NCAA

Στο τουρνουά ΝΙΤ το UC Irvine του Δημακόπουλου

UC Irvine center Ioannis Dimakopoulos (12) during the first half of an NCAA college basketball game against Arizona, Tuesday, Dec. 6, 2016, in Tucson, Ariz. (AP Photo/Rick Scuteri)
UC Irvine center Ioannis Dimakopoulos (12) during the first half of an NCAA college basketball game against Arizona, Tuesday, Dec. 6, 2016, in Tucson, Ariz. (AP Photo/Rick Scuteri) AP

Το UC Irvine του Ιωάννη Δημακόπουλου προσκλήθηκε από το NCAA για να πάρει μέρος στο "τουρνουά της παρηγοριάς", το γνωστό ΝΙΤ.

Η ήττα από το UC Davis στον Τελικό της Περιφέρειας Big West στέρησε από το UC Irvine του Ιωάννη Δημακόπουλου την χαρά της συμμετοχής στη "March Madness", το τελικό τουρνουά του Κολεγιακού Πρωταθλήματος. Αντ' αυτού, θα συμμετάσχει στο τουρνουά NIT, στο οποίο λαμβάνουν μέρος οι 32 καλύτερες Κολεγιακές ομάδες που ΔΕΝ πήραν πρόσκληση για το Τελικό τουρνουά.

Το UC Irvine λοιπόν τοποθετήθηκε στην Region 3 (συνολικά υπάρχουν 4 Regions, κάτι σαν αντίστοιχες "Περιφέρειες"), όπου όντας το Νο8 θα αντιμετωπίσει το Νο1 της περιοχής Illinois State. Παρακάτω μπορείτε αν δείτε τον αναλυτικό πίνακα και τα ζευγάρια του τουρνουά.

Στο τουρνουά ΝΙΤ το UC Irvine του Δημακόπουλου
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ