NCAA

Το... πλήρες Κεντάκι

Το... πλήρες Κεντάκι

Το Κεντάκι διαθέτει μία από τις πιο πλήρεις ομάδες των τελευταίων ετών. Αυτό τόνισε ο Τζον Καλιπάρι. Προπόνηση σε... ζωντανή μετάδοση για τις "Αγριόγατες", μετά από απόφαση του πολυνίκη προπονητή.

Το Κεντάκι είναι (ξανά) φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο NCAA. Πέρσι μπορεί να ηττήθηκε στον τελικό της March Madness από το Κονέκτικατ, αλλά φέτος μοιάζει να μην έχει αντίπαλο. Τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο. Δεν το λέμε εμείς, το λέει (εμμέσως) ο Τζον Καλιπάρι, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ρόστερ που έχει φέτος στα χέρια του. Γι αυτό και θεωρεί πως μπορεί να παρουσιάσει στο παρκέ δύο ισοδύναμες ομάδες.

" Πέρσι δεν είχαμε την ποιότητα και το βάθος να κάνουμε το ίδιο", υποστήριξε ο πολυνίκης προπονητής, ο οποίος συνέχισε: " Αν το παιχνίδι είναι στα τελευταία λεπτά, τότε θα έχουμε μέσα τους καλύτερους σουτέρ ελευθέρων βολών. Αν παίζεις καλά στην επίθεση, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την καλύτερη αμυντική σου πεντάδα. Όλα αυτά θα αποφασιστούν μέσα τη χρονιά. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παραμείνουν όλοι τους ήρεμοι και υπομονετικοί. Θα μαθαίνω όσο αυτά τα παιδιά μαθαίνουν. Ακόμα κι αν χάσουμε κάποια παιχνίδια στην αρχή, δεν θα υπάρχει πρόβλημα γιατί ακόμα θα μαθαίνουμε".

Παρεμπιπτόντως, ο προπονητής του Κεντάκι αποφάσισε να επιτρέψει την παρουσία τηλεοπτικών σταθμών στην -ανοιχτή για τους σκάουτς του ΝΒΑ- προπόνηση που θα κάνουν οι "Αγριόγατες" τις επόμενες ημέρες.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ