NCAA

Πω, πω ένα κάρφωμα!

Πω, πω ένα κάρφωμα!

Ο Austin Butler του Κολεγίου Whitman της τρίτης κατηγορίας μας πρόσφερε ένα από τα καρφώματα της χρονιάς. Μόνο που το καλάθι (σωστά) δε μέτρησε!

Στις ΗΠΑ μπορείς να δεις θεαματικές φάσεις σε αγώνα μπάσκετ οποιουδήποτε επιπέδου. Από το ΝΒΑ, μέχρι το Κολεγιακό Πρωτάθλημα και τα ανοιχτά γήπεδα. Ή, στην προκειμένη περίπτωση, σε έναν αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε δύο Κολέγια που αγωνίζονται στην Division III, δηλαδή την 3η κατηγορία του Κολεγιακού Πρωταθλήματος!

Στον αγώνα του Whitman College και του Covenant College λοιπόν ο Austin Butler των πρώτων μας πρόσφερε ένα από τα καρφώματα της χρονιάς! Η λεπτομέρεια βέβαια είναι ότι το καλάθι δε μέτρησε, αφού ο νεαρός γκαρντ υπέπεσε νωρίτερα σε επιθετικό φάουλ!

Για την ιστορία, το Whitman College τελικά κέρδισε με 101-85, με τον Butler να έχει 12 πόντους, με τους συμπαίκτες του, Tim Howell (26 πόντοι) και Joey Hewitt (25 πόντοι) να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της νίκης της ομάδας τους, που έχει ξεκινήσει την σεζόν με ρεκόρ 6-0. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρομερό βίντεο του καρφώματος του Butler.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ