο Μάρσαλ Πλάμλι είναι ο μόνος εν ενεργεία ΝΒΑερ της συγκεκριμένης ομάδας ( υπέγραψε προχθές στους Λος Αντζελες Κλίπερς ) και μαζί με τον Κένταλ Μάρσαλ (Ρίνο Μπίγκχορνς), τον Τζόναθαν Χολμς (Κάντον Τσαρτζ) και τους free agents Ντάρεν Χίλιαρντ (μέχρι πρότινος παίκτη των Πίστονς) και Ρέτζι Γουίλιαμς (έχει επταετή εμπειρία από το ΝΒΑ) είναι οι παίκτες που ξεχωρίζουν.

Από εκεί και πέρα, την αμερικανική 12άδα συνθέτουν ακόμα δύο παίκτες που θα παίζουν στην Ευρώπη τη νέα χρονιά, ο Μπίλι Μπάρον (Εσκίσεχιρ) και ο Αλεκ Μπράουν (Εστουντιάντες), καθώς και οι Λάρι Ντρου ΙΙ (Σιού Φολς Σκάιφορς), Ζέιβιερ Μάνφορντ (Γκρίνσμπορο Σουάρμ), Τζαμίλ Γουάρνι (Τέξας Λέτζεντς), Σι Τζέι Γουίλιαμς (Τέξας Λέτζεντς) και Ρέτζι Χερν (Reno Bighorns).

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ