NCAA

Ήττα στον Τελικό για Δημακόπουλο

UC Irvine center Ioannis Dimakopoulos (12) during the first half of an NCAA college basketball game against Arizona, Tuesday, Dec. 6, 2016, in Tucson, Ariz. (AP Photo/Rick Scuteri)
UC Irvine center Ioannis Dimakopoulos (12) during the first half of an NCAA college basketball game against Arizona, Tuesday, Dec. 6, 2016, in Tucson, Ariz. (AP Photo/Rick Scuteri) AP

Το UC Irvine του Ιωάννη Δημακόπουλου δεν τα κατάφερε στον Τελικό της Περιφέρειας Big West κόντρα στο UC Davis, γνωρίζοντας την ήττα με 50-47.

Πριν από μία εβδομάδα το UC Irvine του Ιωάννη Δημακόπουλου συνέτριψε με 79-49 το UC Davis στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου, κατακτώντας τον τίτλο στην κανονική περίοδο. Όπως φαίνεται όμως, το UC Davis είχε τον τελευταίο λόγο.

Σε ένα παιχνίδι εντελώς διαφορετικό με αυτό που έγινε πριν μία βδομάδα, το UC Davis κατάφερε με ηγέτη τον Μπρίντον Λεμάρ (20 πόντοι) να πάρει τη νίκη με 50-47 στον Τελικό της Περιφέρειας Big West και να κατακτήσει τον τίτλο, εξασφαλίζοντας έτσι την παρουσία του στο τελικό τουρνουά του NCAA. Το UC Irvine είχε την ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, αφού είχε την μπάλα στην κατοχή του με 9 δέκατα του δευτερολέπτου να απομένουν για την λήξη του παιχνιδιού, αλλά δεν μπόρεσε καν να εκδηλώσει επίθεση.

Ο Δημακόπουλος ξεκίνησε στην βασική πεντάδα της ομάδας του και έμεινε στο παρκέ για 23 λεπτά, έχοντας 10 πόντους με 3/7 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 4/4 βολές, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κοψίματα. Πρώτος σκόρερ για το UC Irvine ήταν ο Λιουκ Νέλσον με 14 πόντους αλλά 6/16 σουτ.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ